Ga naar inhoud

esteban²

Members
 • Aantal items

  4.540
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door esteban²

 1. esteban²

  HUM!

  Hehe. Moest ik niet zo'n completist zijn, zou je hem zeker krijgen van mij. Maar helaas, ik heb nog niets van Schwartz, toch één van mijn favoriete tekenaars, in huis. Dus ik ga 'm ongetwijfeld bijhouden. (als ik 'm te pakken krijg)
 2. @cinco, dat van die speedrun heb ik nooit geweten, tof. Dergelijke game-plattegronden vind ik altijd leuk om te zien. Mijn favorieten zijn die van de Aladdin game. (Sega Mega Drive) Misschien dat ik die ooit eens print om iets mee te doen. Ik heb nog steeds de originele Enchanted Castle in mijn bezit, met een werkende Mega Drive. Maar die mini-console heb ik twee jaar geleden cadeau gekregen van mijn beste vriend. Dus nu heb ik hem twee keer. Wat ik pas achteraf wist, is dat er andere varianten zijn waar (deels) een andere selectie games op staat. Naar 't schijnt kun je die
 3. Ik ben eigenlijk wel onder de indruk van wat ik hier zie verschijnen.
 4. Weer wat nieuwkomertjes die mij wel liggen. Liefde op 't eerste gehoor voor ... Zeker geen liefde op 't eerste gehoor, maar mij langzaam aan 't overhalen, denk ik ...
 5. Alex Kidd in The Enchanted Castle (Sega Mega Drive) is altijd al een grote favoriet van mij geweest. Wat mij betreft met grote voorsprong de allerbeste game uit de reeks. Opvolger Shinobi World vond ik een miskleun. En van de voorgangers is mij ook geen enkele bijgebleven. Enkel Miracle World, want die allereerste game leek nog 't meest op Enchanted Castle. Maar die eerste had ik zelf niet in huis. Deze zomer verschijnt eindelijk de remake + opgekuiste origineel, ik volg dit project (gevoelsmatig) al jaren op de voet. En tja ... Het is dat ik geen enkele van die consoles heb, anders sto
 6. Goh ... Zo echt van die uitgesproken favoriete reeksen van nu, dat heb ik als volwassene niet echt meer. Dan moet ik toch eerder terug naar wat ik (ook in m'n latere) jeugd keer na keer verslonden heb en vandaag de dag nog steeds steengoed vind. Sarah & Robin 1. Zes Weken 2. Hersenspinsels 3. Het Dagboek Robbedoes & Kwabbernoot 1. In New York 2. De Vallei der Bannelingen 3. De Komeet van de Tijd ^ (deze TOP 3 durft te wijzigen hoor, aangezien zowat alles op dezelfde hoogte staat bij mij) Thorgal
 7. Vorig jaar de discussie elders ook al gevolgd, waar mensen eveneens foto-materiaal gepost hebben. En ik denk dat we toch voorzichtig tot de conclusie mogen komen dat niet alle boxen exact even breed zijn. Hoe ontzettend vreemd dat ook klinkt. Bij mijn eigen exemplaar krijg ik er met héél veel moeite een 5de HC (reguliere Gung Ho, dus dunner) in geschoven. En dat is écht wel wringen. De luxe, tikkeltje dikker, lijkt me bij mijn exemplaar niet doenbaar. Er waren echter ook mensen die de er zelfs geen dunnere 5de HC ingepropt krijgen. Bij anderen ging het dan weer wel. Onregelmatigheid qu
 8. esteban²

  HUM!

