Ga naar inhoud

Bonte

Administrators
 • Aantal items

  7.028
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Bonte

 • Titel
  Uitgeverij Bonte
 • Verjaardag 03-11-1968

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Brugge
 • Interesses
  Strips, animé, games, Apple
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  2e hands boeken/dvd/strip-winkel - Uitgeverij

Recente bezoekers van dit profiel

4.344 profielweergaven
 1. Bonte

  Animé van de dag

  Omdat Kuma van 1 november uitgesteld is naar volgend jaar gaan we hier thuis ook op 1 november zelf een animefestival organiseren voor ons drietjes, het Kuro Festival . Een goeie oefening voor m'n dochter. We ontwerpen tickets, poster en programmaboekje. Pauze's tussen de films met koffietafel en al, posters uithangen. 6 films bingewatchen, dat wordt de max. Filmlijst is volledig van m'n dochter, die overlapt niet met Kuma en zijn wel festivalfilms. Ik heb er maar enkele op BR kunnen vinden, het was dus wel wat zoeken op de services.
 2. Bonte

  Animé van de dag

  Tussendoor nemen we Id:Invaded, ziet er gewoon vet uit.
 3. Bonte

  Animé van de dag

  Het eerste seizoen van Higurashi When They Cry is erdoor, een ietwat harem, ingewikkeld en herhalend verhaal maar zeer de moeite. Wel een heel origineel concept van verhaalopbouw, we gaan nu vlug de volgende seizoenen proberen te kijken voordat we spoilers te zien krijgen al hebben we wel al een idee hoe het in elkaar zit. Het moet gezegd worden dat de vooruitstrevende verhaalvormen vooral bij anime te vinden zijn, fascinerend.
 4. Mo how zeg, ik heb de video, dvd, BR en Laserdisk nodig om alle versies te hebben. https://www.imdb.com/title/tt0083866/alternateversions
 5. Hoe ze juist heten weet ik niet meer maar ze hebben wel kwakstralen
 6. Bonte

  Toernooi

  Welke van de 2 wil je indienen?
 7. Valt dat niet gewoon onder cliches? Die zijn onvermijdelijk voor humor, als je de graaf en gravin, schotse vrek, begijnende begijntjes, verstrooide professors, stelende butlers, vrouwenzot flip, domme aap, huismoeders, huisvaders (welk werk hebben die vaders eigenlijk?), panikerende politiekers en wat allemaal nog meer er uit laat, dan blijft van Jommeke niet veel meer over.
 8. Bonte

  Problemen met site

  Ik heb net de update gedaan
 9. Bonte

  Problemen met site

  Ik vermoed dat iets in het vet zetten niet veel wordt gebruikt, op m'n Mac gebruik ik Chrome maar daar is Edge ook een afgeleide van. Binnenkort is er opnieuw een update, misschien lost dat het probleem op.
 10. Tickets voor Halloween night zijn binnen, het vervolg op Trein naar Busan en geen vervelende popcorn vreters in de zaal, we kijken er naar uit. De 1/4 voorziene zaal was al bijna uitverkocht, toch blij om te zien dat er nog mensen naar de cinema gaan, bij de Tarantino docu waren we met 5 in heel die zaal.
 11. Rik Ringers: Een whodunit maar de schuldige heeft altijd een sluitend alibi en belangrijke ontdekkingen blijven buiten beeld.
 12. Bonte

  Toernooi

  Ik hou het weeral bij enkele klassiekers. Prachtig hoe perspectief niet realistisch is opgemaakt en zo een eigen sfeer geeft aan het landschap en de figuren voorop zet. Calvo, Het beest is Dood Macherot, Chlorophyl en de samenzweerders
 13. Bonte

  Problemen met site

  Op welke Windows werk je? Het lijkt me een systeem iets als het op elke browser zo is.
 14. Davidsfonds organiseert blijkbaar nog voordrachten als de veiligheidsvoorschriften het toelaten https://www.davidsfonds-keerbergen.be/cursus-strips-ge-ne-geerde-kunst/ Docent: Jan Cumps Plaats: GC Den Bussel, Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen Data: woensdag 18 en 25 november, 2 en 9 december (van 14.00 tot 16.30 uur) Info: 015 51 54 07 (George Hendrickx, Davidsfonds Keerbergen) Prijs: € 40 (voor het hele pakket), inbegrepen: • ko
×
×
 • Nieuwe aanmaken...