Jump to content

Rene

Members
 • Posts

  286
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rene's Achievements

 1. Rene

  Originelen

  Eindelijk eens een Kari Lente gekocht! Meteen 2 zelfs.
 2. Schandalig! Wel Alzheimer onderzoek subsidieren, maar iets waar je praktisch iets aan hebt dan weer niet.
 3. Gaaf! Heb je hiervoor subsidie van het rijk gekregen of moest je alles zelf financieren?
 4. En deze 2 ook! Echt heel leuk - dit las ik vroeger altijd tijdens de lange autorit op vakantie. Suske & Wiske, Paling & Ko EN Kari Lente & Co. Zo'n beetje mijn Heilige Drie-eenheid in die tijd. Ze zijn nog onderweg, net als The Walking Dead, 2 grote boeken met originele pagina - echt benieuwd of ik het na 40 jaar nog net zo leuk vind.
 5. Deze gekocht, eerste 11 delen van de 16, plus een apart boek met de covers. Ik had ooit al de eerste 7 tpb's, maar deel 1 en 3 ben ik kwijt, en in die tpb's staan ook maar 6 comics per boekje. Dit schiet lekker op - nu alleen nog de laatste 5 delen op de kop tikken.
 6. Persoonlijk zie ik als hoofdverklaring (olifant in de kamer?) de KWALITEIT. Goede marketing, vernederlandsen, - het zal allemaal wel, maar ik denk dat Vandersteen gewoon heel simpel een veel betere tekenaar en een veel betere scenarist was dan Merho, Sleen - of wie dan ook. Vandersteen was gewoon een van de meest creatieve Belgen ooit - in een andere categorie als de overige Vlaamse stripauteurs wat mij betreft.
 7. Rene

  Originelen

  Schwartz - uit de luxe Femme Leopard
 8. Rene

  Alex Toth

  Originele pagina.
 9. Rene

  Bilal gezocht

  Ik heb deze tekening - die mag wel weg. Zat ooit in een boek maar de vorige eigenaar heeft het eruit geknipt.
 10. Heeft iemand toevallig dit magazine? Ik wil hem graag kopen! Als je hem hebt maar hem niet wilt verkopen zouden foto's van het 6 pagina Romita verhaal erin (Circus of Crime) ook zeer welkom zijn. Bedankt!
 11. Sandman Sin City Love & Rockets Corben Library (zelf bedacht; om alles van Corben erin te smokkelen) Wrightson Library
 12. Na de Neat Stuff nu ook de Hate compleet gekocht - bijna 1000 pagina's. Veel heb ik nu dubbel of driedubbel, maar dat dondert niet!
 13. Ik gebruik PP zeer intensief, omdat ik veel originelen koop/verkoop in de USA. Zelf nog nooit problemen gehad, het enige nadeel is dat hun wisselkoers beroerd is - dus nooit binnen PP geld omwisselen; gewoon een USD en een Euro rekening aanhouden. De bovengenoemde problemen daargelaten (zal er aan denken binnenkomende bedragen METEEN weer uit te geven; is geen straf) - is er een serieus alternatief voor PP? Ik ken het niet. Wellicht binnenkort met digitaal Google geld, of waar ze dan ook allemaal mee bezig zijn (zal het m'n zoon eens vragen). Maar tot op heden is PP de enige die ik ken waar je makkelijk kan betalen/geld ontvangen - wereldwijd, zonder kapitalen kwijt te zijn aan bankkosten en omwisselkosten. Moest laatst iets relatiefs kleins betalen in het UK; moest per bank (ontvanger had geen PP) - ben je meteen 15euro aan bankkosten kwijt, en daarnaast nog de wisselkoers. PP is meestal bijna gratis (als je als gift geld stuurt/ontvangt kost je dat zo'n 2 euro). Als je als 'goederen kopen' geld verschuift nemen ze 5% - dat is bij 1000 euro al meteen 50 euro, dus dat is wel duur (doe ik dus nooit). Als iemand een alternatief weet voor PP hoor ik het graag!
 14. Mijn favoriete parodie album aller tijden; Ouwe Troep, van Gezellig & Leuk (Windig & De Jong). Vooral de Donald Duck verhalen erin! Had ik als jonge jongen (waar blijft de tijd) meegenomen op vakantie, en zelfs mijn moeder kwam niet meer bij van het lachen.
 15. Rene

  Originelen

  Ah, jeugdsentiment! Anibal5, in Nederland uitgegeven als Hannibal5, door Georges Bess, geschreven door Alejandro Jodorowski. Dit 2e boek is volgens mij nooit in het Nederlands verschenen (schandalig). Gelukkig hebben we de Engelstalige versie nog!
×
×
 • Create New...