Jump to content

esteban²

Members
 • Posts

  5,061
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About esteban²

 • Birthday 10/25/1982

Profile Information

 • Locatie
  Belgium
 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

4,020 profile views

esteban²'s Achievements

 1. Succes met de verhuis, Cinco! Dat alles vlot mag gaan, je je daar snel thuis mag voelen en de verzameling al snel weer mag staan pronken.
 2. Nice! Had ik nog niet beluisterd. Mix Richter is sowieso een held omwille van zijn geniale soundtrack voor The Leftovers.
 3. Is dat Raymond van get Hroenewoud? De Kreuners Futurama of Rick & Morty?
 4. Ja hé. Ik heb het wel voor zijn tekenstijl. Zonet even de laatste pagina's van deze thread doorgenomen. Zitten toch wel erg mooie dingen tussen hoor.
 5. De nieuwe Hooverphonic kan mij wel bekoren, ook al was ik eerst niet echt onder de indruk. Zeker wanneer aan 't eind de muziek wegvalt en we Geike in alle glorie horen, mooi mooi. Er staan betere nummers op het album, maar -met uitzondering van deze dan- geen potentiële hits, denk ik. Logisch dat ze voor deze ging als eerste single dan. (Eurosong-worp niet meegerekend)
 6. Nog voor in The Reader destijds in de bioscoop gezien had of de score had gehoord, was ik al een beetje verliefd op de muziek van Nico Muhly, omwille van zijn op maat geschreven stukje voor de trailer. Die staat helaas niet op de soundtrack. Gelukkig wel op YouTube. The Reader (2008) Nico Muhly
 7. Waarom met tal van toeters en bellen werken als je de soundtrack gewoon helemaal zélf kan zingen en neuriën? Dat is het geval bij Swiss Army Man, één van de meest unieke filmervaringen die ik ooit gehad heb. Ik heb gelachen en geweend tegelijkertijd, wat mij zeer zelden overkomt. En de soundtrack heeft énorm bijgedragen aan die vreemde sfeer, dat werkte ongelooflijk goed. Los van de film zal dit waarschijnlijk vrij raar klinken voor wie 'm nog niet gezien heeft, maar als deel van 't geheel fantastisch! Je hoort ook daadwerkelijk de stemmen van acteurs Paul Dano en Daniel Radcliffe. Swiss Army Man (2016) Andy Hull & Robert McDowell
 8. Maanden geleden gekocht, vandaag gearriveerd:
 9. Oei ... Ik hoop niet dat dit het einde zou kunnen zijn van de mooie promoties bij De Striep? Ik kocht daar steeds de gewoontereeksen (Sus & Wis, Kiekeboes) omdat ik ze de nieuwprijs niet meer waard vind of hier en daar andere titels aan heel mooie prijzen.
 10. Dit x 10, ik ken weinig fora waar dit allemaal zo makkelijk kan. Foto knippen en plakken? No problemo. YouTube link? Hupla, rechtstreeks video geplaatst, etc.
×
×
 • Create New...