Ga naar inhoud

Bonte

Administrators
 • Aantal items

  7.242
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Bonte

 • Titel
  Uitgeverij Bonte
 • Verjaardag 03-11-1968

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Brugge
 • Interesses
  Strips, animé, games, Apple
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  2e hands boeken/dvd/strip-winkel - Uitgeverij

Recente bezoekers van dit profiel

4.603 profielweergaven
 1. Lukt wel hoor, het is wit haar en de zonnebril die het 'm doet en eventueel met zwart mondmasker.
 2. Weeral te laat in bed, dan maar een liedje.
 3. Immuniteit blijkt al 8 maanden te zijn omdat er nog maar 8 maanden getest is, ze verwachten jaren. Bij de andere SARS van 2003 is dit ondertussen al 17 jaar en tellende. https://www.healthline.com/health-news/how-long-does-immunity-last-after-covid-19-what-we-know Ik heb daar best wel vertrouwen in want bij andere corona en sars virussen is dit ook zo. Een vaccin met stukjes van het virus helpt altijd maar tijdelijk. Ja, ik begrijp wel hoe vaccins en een vaccinatie programma werken maar Covid is geen Polio die je kunt uitroeien door de kinderen in te enten. Bij Pol
 4. Levenslange bescherming (het wordt een verkoudheid) zolang je in contact blijft met de Covid-varianten zodat je immuunsysteem zichzelf blijft updaten. Hoe ouder je wordt hoe minder goed je lichaam die immuniteit blijft updaten en ook hoe meer je jezelf afschermt van andere corona-varianten (bv in een rusthuis) dan wordt die weerstand ook navenant zwakker. Je moet regelmatig besmet worden met varianten om je bescherming op peil te houden. Dat is hoe het werkt bij de honderden andere vergelijkbare corona virussen, daarom dat ze tot nu toe nooit de moeite hebben gedaan om er vaccins voor te ontwi
 5. Ze hebben vorig jaar 80 miljoen kinderen niet kunnen inenten tegen polio vanwege de corona maatregelen en productie van het corona vaccin, zo zie je waar de prioriteiten liggen. Als gezond persoon jonger dan 60 vind ik het beter om Covid te de ziekte krijgen dan het vaccin omdat het langer en beter beschermt en je immuniteit tegen andere corona variaties verder aansterkt. Een vaccin is sowieso tijdelijk en beschermt minder tegen varianten en zal dus levenslang moeten herhaald worden. Dat is mijn boerenverstand van hetgeen ik op de landbouwschool heb geleerd, wat is jou
 6. Liefst nog met een live orkest. Ja, ik denk ook dat de sfeer en je gemoed extra belangrijk is bij die film
 7. Parasit zou ik graag eens zien, van de rest maar een 4-tal gezien. The Artist kon ik niet bekijken, allemaal leuk en wel zo'n stomme film maar ik heb er de volharding niet voor.
 8. Ik vond The Shape of Water prachtig maar ben dan ook fan van de Del Toro sfeer in al z'n films. Het is een fantasy sprookje die zich afspeelt in de jaren '50 met een hommage aan de visual effects van die tijd, de film moet het vooral hebben van de mooie beelden en sfeer.
 9. Jaah, makkelijk voor die politiekers, hun loon loopt door terwijl ze tegelijk zoveel mensen het faillissement in duwen. Daarom dat werken een grondrecht is dat een regering niet opeens zou mogen verbieden. En allemaal voor niets, door de lockdowns en andere maatregelen hebben ze het zwaartepunt van de epidemie verplaatst van de actieve bevolking (waar die normaal zit) naar de rusthuizen en andere mensen die zware zorg nodig hebben. Alsof dit de eerste coronavirus epidemie is van de laatste 100 jaar, dat gebeurt met regelmaat.
 10. Grappig dat je over de nieuwe wereld begint Dit is een uitermate interessant gesprek op De Nieuwe Wereld met 2 Belgen over Corona en het vaccin, binnen de 20 minuten verklaren ze ook het succes van Japan die het al overwonnen heeft met 50% immuniteit zonder vaccin. Mattias Desmet is een Professor klinische psychologie aan de Universiteit Gent en Sam Brokken is lector gezondheidswetenschappen, beiden zijn uiteraard geen voorstanders van lockdowns en Japan bewijst dat wel.
 11. Moeilijk te zeggen, terugkeren naar het oude leventje zal er niet meer in zitten maar het kan volgens mij 2 kanten opgaan. Ofwel een nieuwe roaring 20's met uitspattingen allerhande vanwege de herwonnen vrijheden, of een verder inperken van die vrijheden voor allerhande redenen zoals nieuwe nog gevaarlijker virussen en global warming, beide zaken waar het WHO al voor pleitte. Iets tussenin zie ik niet gebeuren, enkel die 2 uitersten.
 12. De ouderen en risicopatienten inenten lijkt me voldoende, mensen tot 40 jaar en deze die al corona gehad hebben doe je beter niet. Dat lijkt me logisch want een gewone besmetting beschermt veel beter. Groepsimmuniteit via vaccinatie zal toch niet lukken want je moet 60% hebben op een zo kort mogelijke termijn om de epidemie te doen uitdoven, in 4 maanden moeten ze die kunnen inenten of anders lukt de groepsimmuniteit niet. Die 60% moeten samen beschermd zijn, vandaar de tijdsdruk. Als het wel lukt en we nemen aan dat het vaccin 6 maanden beschermd dan mag er 6 maanden n
 13. Is een iPad tegenwoordig een goed alternatief of zijn daar nog problemen mee om professioneel te gebruiken on te tekenen en kleuren?
 14. Toen Superclub failliet ging heb ik alle filialen uit de provincie afgeschuimd om manga VHS cassettes te kopen, anders waren die niet te betalen. Om dan 8 jaar later vervangen te worden door DVD's, 8 jaar later door BluRay en nog eens 8 jaar later door streaming. De volgende retail revolutie zou 'beleving' worden, samenkomen in een winkel en er een beleving van te maken (games, muziek, eten) maar dan kwam corona die net dit soort winkels hard zou treffen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...