Ga naar inhoud

Iron giant

Members
  • Aantal items

    45
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

769 profielweergaven
  1. Bovenstaande bewering vind je in geen enkel wetenschappelijk werk terug Publicatie bij de who zelf: https://www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf : pagina 1: In people < 70 years, infection fatality rates ranged from 0.00% to 0.31% with crude and corrected medians of 0.05%. Volgens mij zijn er maar weinig mensen die ontkennen dat het virus er is en ontkennen dat er grote problemen zijn: problemen waren er al (zorg, onderwijs etc) en corona heeft het heel hard zichtbaarder, voelbaarder en ondraagbaarder gemaakt. Publicaties zoals Gezond Verstand en mensen
  2. Op zoek naar naar aanleiding van een bericht op de ssz.be, kwam ik op Amazon ook deze tegen: vind ik altijd wel leuk.
  3. Als naam dan misschien: Lea Melief (Melief is een achternaam die best wel veel voorkomt, in NL dan)
  4. Waarom deze Franse versie, heeft deze meer dan de NL versie? Ook ik heb een Franse versie gekocht maar dan op groter formaat, zwart wit en een dossiertje (https://www.amazon.de/Atom-Agency-1-bijoux-Bégum/dp/B07G24T8BB/), omdat ik de blackandwhite versie (https://www.editions-blackandwhite.com/produit/atom-agency-1-bijoux-de-begum/) ondanks de de extreme schoonheid toch te duur vind.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...