  Aha! Nu, zo'n weinig subtiel ontblote borst is niet echt m'n ding, ook al omdat het toch niet echt in de geest van de reeks op zich is. Maar dat een verloren ex-libris fantasietje als dit kan, vind ik wel helemaal geweldig. Hier zal menig fan ongetwijfeld héél blij mee zijn. Dat heb je goed voor elkaar gekregen. Toffe extra!
 9. Mja, er zijn er wel wat. Zoals Creatures. Maar die noemde ik allemaal reeds in de topics die daar eigenlijk al voor dienen.
 10. Bij mij klopt dat nog steeds.
 11. Optie 3 steekt er voor mij met kop en schouders bovenuit. Niet alleen het mooiste beeld, ook het meest sprekende.
 12. Suske en Wiske hebben in ieder geval al veel buitenaardse wezens op bezoek gehad om te vertellen hoe slecht we wel bezig zijn.
 13. True that. Al vind ik de transformatie wel geslaagd. We krijgen hoe dan ook beide versies te zien. Sommige onderwerpen durf ik haast niet aansnijden op dit forum (vurige betogen over cancel-culture etc, weetjewel), maar eens zal het toch aan bod komen. Dus ... Ik vind het jammer dat Pepé Le Pew gewoonweg geschrapt werd. Het feit dat zijn extreem opdringerige houding tegenover het vrouwelijke geslacht écht niet meer van deze tijd is, daar kan ik mij gerust in vinden. Was het daarom ook nodig om hem helemaal te laten verdwijnen? Dat viel toch anders op te lossen? Je
 14. Wat de integratie van handgetekende animatie in een live-action wereld betreft, is Roger Rabbit inderdaad een klasse apart. Daar bestaan heel wat uiteenzettingen over. Als je dan de miskleun Cool World met Brad Pitt ertegenover zet ...
 15. De soundtrack van Space Jam kon mij destijds in ieder geval erg bekoren. Het zal, een beetje zoals in Ready Player One, volop cameo-spotten worden. Zelfs de heren uit A Clockwork Orange zijn te zien. En van verscheidene figuren is al geweten dat ze iets langer zullen verschijnen. Eigenlijk ben ik stiekem wel benieuwd, als tussendoortje.
 16. Wat is dát allemaal? Ready Player Two? De VHS van de originele Space Jam heb ik haast letterlijk kapot gedraaid destijds. Jordan kon voor geen meter acteren, maar had wel charisma. Dat mis ik wel wat bij LeBron. En verder is het vooral ... véél. Ik moet zeggen dat ik de computer geanimeerde Looney Tunes niet slecht vind ogen. De één al iets beter dan de andere.
 17. Bij Dark Dragon Books doen ze er voorlopig nog een beetje mysterieus over, maar ze hebben de indruk gewekt dat ze de DC He-Man and the Masters of the Universe comics zouden vertalen. Benieuwd of dat daadwerkelijk gaat gebeuren. Misschien geen slechte zet. Er zijn immers twee animatiereeksen én een live-action film op komst. De nieuwste She-Ra serie was ook een succes.
 18. Lol. Maar bij Adolf ga je dan ook niet op bezoek met als enige bedoeling hem een compliment te gaan geven, toch? En dat is nu wel de bedoeling van deze (positieve) thread.
 19. Hoewel ik de indruk heb dit beeld eerder gezien te hebben, gaat er geen lampje branden.
 20. In mijn jonge jaren altijd een zéér grote Biebel-fan geweest. Ik heb enkele albums uit de Strip 2000 reeks De Stroken. Bij het herlezen daarvan -tig jaar later- moest ik toch besluiten dat dergelijke Biebels best in kleine porties komen en ik lang niet alle grappen nog goed vond, wegens veel herhaling wanneer je ze allemaal in één ruk doorneemt. Maar de iets langere verhalen, die zullen wel volledig overeind blijven, denk ik. Die moet ik zeker eens te pakken krijgen. Die waren vaak compleet absurd en ongelooflijk meta. Me like.
 21. Dat kan ik beamen. En verder mag @cinco meermaals in de bloemetjes gezet worden als onuitputtelijke bron aan nieuwe threads.
 22. Welkom in de complimenten-club. De eerste regel van de complimenten-club:
 23. Ze doen er nog wat geheimzinnig over, maar dat het mysterieuze duo uit Marc Legendre & Charel Cambré bestaat is wel voor iedereen duidelijk zeker? Enfin, het zou mij verbazen moest dat niet zo zijn. Cambré maakte ook de prenten voor de PP&BB integrales.
 24. Thumbs up voor het uitstekende moderatorschap van Tanuki.
 25. Lol. Maar zelfs het meest verfrommelde augurkje krijgt mijn aandacht. Bij ons moet niemand dat hebben, dus krijg ik altijd de groene vernepelingskes van de hamburger.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...