Ga naar inhoud

Retardi

Members
 • Aantal items

  572
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Profile Information

 • Interesses
  Strips! Films! Slappe onzin!!!
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  Logistiek professional

Recente bezoekers van dit profiel

1.357 profielweergaven
 1. Vertel meer. Dit is zo’n nikszeggende oneliner.
 2. https://www.catawiki.nl/l/46797385-diverse-image-reeksen-undiscovered-country-outer-darkness-death-or-glory-softcover-eerste-druk-2011-2021
 3. Zoals ik hiervoor al postte: “Copying isn’t theft” . Het haalt de rest van je uitstekende argument omlaag. Volgens mij ben je een Nederlander. In dat geval zou ik toch even achter de oren krabben. Recent verloor DFW de rechtszaak die ze hadden aangespannen tegen Ziggo: https://tweakers.net/nieuws/178580/advies-hoge-raad-verwerp-beroep-dutch-filmworks-om-gegevens-downloaders.html Dit kwam feitelijk doordat ze hun huiswerk niet hadden gedaan. Het wachten is op de herkansing of een partij die wel nadenkt en dan word het ineens allemaal anders. En ja, bij nie
 4. Dat is zeker waar . Vooral kleinere stripuitgeverijen hebben vaak ondermaatse vertalers in dienst. Jij spijkert liever je Engels en Frans wat bij. Maar je bent een uitzondering op de regel. Het grote publiek heeft daar geen zin in.
 5. Dat denken wel meer mensen, maar in de praktijk valt dat vies tegen. Het brabbel taaltje wat mensen tegen elkaar spreken tijdens het gamen heeft natuurlijk weinig met echt Engels van doen.
 6. Je kunt natuurlijk altijd een account aanmaken.. Maar goed, vandaag aandacht voor de Little Nema film. En de aankondiging voor Meneer Vadim : De voorstelling: "Meneer Vadim is een gepensioneerde legionair met artrose. Hij zit zonder geld en belandt van de ene dag op de andere op straat. Door een samenloop van omstandigheden gaat hij weer aan de slag en wordt hij huurmoordenaar in opdracht van een maffiabaas die popelt om de Côte d’Azur te veroveren. Achter zijn onschuldige voorkomen van een bedlegerige bejaarde blijkt hij een geducht wapen. Nu ja, zolang zijn artrose hem geen pa
 7. Voor De pornografische parodie zijn ook veel lezers te vinden. De Keizerkraker zouden ze best eens mogen herdrukken.
 8. Daar zou ik nog eens in moeten duiken. Ik meen ergens gelezen te hebben dat er een basis salaris was van 2000 dollar? Er zaten wel wat haken en ogen aan.
 9. Prima. Maar ik denk ook dat het forums eigen is. Het grote publiek zit op sociale media. Forums zijn meer voor mensen die diep in de materie zitten. Je moet relatief meer moeite doen om jezelf hier te registreren dan bij bijvoorbeeld Instagram of TikTok. Dus dan moet je wel echt iets hebben met strips.
 10. Ik ben voor de aardigheid eens wezen kijken en er zijn letterlijk twee mensen die op jouw uitspraak reageerde. Ik begrijp nu ook waarom je zo op mauser aan het letten bent. Als dat echt zo gevoelig is, dan staat je nog heel wat te wachten wanneer je je eigen album hebt gepubliceerd. Want voor zijn doen is Mauser echt niet zo controversieel in dat topic. Maar als je luchtig over strips wil discussiëren dan kun je het beste je licht op gaan steken op Instagram.
 11. Likes zijn niks waard. Vraag eens hoeveel ze betaald krijgen.. Ik denk dat Linthout meer over houd aan Urbanus dan de dames aan hun webcomics.
 12. Speciaal voor jou. Het concept achter Skyward is bijzonder amusant. En levert een boeiende kleurrijke wereld op waar je als lezer met verwondering naar zult kijken. Zo tegen het einde wordt het verhaal misschien iets te fantasierijk, maar dat is een kwestie van smaak denk ik. Het tekenwerk is goed. Mocht je een Netflix kijker zijn dan heb je dit misschien voorbij zien komen? De schrijver van deze comic is de showrunner van Lucifer. In het voorlaatste seizoen worden de trades van deze titel gelezen.
 13. Ik hoop dat je geen spijt krijgt. Het is echt onleesbare meuk. Leuk getekend, dat wel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...