Jump to content

Renegade

Members
 • Posts

  353
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,414 profile views

Renegade's Achievements

 1. Eerste prik Pfizer al gehad. Ik vind het belangrijk omdat als iedereen gevacineerd is dat virus uitdooft en niet kan muteren. Lijkt me motivatie genoeg.
 2. https://www.catawiki.nl/l/48839467-the-walking-dead-hardcover-complete-negan-and-the-alien-hardcover-2008-2020 Zag dit op catawiki. Is dit echt compleet of zijn er nog delen die erna komen? Zit er aan te denken om dit te kopen.
 3. Dat zijn voor mij Alex, de torens van Schemerwoude, de stem van het volk om er een paar op te noemen. Er zullen best meer zijn. Ben benieuwd wat jullie een goeie historische strip vinden.
 4. Ja nogal. Hermann heeft in zijn strips altijd het element van een vijandige natuur. Dat komt het best tot zijn recht in kleur. Bij zwart-wit vervaagd dat. Beetje goedkoop ook. Onder de vlag van kijk-ons-eens-artistiek-doen bespaart men op inkleuren. Beetje droevig.
 5. Het ging om de Glenat softcovers. 15 delen voor 80 euro in zeer goede tot nieuwstaat. Ik heb het gekocht. Vindt dat een mooie serie en die integrale jammer genoeg in zwart- wit anders had ik die gekocht.
 6. Zie regelmatig advertenties van deze strip. Met name de Glenat delen zijn achterlijk duur en dan gaat het om de laatste 5 delen. Iemand een idee waarom dat is?
 7. Maakt mij niks uit. Je bent dood wat kan je eraan doen. Het zijn maar stripboeken en dat heb ik met al mijn materiele bezittingen.
 8. Maar even terug naar het onderwerp strips en piraterij. Ik koop af en toe wel eens een strip online. Meestal iets wat ik niet goed genoeg vindt om in boekvorm te kopen zoals bv Comanche. Maar ik ga dat niet aan anderen geven of delen. Ik ga niet betalen en een ander het voor niks geven en ook niet verkopen want dat mag niet. Geen zin in gezeur...
 9. Ok wat is een eerste druk? Dat de strip voor het eerst uitkomt? Of elke eerste uitgave van bv een bundeling? Of beiden? Ik heb bv de Blueberry integraal nummer 9 en daar staat eerste druk in.
 10. Die classics in softcover liggen bij de Bruna voor 3,99 ipv 9,99
 11. Dit stond vanochtend ook in de Telegraaf..sterker nog vanaf morgen in die krant te lezen.
×
×
 • Create New...