Jump to content

Koen Claeys

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Koen Claeys's Achievements

 1. En verkocht, betaald en verzonden.
 2. Het nummer mag wel nog gedraaid worden. Ik erger me wel aan de mensen die dit nummer zouden willen verbieden en ik erger me nog meer aan de overlevende Stones die het nummer niet meer willen spelen om geen mens voor het hoofd te kunnen stoten... 't Is nog altijd rock 'n roll hé, Mick en Keith ! And I like it !
 3. Eigenlijk zo’n beetje mijn Amerikaanse heilige drievuldigheid : Chris Ware, Daniel Clowes en Charles Burns. (vraag me wel niet wie de vader, de zoon en de heilige geest is)
 4. Van beide auteurs heb ik (zogoed als) alles. Voor beide kunstenaars enorm, enorm veel bewondering. Als ik de moeilijke keuze moet maken kies ik voor Clowes (maar ik kan deze keuze niet goed verantwoorden als ik erover nadenk).
 5. Wie weet dat ik wat meer post in de toekomst. Ben de laatste tijd wel wat meer bezig met lezen van literatuur zonder bijpassend tekenwerk. (thans de boeken van 'The Witcher' aan het verslinden) Ik verkoop nu wat om wat plaats te maken in mijn (te omvangrijke) strip-bib.
 6. ABSOLUTE NIEUWSTAAT Ophalen kan te Brugge St. Andries, Verzenden doe ik via DPD-afhaalpunten (België = €4, NL = € 7,5) Ik verpak alles zo goed dat beschadiging onmogelijk is. Zie ook : https://www.lastdodo.nl/nl/shops/Koen-Claeys/items/120795759-ondanks-alles
×
×
 • Create New...