Ga naar inhoud

retep

Members
 • Aantal items

  17.111
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Utrecht
 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.883 profielweergaven
 1. Nee, In nederland zijn de scholen overigens niet gesloten. Leerlingen op het middelbaar onderwijs kunnen deels fysiek de lessen volgen. De kdvs (en deels dus de scholen) zijn geopend om mensen (al dan niet thuis) te kunnen laten werken en kinderen de sociale contacten weer te laten oppakken. De mythe dat de economie tot stilstand is gekomen door de maatregelen is dan ook onwaar. Een aantal sectoren heeft grote last van de maatregelen, er wordt gecompenseerd door de overheid. Gediscussieerd kan worden over de hoogte van de vergoedingen en wie die dan ooit zullen betalen. Wat b
 2. Vorige week belde de directrice van het kinderdagverblijf van onze dochter, de directrice heeft corona. Binnen 2 dagen bleek dat alle 4 leidsters en 1 stagiaire het ook hadden, ook degenen waar ons kind direct mee te maken had. Alle gezinnen van de 16 kdv kindjes moesten vijf dagen in quarantaine, de incubatietijd is 5 dagen. Na 5 dagen gingen we met het meisje naar de teststraat. Het zou toch niet zo zijn dat we een paar maanden voor vaccinatie besmet zouden worden. Een dag later bleek dat ze gelukkig niet besmet was. Acht van de zestien kindjes waren wel besmet. Ik heb alle begri
 3. Portugal is een mooi land waar je met je noord europese euros aardig wat te besteden hebt. De bevolking is er op een mooie manier droevig. Men houdt er van wandtegels en stokvis. Engels spreekt men echter slechts in de wat grotere plaatsen. De meeste buitenlanders trekken naar de Algarve. Het noorden is echter ook zeer fraai. Steden als Braga en Porto en de Douro vallei zijn zondermeer fraai te noemen.
 4. Waarom werd Rik Hochet Rik Ringers. Had Ric gewoon Hochet laten heten, de woordspeling is ook in het nederlands te gebruiken.
 5. Is dat niet Willems broer Jan, de bordeelhouder te Hamburg ?
 6. Is het niet degene met de snor?
 7. Hadden we het niet over de dansleraar ?
 8. Heeft Mask von Opel een zoon die Wilhelm heet?
 9. Waarom zou ik het anders aan onze vlaamse vrienden vragen ?
 10. Bestaat er ook een vlaamse Willem Engel ?
 11. Kunnen we de geschiedenis herschrijven ?
 12. Wie anders, de vlot pratende Opel dealer in Kasterlee die Mask de Opel verkocht ? Was voorgaande zin niet een vragend antwoord op de heer Aleksandrrrr?
 13. Hebben die opel brĂ¼der de aanzet gegeven tot dat walmende diesel wrak van Mask?
 14. Is dat een retorische vraag ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...