Jump to content

Retardi

Members
 • Posts

  620
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

Profile Information

 • Interesses
  Strips! Films! Slappe onzin!!!
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  Logistiek professional

Recent Profile Visitors

1,895 profile views

Retardi's Achievements

 1. Welke reeksen zou je in integrales willen hebben die nu niet af zijn? Verder lijkt het erop alsof je op zoek bent naar problemen en teveel nadenkt over dingen. Zoals hierboven al staat geschreven zijn integrales daar de normaalste zaak van de wereld en zijn veel van deze bundels prijstechnisch interessant. Meestal lopen ze nog voor op ons ook, dus wat let je? Sporadisch zijn er ook integrales die in het Nederlands er bovenuit steken. Guus Slim, Sammy of Trigië zijn daar goede voorbeelden van. Verder zou je kritisch kunnen kijken naar de zaken die niet meer heruitgegeven worden. Vaak is dat met een goede reden. Als de 0.10 die je eerder noemde een maatstaf is dan kom je nogal snel van een koude kermis thuis. Voor albums in goede staat zul je moeten betalen. Het is niet anders.
 2. Is het een middeleeuwse zombie strip?
 3. Op momenten zoals deze mis ik een functie om een virtuele klap met de platte hand uit te delen. Heiligschennis! Als er een strip is die je uitsluitend als hardcover moet hebben en dan ook nog eens op mooi papier dan is het deze wel.
 4. Ik zou dit ook geen biografie durven noemen. Tom Scioli Is een uitstekende stripmaker maar eveneens een fanboy.
 5. Goed om te horen. En helemaal eens met je conclusie over Carson Grubaugh.
 6. Ik zou gewoon een hardcover die beschikbaar is aanschaffen. Je ziet eigenlijk niets van de misdruk. Er zijn letterlijk twee pagina’s waar het bij opvalt. Als je kijkt naar alle ellende met papierschaarste Etc dan kan het nog wel even duren voordat de juiste versie in de winkel ligt.
 7. Jan, Jans en de kinderen is een strip die zich letterlijk vanaf dag 1 op volwassenen heeft gericht. Franka, Storm en Agent 327 zijn voor mensen van alle leeftijden. Je kunt de laatste twee verwijten dat ze niet met hun tijd zijn meegegaan. Wat de stripwinkels betreft zie je meer en meer een tweedeling. Er zijn winkeliers die duidelijk op een pensioen zitten te wachten. En er zijn winkeliers die bewust bezig zijn met hun zaakje. Die laatste trekken een jong publiek wat Amerikaanse Comics en manga meeneemt. Ze zijn vaak ook niet vies van betaalbare merchandise. Als je afhankelijk bent van Europese albums dan heb je in Nederland inderdaad een probleem. Zelfs @Neat Stuff overweegt op de zeldzame momenten dat hij zijn ondernemingsjasje aanheeft om een fors deel van zijn Europese aanbod te vervangen door manga en Amerikaans.
 8. Mwoa, Als mensen je werk consequent links laten liggen dan is daar vaak wel een reden voor. Dus je kunt jezelf afvragen of hij echt zo’n belangrijk tekenaar was?
 9. Daar geld dan toch hetzelfde voor als voor de hardcovers waar je jezelf over beklaagd? Is het minder erg wanneer je 9 europ besteed aan een softcover?
 10. Eigenlijk moet je hier ook eens zo'n gezaghebbend lijstje posten. Dat maakt de discussie minder vaag.
 11. Ik heb het even opgezocht. In het laatste deel zitten een aantal pagina's waarbij de blauwfilm is weggevallen waardoor je alleen de teksten hebt. Het gaat om een viertal pagina's. Net het stuk wat ik vanavond nog zou gaan lezen.
×
×
 • Create New...