Ga naar inhoud

esteban²

Members
 • Aantal items

  4.426
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over esteban²

 • Titel
  Child of the Sun
 • Verjaardag 25-10-1982

Profile Information

 • Locatie
  Belgium
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

3.268 profielweergaven
 1. Het meest gewaagde dat ik hier staan heb, zijn de integrales van Flikkerzicht. Als mijn boekenkasten ooit eens klaar zijn, ga ik die ook in het bovenste schap zetten. 't Petekind en de kadees van vrienden zijn net iets te nieuwsgierig.
 2. Ik heb met mezelf afgesproken dat we onszelf geen cadeautjes zouden kopen en het event overslaan. 't Is een idee. Waarom nu nog afbreken? Volhouden is de boodschap!
 3. Zou ik m'n kerstboom nu afbreken, of wachten tot ik er paaseitjes kan in hangen?
 4. De zomer van 2013. Een zeer ingrijpende gebeurtenis die de rest van mijn leven uiterst negatief zou beïnvloeden, zou ik zo immers ongedaan kunnen maken. Als het one way ticket is, dan toch liever niet vroeger dan de jaren 60. Volgens mijn grootouders zijn dát de echte goede jaren geweest en niet de (pakweg) 10 jaar na de oorlog, want dat was vooral een ongelooflijk lange nasleep aan miserie. Althans volgens hen. Ik was er niet bij.
 5. Het had nochtans allemaal gekund. Toen DiCaprio bedankte voor de rol als Spider-Man, die ging naar z'n goede vriend Tobey Maguire. Kwamen ook op zijn pad: The Matrix (als Neo), Star Wars : Attack of the Clones (als Anakin) en Batman Forever (als Robin). Hij weigerde ze allemaal. American Psycho ging uiteindelijk naar Christian Bale (great choice, geweldige vertolking) maar DiCaprio kreeg de rol eerder aangeboden. Rond 2000 vond ik hem persoonlijk te jong ogen voor die rol, maar hij had het ongetwijfeld in zich.
 6. Hola, die laatste had ik nog niet gezien. Ik heb een zwak voor all things Peanuts, dus deze maakt mij blij.
 7. Dat gevoel met de verhoudingen van Asterix deel ik. Hij lijkt uitgerokken in de lengte. Of misschien is dat gewoon omdat we de versies naast elkaar zien? Bij De Noormannen lijkt dat namelijk ook het geval. Beide versies van Asterix en de Britten vind ik prima covers en veruit de beste van alle covers in deze thread.
 8. Wat ik ooit wel al gedaan heb in mijn jongere jaren, is randen en hoeken van boeken opnieuw bijgekleurd alwaar die wit zagen door slijtage. Na een uur zoeken naar de juiste stift, that is. En alleen wanneer je het écht (bijna) niet ziet.
 9. Is eigenlijk bekend of Mademoiselle J. deel 2, het vervolg op Ze Noemden Hem Rooie ook als SC zal verschijnen? Want nu zit je daar met een SC en HC naast elkaar ...
 10. Hartelijk dank voor de input allemaal. Ik neem het in ieder geval mee. Wordt vervolgd!
 11. Op die manier, daar was ik ook al aan het denken. Ze werken naar eigen zeggen ook particulier, dat is het eerste dat ik gevraagd heb. Op de site staat echter inderdaad B2B te lezen.
 12. Ik vind de nieuwe van Meskerem Mees wondermooi. Het is niet iets dat echt blijft hangen, wegens gebrek aan een muzikale hook, maar dat stoort niet. En de theme-song van Albatros (Canvas) door Lennert Coorevits (Compact Disk Dummies) en Pieter Van Dessel kan mij eveneens best bekoren. It's A Sin vind ik een song waar je gewoon moet afblijven, behalve als het om Olly Alexander gaat, blijkbaar. Prachtige versie. In combinatie met de gebeurtenissen in de gelijknamige serie zou de song nogal binnenkomen, volgens enkele reviews, maar ik heb de reeks nog niet gezien.
 13. Ook al. Maar de uitleg daarvoor, als ik dat goed begrepen heb, is omdat zij de eerste Belgische partner zijn en ze dus in volle startup zitten. Ze zijn daar inderdaad pas in december mee begonnen. De realisaties zijn door de bedrijven waar ze mee samenwerken. Hmmmm.
 14. Hoe weet je eigenlijk of een bedrijf eigenlijk wel betrouwbaar is en het niet om een vorm van louche zaken gaat? Laat ik het gewoon bij naam noemen: https://winwin-trade.com https://www.facebook.com/WinWinTradeBelgium Midden januari zocht ik contact (toen enkel per e-mail mogelijk) met concrete vragen. Het duurde even alvorens ik antwoord kreeg, volgens hen te wijten aan de drukte nav de vele aanvragen via Facebook. Er werd in een taalkundig juiste maar (imo) toch iets minder professioneel klinkende mail ook meegedeeld dat ze in volle opstart zijn (startup)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...