Ga naar inhoud

Retardi

Members
 • Aantal items

  528
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Profile Information

 • Interesses
  Strips! Films! Slappe onzin!!!
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  Logistiek professional

Recente bezoekers van dit profiel

1.009 profielweergaven
 1. Retardi

  Integrales

  Rik Ringers heeft iedereen toch in de kast staan? Ik zou het apart vinden als dat hier een hit zou worden. Robert en Bertrand kan ik me dan weer levendig voorstellen. De paarse albums zijn nergens te krijgen. Als ik dan zie wat gekken neertellen voor afgekloven exemplaren op Catawiki dan is dit een goede aktie.
 2. Retardi

  Atom Agency

  Voor mij zijn ze ook te duur. Het zijn wel prachtige exemplaren.
 3. Cocco Bill is vooral leuk voor de oudere Nederlandse lezer die vroeger de Pep las. Voor de Belg zal het een ontdekkingstocht zijn.
 4. Ik neig naar 'had'. Overigens vond ik dit ook een tof boekje. Maar als je interviews met Spaanse tekenaars leest dan hebben ze het vooral over een ontbrekende stripindustrie in eigen land en een gebrek aan kansen in Europa.
 5. Ik heb ze indertijd online gelezen en heb de hardcover in huis gehaald. Ik vond ze erg de moeite waard. https://www.comicsbeat.com/the-matrix-comics-20th-anniversary-edition/ https://www.geekster.be/comics/us-comics/matrix-comics-20th-anniversary-edition-review-the-matrix-got-you/
 6. Warren Ellis heeft ook een tijdje in zijn bio vermeld dat hij de schrijver was en niet de gitarist.
 7. Hij leek er gedurende 2020 steeds meer op dat hij zijn carriere vaarwel kon zeggen. Warren Ellis komt in 2021 terug met zijn nieuwsbrief Orbital Operations. Inschrijven kan hier: \ http://www.orbitaloperations.com/
 8. Samen met de gele luchten is dit toch wel de topic van het jaar.
 9. Het is treurig dat de brave man tot deze daad is gedreven. Maar geen enkel zinnig mens steekt zijn huis in de fik en maakt zich vervolgens van kant. Wie dat een daad van verzet noemt is niet helemaal goed in zijn bolletje. De manier waarop je hiermee dweept geeft ook te denken.
 10. Een wanhoopsdaad van een duidelijk labiele man onder het kopje heldendaad plaatsen getuigt ook niet van een heldere geest.
 11. Zo raar is dat niet. Het zijn de drukste dagen van het jaar. Er is ook uitgebreid voor gewaarschuwd. Dit neemt pas af in de eerste twee weken van januari.
 12. Mooie vondst! Hij lijkt ook nog!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...