Jump to content

acor

Members
 • Posts

  618
 • Joined

 • Last visited

About acor

Profile Information

 • Locatie
  Torhout
 • Interesses
  strips - Doctor Who - Star Trek - comics - SF - zever allerhande
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  leraar Nederlands

Recent Profile Visitors

1,988 profile views

acor's Achievements

 1. Was dat niet Potige Smurf die in een worst veranderde?
 2. Standaard Boekhandel heeft een nieuw logo om hun strips te promoten ... dat is durven
 3. acor

  de smurfen

  Tenenkrullend historisch interview/terechtstelling van Pierre Kartner. Anthierens had blijkbaar een serieuze aversie voor de Smurfen en alles wat daarmee te maken had. https://www.youtube.com/watch?v=tLzxmQ0RXPQ
 4. 's Morgens zien we er allemaal wel wat verrimpeld uit
 5. In de hedendaagse variant ruzie over 'De sonometer' ... is het album nu wel of niet deel van de blauwe reeks
 6. Enkel bij weinig volk of echt regenweer mogen ze binnen wachten. De CO2-meter mag niet boven een bepaalde waarde gaan. Meestal staat de wachtrij nu buiten en worden de nummers afgeroepen. Alles is ook wat ruimer gespreid door de beperkingen.
 7. Middelkerke gaat wel nog steeds door. Wel met een waslijst aan te volgen richtlijnen. Max. 4 tekenaars per dag, buiten aanschuiven bij drukte en overal heel veel afstand bewaren. Overal CO2-meters in de tenten en zoveel mogelijk ventilatie creëren.
 8. Grote kuis in de verzameling.€ 5 per deel. De meeste delen zijn uitverkocht bij Dark Dragon Books. Alle strips zijn in het Nederlands, in bijna nieuwstaat en 1 keer (of zelfs niet) gelezen. Uitgegeven door Dark Dragon Books, Nederlands, dik glanzend luxepapier, softcovers. PB voor meer info.
 9. Het festival richt zich op families en dan vooral kinderen, niet op types stripkenners als jij. Daar heb je andere stripbeurzen voor. Je zegt zelf dat je zoon er zijn ontbrekende album vond. Gezinsuitstap met de zoon dus.
 10. Ik kreeg les van de vrouwelijke Goegebuer, bijnaam 'het spuugkonijn'. Dezelfde bril ook. In een vorige school werd de econoom er Kiekeboe genoemd, door zijn identieke kapsel en bijhorende snor.
 11. Eric De Rop sowieso elke dag voor- en namiddag op post. De anderen normaal gezien wel, maar uiteindelijk zijn zij het die beslissen. Beetje afhankelijk van wanneer ze zelf in Middelkerke arriveren. Walthery is een beetje afhankelijk van hoeveel zin hij erin heeft. Chris haalt hem zaterdag zelf op.
 12. Klopt, doen vanaf nu enkel nog tweedehands.
 13. Is dit jaar nog steeds zo, samen met Buddy. Daniël heeft blijkbaar wel zijn winkel verkocht aan Stripweb. Gisteren ook Nederlanders over de vloer gehad die de voorraad Dark Dragon kwamen aanvullen.
×
×
 • Create New...