Ga naar inhoud

acor

Members
 • Aantal items

  573
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over acor

 • Verjaardag 20-01-1977

Profile Information

 • Locatie
  Torhout
 • Interesses
  strips - Doctor Who - Star Trek - comics - SF - zever allerhande
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  leraar Nederlands

Recente bezoekers van dit profiel

1.863 profielweergaven
 1. Hahaha ... die foto van Kobe Ilsen blijft maar opduiken
 2. Het oorspronkelijke kapsel van Konstantinopel en de 6 sprietjes van Lambik
 3. Ik ben weer 5 jaar na het zien van die trailer!
 4. Spijtig hoe een schrijver een reeks volledig om zeep kan helpen voor fans die de reeks al decennia lang een warm hart toedragen. Weet Legendre eigenlijk dat hij het vaste publiek afstoot of interesseert hem dat niet?
 5. Verhaegen ging een totaal andere richting uit met de reeks, regelmatig meer ernstige thema's in de verhalen. Ook de man achter het naveltruitje van Wiske (heiligschennis voor velen toendertijd ...).
 6. Als kind kregen we dat binnen via allerlei reeksen op tv
 7. acor

  1986

  1986: het jaar waarin Karel Biddeloo eindelijk de magische sluier doorbreekt en ons jeugdige lezertjes trakteert op een koppel pronte blote borsten ...
 8. Interessant nieuwtje bij Bakelandt Integraal: Na het overlijden van Karel Biddeloo werd Hec Leemans overigens gevraagd om De Rode Ridder te schrijven, maar omdat hij toen al veel op zijn bord had, stelde hij zijn voormalige medewerker Claus en zijn goede vriend Martin Lodewijk voor.
 9. Geef mij maar deze line-up: einde jaren '90, begin '00.
 10. Claus deed het prima. Ook zijn eigen geschreven verhalen waren ok. Hij zocht aansluiting met de bestaande verhalen van de voorgangers. Over Lodewijk ben ik minder positief, maar ook hij schreef verhalen die de moeite waren om te lezen. Iets te veel historische details bij momenten, maar wel passend bij de voorgangers en het DNA van de reeks: avonturenverhalen.
 11. Hij deed nog moeite om zijn verhalen te laten aansluiten bij de reeks en de karakters zichzelf te laten blijven. Iets wat hij vanaf 250 compleet overboord gooide om zijn eigen geschreven boek over de RR te herkauwen en uit te smeren over de reeks.
 12. Deadpool reken ik niet mee, die speelt in zijn eigen categorie.
 13. acor

  Suske En Wiske

  Ook eens de laatst verschenen albums aangeschaft. Genoten van 'De fluitende olifant': een heerlijk ouderwetse Suske en Wiske. De gastrol van speurder Nr. 17 is een mooie knipoog naar Robert & Bertrand.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...