Ga naar inhoud

esteban²

Members
 • Aantal items

  4.592
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over esteban²

 • Titel
  Child of the Sun
 • Verjaardag 25-10-1982

Profile Information

 • Locatie
  Belgium
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

3.589 profielweergaven
 1. Ben je helemaal verloren voor de wereld, kan je altijd nog RIZIV-inspecteur worden. Aaargh. Overbodig en parasitair beroep!
 2. Stevig, die Fire Force. Nieuwe platen die in m'n hoofd blijven hangen ... Die laatste is een tikkeltje dubbel, muzikaal vind ik dit schit-te-rend, maar de rap-bits zijn wat minder.
 3. Zo van die vastgoedmakelaars die zich heel bewust als particuliere kandidaat-koper voor doen en hun ware bedoeling pas onthullen wanneer ze bij jou aan 't rondkijken zijn, denken die nu écht dat ze op die manier (eventuele) klanten hun vertrouwen winnen? *krabt aan hoofd* En het is niet de eerste die zo tracht binnen te raken.
 4. Zowat alle punten die ik genoemd heb, zullen aangepakt worden in de toekomst. Zo blijkt uit een nieuwsbericht van SSZ. Dat vind ik zeer positief. De nieuwe site heeft veel potentieel. Waar ik nu vooral fan van ben, is het feit dat er zoveel covers en pagina's te vinden zijn in mooie resolutie. Edit (12-/5) : En er zijn al een paar wijzigingen qua overzicht doorgevoerd. En ze hebben de tips her en der goed gelezen, merk ik. Keep up the good work.
 5. Het is ... euh ... enfin, het is me wat. Een poging om een nieuwe generatie jongeren voor He-Man te winnen. Benieuwd of dat lukt. Van She-Ra had ik het ook niet echt verwacht, en kijk. Vandaag is alles erg vluchtig natuurlijk, er zijn geen echte blijvers meer. Of toch héél weinig. Dan toch blij dat er ook een "classics" reeks komt.
 6. Toch wel flink balen dat de aanvulling van A Character Guide énkel en alleen als bundel met The Toys of MOTU te verkrijgen is, gelimiteerd (ongenummerd) dan nog en daarbovenop belachelijk duur wat verzending betreft. Dat Toys-boek met meer dan 700 pagina's is echter een absolute must. En gelukkig wél vlot te verkrijgen.
 7. Vooral de (ver)houding(en) en de torso bijvoorbeeld. Het verrast mij wel dat deze er komen, want er is nog maar net een nieuwe MotU-speelgoedlijn. En van die andere aankomende He-Man animatieserie komt eveneens merchandise. Of ik in die mate mijn knop ga kunnen omdraaien?
 8. Maar ge hebt wel een fris holleke. (sorry)
 9. Dat was een vreemd tuig, inderdaad. In other news ... Zooo 'klassiek' vind ik de ontwerpen gebaseerd op de sequel-serie, waarvan gezegd werd dat die visueel naadloos zou aansluiten op 't origineel, dan toch niet. Deze doen mij voorlopig eerder denken aan de revival uit de zeroes. Moss-Man is wel coolio!
 10. For real? Want dat vind ik dan toch wel lichtjes geniaal.
 11. Seizoen 5 van She-Ra is het best beoordeeld van allemaal. En die ratings gingen vanaf S3 in stijgende lijn, de algemene consensus is toch eerder dat het net beter en beter werd. De serie heeft ook meer seizoenen gekregen dan oorspronkelijk gepland, net omwille van het succes. Generiek kijkvoer voor meisjes? Dat zou ik niet zeggen. Het werd bijvoorbeeld ook door volwassen mannen bekeken, de reeks heeft in ieder geval een stevige fanbase die zeer uiteenlopend is. En dat had ik op voorhand eigenlijk helemaal niet verwacht, om eerlijk te zijn.
 12. Kuifje interesseerde mij als kind niet echt. De verhalen wel gelezen, maar dan enkel de albums die ik in handen kreeg. Dus nooit een andere versie. Ook nooit bewust met Kuifje bezig geweest. En zo is mij dat waarschijnlijk altijd ontgaan. Ooit krijgen ze een herkansing. Geef mij maar de onweerstaanbare fratsen van Quick en Fluke. Alleen dit plaatje al ...
 13. @Lamme Goedzak - In mijn zoektocht naar premies allerlei mbt verbouwen, heb ik vooral geleerd dat het een pak goedkoper kan uitkomen wanneer je deze gewoon links laat liggen. De voorwaarden en regeltjes zijn soms compleet absurd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...