Ga naar inhoud

lukoste

Members
 • Aantal items

  1.194
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over lukoste

 • Verjaardag 04-11-1985

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Onderzoeker

Recente bezoekers van dit profiel

1.809 profielweergaven
 1. Het voordeel bij ne Kiekeboe is dat het vooruitgaat. Intussen ook Geeeeef acht! en de Heeren van Scheurbuyck gelezen. Die laatste is leuk, maar om die nu bij de allerbeste albums in te delen vind ik een brug te ver*. De komende dagen staan zeker op het programma: -een zakje chips -spoken in huis -de taart -de pili-pili pillen (zeer hoge verwachtingen bij, want meen me te herinneren dat dit mijn favoriet was toen ik klein was) -de roze rolls Als het zo goed blijft meevallen lees ik ze misschien wel allemaal opnieuw, zelfs de latere nummers.
 2. Ik ben aan een (selectieve) herlezing begonnen, met het tweeluik Kiekeboe in Carré en De schat van Mata Hari als startpunt. Wie deze strips thuis heeft liggen en al jaren niet meer in zijn of haar handen heeft gehad, raad ik aan deze dringend open te slaan voor een dik halfuur leesplezier. Noem dit tweeluik gerust geniaal. Veel geslaagde mopjes, beetje spannend, overtuigend,... En een paar pareltjes van pagina's. Volledig in balans. Ik heb de voorbije maanden sterke strips gelezen, maar van geen een zo kunnen genieten als deze. Om dan op het laatste prentje
 3. Schitterende pagina. Ik ga die albums allemaal eens moeten herlezen. Mijns inziens is de reeks zeker tot album 70 top. De scores op stripinfo verwonderen me wel een beetje: https://stripinfo.be/reeks/index/1854_De_Kiekeboes/score
 4. Die eerste 30, op de wollebollen na, zijn steengoed. Van die laatste 30 weet ik amper nog wat wr gebeurde. Beetje confronterend.
 5. Ondanks de tekeningen die me tegenvallen is het wel een goede strip hoor. Met een lekker melig einde, waarom ook niet. Maar eerlijk, is alles duidelijk verteld in dat verhaal? Soms vind ik het toch moeilijk om de dingen te kunnen plaatsen. Slaagt het boek daar beter in?
 6. Overlevenden integraal Leo blijft fascineren. Uitgelezen in dik anderhalf uur. Vervolgens stootte ik in mijn kast op de eeuwige oorlog. Duurt in feite lang eer dat interessant wordt. Het tekenwerk van Marvano vind ik zielloos. Er wordt wel eens met Leo gelachen omwille van zijn houterige figuren, maar bij Marvano zijn alle gelaatsuitdrukkingen vreselijk saai.
 7. De nieuwe integrale van Leo. Al de 6de integrale intussen. Lekker.
 8. Ja, enkele Jessica Blandy's zijn uitzonderlijk goed. Echt heel apart. Moeilijk te vergelijken met iets anders vind ik. Voor de rest heeft Sander wel gelijk,spijtig genoeg.
 9. lukoste

  Originelen

  Ik neem die knipoog achter Dufaux heel serieus. M.i. de grootste fuck up in stripland. Wat doet die in godsnaam in dat rijtje.
 10. lukoste

  Originelen

  Ben erg benieuwd naar een verklaring. Al meer geweten hierover?
 11. Hetgeen ik hierboven vermeld zijn nieuwe producten sinds gisteren. Heb wel een aantal dingen voor Lego, onder andere Ninjago display en Falcon stand.Kwaliteit is zeer hoog. Echt strak. Zeer goed verpakt, maar duurt wel makkelijk 2 weken voor je bestelling ontvangt. Ook best wel prijzig.
 12. No idea. Zijn promofoto's van Wicked Brick.
 13. Ter info, Wicked Brick, dat veel fabelachtig mooie oplossingen biedt voor Lego, heeft nu ook cases voor allerlei spulletjes. Wel leuk voor strips en stripfiguurtjes.
 14. Thomas Silane 1-10, (bijna) nieuwstaat, eerste druk €55 Sisco 1-11, (bijna) nieuwstaat, eerste druk €60 Apostata 1-7, (bijna) nieuwstaat, eerste druk €30 IRS 1-21, (bijna) nieuwstaat, eerste druk €95 (21 staat niet op foto maar zit er wel degelijk bij) IRS Team 1-4, (bijna) nieuwstaat, eerste druk €20 IRS All Watcher 1-7, (bijna) nieuwstaat, eerste druk €30 Empire USA 1-12, (bijna) nieuwstaat, eerste druk €55 Black Op 1-8, (bijna) nieuwstaat, eerste druk €65 Bruno Brazil 1-10, (bijna) nieuwstaat, €35 Alfa 1-14 + eerste wapenfeiten 1-5, (bijna) nieuw
×
×
 • Nieuwe aanmaken...