Ga naar inhoud

mojo

Members
 • Aantal items

  2.234
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Planetary
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

2.166 profielweergaven
 1. Genoten van dit survival verhaal, waarbij het hoofdpersonage een even grote klootzak (mss zelfs groter) is als diegenen die hem opjagen.
 2. Uit de bib ontleend, Zaroff. Intrigerend begin.
 3. Ik heb hem afgelopen zondag ontvangen. Binnenkort heb ik enkele dagen vrij. Hij ligt samen met enkele andere strips/boeken klaar om te lezen, maar ziet er wel tof uit.
 4. mojo

  Blacksad

  Echt? Wow tof. Ik vermoed dat het wel zal uitverkocht zijn. Op zijn twitter/instagram zijn nog een hoop andere nieuwe Blacksad afbeeldingen gepost ondertussen.
 5. Ik heb net ontdekt dat er een foutje zit in de zoekfunctie. Als je kiest voor ‘toon volledige lijst’ om bv in de rubriek te verschijnen op uitgeverij te zoeken, kom ik het volgende tegen: 1. De volledige lijst v uitgeverijen is niet beschikbaar 2. Het is niet mogelijk om via de knop ‘toevoegen aan filter’ een uitgeverij te selecteren. Ik heb de indruk dat het zich algemeen voordoet want ook andere filters in andere rubrieken hebben dit filterprobleem. Ik gebruik een smartphone met IOS 14 Als ik de filter ‘toon volledige lijst’ niet gebruik en d
 6. Ik ga aan de nieuwe Brubaker beginnen.
 7. Ik heb alleen maar Rampokan gelezen, maar dat vond ik wel fantastisch. Doet me er aan denken dat ik eens moet kijken of de bib die andere albums heeft.
 8. Ik vind de nieuwe site wel geslaagd. De homepage vind ik nog vrij rommelig als overzicht, maar er staan een hoop leuke features op de site om op verder te bouwen.
 9. Pre Order geplaatst. Ik had nog eens zin in iets X-men gerelateerd en dit lijkt me een toffe collectie, lekker dik ook met zijn 500 pagina's. Jaren geleden dat ik dit gelezen heb (in het Nederlands via JP). He’s the best there is at what he does…but what he does isn’t very nice. And now, Wolverine has broken out of the X-Men and into his own solo series! Feeling the urge to cut loose, Wolverine travels to Madripoor, and East Indian island full of pirates, cutthroats and smugglers…just the way Logan likes it! There, he’ll take on ruthless crime lord Roche, meet the cunni
 10. Murena 11 Het wordt tijd dat Dufeaux deze serie afrondt. De plot is een beetje zoek. En wie heeft die tweede helft vh album getekend? Het is qua niveau een pak lager dan wat Theo eerder tekende. Murena is nauwelijks herkenbaar.
 11. Binnenkort alle 3 de Criminal HC beschikbaar in een uniforme uitgave. Ziet er knap uit.
 12. Deel 3 van Friday is digitaal uit. Prijs: betaal ervoor wat je wil http://panelsyndicate.com/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...