Ga naar inhoud

Bonte

Administrators
 • Aantal items

  7.438
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Bonte

 • Titel
  Uitgeverij Bonte
 • Verjaardag 03-11-1968

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Brugge
 • Interesses
  Strips, animé, games, Apple
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  2e hands boeken/dvd/strip-winkel - Uitgeverij

Recente bezoekers van dit profiel

5.081 profielweergaven
 1. Bonte

  Animé van de dag

  Ik heb 3 afleveringen bekeken maar dat is niet echt iets voor mij, het is meer iets voor een jong publiek denk ik.
 2. Bonte

  Animé van de dag

  Weathering With You staat hoog op mijn lijstjes om te bekijken, het zou ook heel goed moeten zijn. De omgeving is hetzelfde universum als Your Name maar een compleet ander verhaal en andere figuren.
 3. Bonte

  Animé van de dag

  The Place Promised in Our Early Days en Voices of a Distant Star zijn emo liefdesverhalen met een mecha achtergrond (als ik me niet vergis), ik denk dat ik er 1 heb gezien en was niet echt onder de indruk. Iets te zweverig voor mij is hetgeen ik me herinner.
 4. Bonte

  Animé van de dag

  Ah, normaal ben ik geen fan van slice of life maar begin het meer te waarderen, zolang het maar interessant gemaakt is. Daioh ga ik eens bekijken, manga lezen echter komt er niet meer van.
 5. Bonte

  Animé van de dag

  Ik moet de lijst aanvullen van m'n dochter want er ontbreken er nog een heel deel. Shikabane Hime: Aka (Corpse Princess: Aka) Het probeert een sexy, actie, zombie, demon variant te zijn met een twist maar slaagt daar maar erg matig in, zwakke reeks maar enkele leuke figuren en net goed om te blijven kijken tot het einde. In het kort, nogal saaie monniken en zwak verhaal. Flip flappers Een echte magical girls serie die uiteindelijk wel de moeite is omdat het ook een parodie is op het genre, mooie alternatieve magic werelden en uiteindelijk een goe
 6. Op die manier is Star Wars natuurlijk meer superhelden in de ruimte en de eerste Guardians of the Galaxy pure pop SF en geen superhelden film. Ik had zelfs niet door dat het een Marvel film was tot de eindgeneriek.
 7. De SF films met de grootste impact moeten dat Star Wars en Back to the Future zijn, die hebben letterlijk m'n leven veranderd als ik er zo nadien eens over nadenk.
 8. Dat moet The 5e Element zijn want deze heb ik het meest herbekeken, de beste is dan eerder Blade Runner.
 9. King Of Tokyo speel ik wel graag al is het een erg kort spelverloop, meer een party spel.
 10. Zo ben je nog eens in België. Alle formulieren en dergelijke goed invullen, PCR test enzovoort. Anders ga je niet eens het vliegtuig op mogen. Iedere woensdag ofzo veranderen de kleurcodes dus zal je het maar de dag zelf weten of je in quarantaine moet of niet.
 11. Dinsdagavond 19u is het opnieuw zover, een Apple event met nieuw speelgoed. 'Spring Loaded.' met waarschijnlijk een dubbele betekenis, 'loaded' met nieuwe hardware en je moet 'loaded' zijn om het allemaal te kunnen betalen. https://www.apple.com/apple-events/ Persoonlijk hoop ik dat ze eindelijk Microsoft's surface-pro eens gaan volgen en een iMac maken die je ook als tekentablet kan gebruiken, maar dan beter en betaalbaar. Dat zal wel iets teveel gevraagd zijn maar ik ben alvast in de markt voor een goeie machine met de nieuwe M1+ processors, tracker-tags en een iPad.
 12. Ook het meubilair van Ton en Tinneke
 13. Strips worden wel op thema verzameld maar dat zijn meestal geen algemene stripliefhebbers, er zijn wel enkele thema's die meer opvallen. - LGBTQ+ inderdaad - een stad of plaats - bepaald type auto, trein of vliegtuig - jaartal - Expo 58 stijl interieur
 14. Ben geen specialist van Nederlandse uitgaven maar ik schat dat deze een 10 euro waard zijn per stuk en 3 tot 5 euro als je ze allemaal tegelijk wil verkopen aan een handelaar.
 15. China heeft maar 2-3 steden in lockdown gezet tot 50 miljoen mensen van de 1,4 miljard, de rest had een light versie en lieten grotendeels begaan. China erkent maar een corona geval als die tegelijk ook ziek is en dat is de correcte manier van werken. Azië heeft geen last van de covid https://en.wikipedia.org/wiki/COVID-19_lockdown_in_China Following the lockdown of Wuhan, public transportation systems in two of Wuhan's neighboring prefecture-level cities, Huanggang and Ezhou, were also placed on lockdown.[18] A total of 12 other county to prefecture-level cities in Hubei, inc
×
×
 • Nieuwe aanmaken...