Jump to content

lukoste

Members
 • Posts

  1,393
 • Joined

 • Last visited

About lukoste

 • Birthday 11/04/1985

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Onderzoeker

Recent Profile Visitors

2,684 profile views

lukoste's Achievements

 1. Via lastdodo bij de striep alle 4 de delen van code kimono, en angel Wings 1 en 3 in eerste druk. Thanks @djkeos en @Hardcover voor de tips.
 2. lukoste

  Legende

  Ik ook. Ik heb de eerste cyclus bijna aan 1 stuk uitgelezen. De nieuwe delen waren minder. Legende sprak me niet aan.
 3. @Hardcover Ik vind het heerlijk als gij u laat gaan in uw kennis over die vliegtuigen. Blijven doen! En ik verzamel inderdaad alle hoofd- en nevenreeksen van Buck Danny en T&L. @djkeos Bedankt! Conclusie: Code Kimono (Arboris moet 17 delen inhalen op de Fransen? hmmm ), Black Squaw en Angel Wings een kans geven.
 4. Bij mij is de rug niet goed uitgelijnd, is een pagina scheef afgesneden, en zijn er 4 pagina's met van die teststrookjes of hoe dat ook noemt.
 5. Van elk nieuw album en ook van oudere titels verscheen jaarlijks ook luxe-edities met het hele verhaal in potlood of met facsimile's van de originelen en een flink achtergronddossier van in totaal 112 pagina's, maar door de te geringe oplage die in het Nederlands maar raakt verkocht, is deze luxereeks van oude en nieuwe verhalen stopgezet. Bron: ssz Wat een amateurs ook. Dit ging dan 20 jaar duren? Gelukkig op tijd gestopt en verkocht.
 6. Vandaar dat ik hier een topic omtrent het Jodoverse heb gemaakt. Metabaronnen is nog beter.
 7. Ik ben een grote Buck Danny en T&L liefhebber. Zijn er pilotenreeksen die in de buurt komen? Team Rafale is wel ok. Maar bv. Dan Cooper, Angel Wings,... is dat goed?
 8. "Witten and directed nu..." Noem het gelijk je wilt. Mijn punt is dat er m.i. geweldige innovatieve ideeën uit die man zijn hoofd vertaald worden naar het witte doek.
 9. Aha. Des te meer mensen die er gelukkig mee kunnen zijn... Ik kan me wel herinneren dat de eerste Jommeke-integrale (die voor cera-aandeelhouders tot nr. 275) nadien aan (nog belachelijkere) spotprijzen beschikbaar was in dreamland. Hoop dat dit hier niet het geval is. Nu ja, sowieso is €249 minder dan €1 per strip.
 10. In feite vorige week al: S&W integraal besteld via stripweb. Had echt spijt dat ik de crowdfunding had laten passeren. Nu heeft stripweb een berpekt aantal ter beschikking staat er.
 11. Ik ervaar dat ook. Het moet ook niet gemakkelijk zijn om vernieuwend te zijn als scenarist. Er wordt in stripland veel teruggegrepen naar het herschrijven van zaken, bv. veel van hetgeen Daedalus uitgeeft, zoals De wijsheid van mythes, Zij schreven geschievenis etc. Ik lees die dingen overigens heel graag. Het herschrijven van de geschiedenis is ook hip. Maar voor de rest? Strips als Monsters zijn top, maar je hebt dat eigenlijk toch al allemaal eens gelezen, niet? Wanneer ben je echt al eens omvergeblazen door het vernieuwend karakter van een scenario? Het hoeft zelfs niet beperkt te zijn tot strips. Christopher Nolan slaagt daar vaak in met zijn filmscenario's, maar zo lopen er m.i. niet veel rond.
 12. Bono heeft de schaduwen van Het Gele Teken overgenomen, maar de personnages anders gepositioneerd?
×
×
 • Create New...