Ga naar inhoud

mojo

Members
 • Aantal items

  2.048
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Planetary
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.376 profielweergaven
 1. Ik vind Lemire een moeilijke. Hij produceert heel veel, wordt vaak beschouwd als een genie, maar er is weinig dat me echt aanspreekt, vooral als hij het zelf tekent. Black Hammer vind ik een goeie, maar ik moet de laatste tpb nog kopen en die spin offs vond ik meestal maar ok. Descender/Ascender boeit me voorlopig nog het meest.
 2. mojo

  Forum Update

  Bedankt! Heb het al aangepast.
 3. mojo

  Forum Update

  weer even wennen dat ik niet op de thread titel mag klikken om naar het recentste ongelezen bericht te gaan.
 4. Hmm, ja dat zou kunnen, binnen X aantal jaar wanneer ze extra Criminal verhalen hebben uitgebracht.
 5. Die Winter of the Cartoonist van Paco Roca lijkt me wel interessant. Die ga ik eens bekijken.
 6. Nee, de nieuwe Criminal Deluxe edition 3 die later dit jaar verschijnt bevat die Cruel Summer arc niet. Het verschijnt als een aparte HC in hetzelfde formaat. Criminal Deluxe edition 3 bevat:
 7. Cruel Summer is een nieuw Criminal verhaal. Laatste single issue is eerder dit jaar verschenen en vorige maand is de HC bundeling verschenen, in hetzelfde formaat als de HC Criminal Deluxe editions.
 8. Brubaker en Phillips brengen meestal altijd wel een HC uit dat alles verzameld. Volgende is al verschenen dit jaar: Pulp: OGN in HC Criminal: Cruel Summer = HC bundeling v 9 single issues. Geen TPB gepland momenteel Nog te verschijnen dit jaar: Criminal Deluxe edition 3: alles van Criminal dat de afgelopen jaren nog niet verzameld was, behalve de Cruel Summer arc dat een aparte HC heeft gekregen. Reckless: eerste van een serie van OGN in HC En die nieuwe Royal City bundeling gaat een 10tal extra pagina's hebben als ik het ju
 9. mojo

  Blacksad

  Die integrale bestaat ook in het Nederlands met die 2 kortverhalen, maar nooit apart verschenen. Op pagina 5 kan je de franse digitale scans terugvinden en via onderstaande link kan je ze gratis online in het Nederlands lezen (via de preview kan ook). https://www.izneo.com/nl/strips/thriller/blacksad-12004/kortverhalen-24338
 10. Parker: The Martini Edition Blacksad integraal Criminal: The deluxe edition
 11. Powers (Bendis/Oeming) eens aan het herlezen. Dat is ook al meer dan 10 jaar geleden. Ik heb de serie niet meer gevolgd nadat de auteurs een pauze hadden ingelast. Afhankelijk v hoe goed ik het nog vind, zal ik de ontbrekende delen eens zoeken.
 12. De comics die gisteren zijn toegekomen gelezen: Pulp HC GN Brubaker, Phillips, Cowboys en Nazis. Daar kan weinig fout mee gaan. Aanrader. Volgende week verschijnt trouwens de HC van Cruel Summer, het Criminal verhaal waarin Teeg Lawless sterft, later op het jaar een Parker kortverhaal voor een bundeling en de eerste v 3 GN over een prive-detective. Nog veel moois van dit duo om naar uit te kijken. Fire Power Prelude tpb Kirkman en Samnee brengen een klassiek, maar boeiend Kung fu Origin verhaal als voorloper op de serie. Je hebt het allemaal al wel eens eerd
 13. Ik had het in het begin ook moeilijk met die piratenstrip, maar ondertussen zie ik de meerwaarde er wel van in. Het geeft een sfeer v onvermijdelijke doem mee aan het verhaal, vaak zijn de gebeurtenissen in de piratenstrip een reflectie/commentaar op wat zich op dat moment in het verhaal zelf afspeelt en de drenkeling die uiteindelijk zelf verdoemd is, is een allegorie op 1 vd personages.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...