Ga naar inhoud

mojo

Members
 • Aantal items

  2.099
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Planetary
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.455 profielweergaven
 1. Dat is wel jammer. Die eerste 2 cyclussen dubbel kopen ga ik ook niet doen.
 2. Ik had als kind toevallig ook een model auto van deze Ferrari, gekocht op reis in Italië en vaak mee gespeeld. Enkele weken geleden heb ik die in een doos bij mijn ouders teruggevonden en nu staat die op de kast bij mijn jongste zoon.
 3. The League Of Extraordinary Gentlemen: Tempest De laatste van Alan Moore en Kevin O'Neill. Tempest is vooral een stijl experiment. Elk issue is een hommage aan een strip tijdschrijft, volledig in die stijl. Zo heb je pagina's als een gag strook of kranten vervolgverhaal, als een romance comic, een superhelden comic, in 3D etc. Elk issue kan je ook van cover tot cover lezen en op dat vlak is het heel geslaagd en in lijn met The Black Dossier en Century. Het verhaal schiet echter tekort. Er worden wel enkele verhaallijnen min of meer afgerond, maar het geheel is nogal chaotisch.
 4. Gisteren het laatste ontbrekende deeltje van Sandman Mystery Theatre ontvangen van Matt Wagner. Eindelijk de reeks compleet.
 5. Samen met de Rode Ridder en Koene Ridder, was dit mijn favoriete middeleeuwse reeks toen ik opgroeide. Lang geleden wel dat ik er nog iets v gelezen heb.
 6. mojo

  Blacksad

  https://www.instagram.com/p/CHi27TpBqLT/?igshid=12xymakh8s4e3
 7. Ik heb enkel White Knight gelezen. Dit is een Batman in een alternatief universum (wil vooral zeggen: ik trek me niets aan vd continuïteit), maar wel een tof verhaal. De Joker is genezen en klaagt de misdaden v Batman aan.
 8. mojo

  Animé van de dag

  Klinkt heel tof
 9. mojo

  Toernooi

  Mooi. Uit welk album is dit?
 10. Die Martini Edition is een fantastische uitgave. Ik kijk enorm uit naar deel 2.
 11. Ik kwam Blade Runner 2019 en een Firefly serie door Greg Pak tegen. Iemand deze al gelezen? Het lijkt me wel interessant.
 12. mojo

  Toernooi

  Dat lijkt me sowieso geen foute keuze.
 13. mojo

  Toernooi

  Ik ben hier op af gegaan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...