Jump to content

Retardi

Members
 • Posts

  601
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Interesses
  Strips! Films! Slappe onzin!!!
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  Logistiek professional

Recent Profile Visitors

1,796 profile views

Retardi's Achievements

 1. Je praat nu wel in uitersten. Het is zeer ongewoon dat een Nederlandse stripmaker doorbreekt in Frankrijk. Is ze bekend in Nederland? Onder stripliefhebbers zeker en ook haar optreden in DWDD heeft haar geen windeieren gelegd. Maar haar krantenstripje is vergeten en de verfilming van haar eerste serieuzere strip is iets wat in Nederland redelijk onopgemerkt voorbij is gegaan. Voor het grote publiek in Nederland is Dagen van Zand haar echte doorbraak.
 2. Precies! Dan ben je wel een winnaar hoor. En volgens mij was hij nog best scherp. De man heeft zijn leven ten volle benut.
 3. De oorspronkelijke serie was goedkoop geanimeerd. Hoewel het basismateriaal waar men mee moest werken niet heel goed was, waren de verhalen alleraardigst. Het probleem is dat Kevin Smith de serie op een manier heeft verkocht die bepaalde verwachtingen wekte. Aan deze verwachtingen is totaal niet voldaan. Persoonlijk vond ik het het zoveelste voorbeeld waaruit blijkt dat Kevin Smith het echt kwijt is. Het verhaal van deze serie is niet eens echt slecht. Het is alleen zielloos en makkelijk.
 4. ik ook! Zullen we de erfgenamen eens contacteren?
 5. Ik ook. Overigens koop ik de Amerikaanse versie van Ablaze.
 6. https://www.catawiki.com/nl/l/49293385-dmz-dmz-demilitarized-zone-1-12-dmz-complete-tpb-1-12-1-72-paperback-paperback-gemengde-edities-zie-de-beschrijving-2006-2012
 7. Eens. De communicatie is waardeloos. Ik heb een simpele hardcover en nog niks mogen ontvangen.
 8. Ik hoop dat je niet besteld hebt. Ze hadden het er in de tekst over dat dit waarschijnlijk ook nog een keer in de preview komt.
 9. De animatie ziet er natuurlijk prima uit. Het idee alleen dat we na 40 jaar een vervolg krijgen is toch wat lachwekkend. Het verhaal, voorzover aanwezig, was gewoon afgerond. Maar goed, genoeg gemierenneukt. Ik ga dit sowieso een kans geven. Al zorgt de aanwezigheid van Kevin Smith er natuurlijk wel voor dat dit waarschijnlijk geen lang leven is beschoren.
 10. Retardi

  1986

  Ik blijf dat wel een fascinerende periode vinden. Ik heb nooit albums van hun gezien, maar wanneer ik mezelf in hun fonds verdiep dan sta ik soms toch te kijken van de reeksen die daar werden uitgegeven.
 11. Retardi

  1986

  Marvano werkte daar toch?
 12. Heart of Hush is net zo overbodig als Hush. Al is het tekenwerk van Hush superieur.
 13. Hard Boiled gaat ook over het verhaal natuurlijk. Het was oorspronkelijk opgezet als een science fiction thriller. Alleen vond Frank Miller de tekeningen zo over de top dat hij het verhaal herschreef en er een komedie van maakte.
×
×
 • Create New...