Ga naar inhoud

mojo

Members
 • Aantal items

  2.185
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Planetary
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.798 profielweergaven
 1. Ik vind de covers eerlijk gezegd het zwakste aan de reeks. Ik heb ook niet echt een favoriet album, maar als geheel is dit een hele toffe reeks. De humor had ik verwacht, maar de diepgang en tragedie waren een aangename verrassing.
 2. The Fade Out, over het oude Hollywood en de blacklist. Een opkomende ster sterft en een schrijver probeert uit te zoeken wat er met haar is gebeurd. Tof film noir verhaal.
 3. Waarover gaat Carthago eigenlijk?
 4. In de meeste Brubaker/Phillips comics wordt er gerookt
 5. Sorry ik begrijp niet wat je wil zeggen?
 6. Die standaard uitgeverij branding was me zelfs nog niet opgevallen. Dat verschil tussen Dargaud/Lombard/Dupuis lijkt me toch ook wat vervaagd met de jaren, zeker in Vlaanderen/Nederland waar alles door 1 uitgever op de markt wordt gebracht.
 7. In willekeurige volgorde: Planetary Parker Criminal Y the Last Man Fables En nog zoveel andere series en OGN’s die de moeite zijn.
 8. Ondertussen Een seconde later gelezen. Ik begrijp sommigen hun frustratie met het verhaal. Er wordt geen verklaring gegeven voor de verdwijningen, maar ik denk dat onderstaand prentje eigenlijk aangeeft wat Zidrou met zijn verhaal wou bereiken: Zelf vond ik het best een toffe strip. Er zat trouwens ook een leuke cameo in van Maarten Milaan.
 9. Ik moet hem nog lezen, wss deze week.
 10. De Havik 10 Een seconde later Atom Agency 2 Nottingham 1
 11. mojo

  favoriete anime intros

  Ik ken Archer dan weer niet, maar heb het even opgezocht en zie wel wat je bedoelt. Maar geef me toch maar Cowboy Bebop als intro. https://www.artofthetitle.com/title/archer/#
 12. Ik vind B de betere tekening met een hoop sfeer, maar ik vind het moeilijk om die in 'mijn' definitie van landschap te doen passen. De boot en auto zijn daarvoor te prominent aanwezig. Het is ook de reden waarom ik al enkele keren tegen deze tekening heb gestemd. A is best een leuke prent, past in 'mijn' landschap definitie, maar het doet me niets. Ik heb daar geen nostalgische gevoelens bij en vind het niet speciaal indrukwekkend getekend. Mss wel als je het volledige verhaal kent en dan die prent ziet of met Toonder bent opgegroeid, maar dat is dus bij mij niet het geval.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...