Jump to content

jerommeke

Members
 • Posts

  56
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  zelfstandig

Recent Profile Visitors

813 profile views

jerommeke's Achievements

 1. volledig akkoord en meestal hebben deze personen geen ticketten aangeschaft, maar helaas kunnen wij niet alles controleren, daar wij te weinig vrijwilligers vinden, dus als u zich geroepen voelt, alltijd welkom
 2. u heeft een punt ivm met de info, dit is een aandachtspunt voor het volgende stripfestival op 8 mei 2020, het was niet eenvoudig om een festival te organiseren wegens de corona maatregelen, waardoor enkele punten te weinig aandacht kregen. Helaas moeten wij terug vaststellen dat sommige echte dedi-jagers soms de regels aan hun laars lappen ivm aankoop ticket voor het signeren van de boeken, Hierdoor verliezen wij inkomsten die wij heel goed kunnen gebruiken om alle kosten die met het organiseren te maken hebben te kunnen betalen. Wij organiseren een stripfestival en nodigen mooie namen uit. Zonder inkomsten kan er geen stripfestival georganiseerd worden en kan men geen mooie tekeningen bemachtigen. Hoe dan ook zijn wij erg tevreden met deze editie en hop naar volgend jaar, waarbij wij meer internationaal willen gaan.
 3. volgende tekenaar heeft vandaag afgezegd wegens familiale reden : Christian Darasse
 4. volgende tekenaar heeft afgezegd : Foerster-Blondeau Philippe
 5. Jos, er worden stoelen geplaatst voor de tafels van de tekenaars voor maximaal 3 personen, zodat de 1,5 regel gerespecteerd wordt, wij verwachten dat de bezoekers dit respecteren, Het is inderdaad niet gemakkelijk met de geldende corona regels, wij proberen alles zo goed mogelijk te organiseren.
 6. Op het stripfestival van Knokke-Heist wordt er enkel gesigneerd bij aankoop van een strip op de boekenstand aan de ingang, behalve bij de tekenaars die hun eigen boeken meebrengen. Er zal dit jaar extra hierop gecontroleerd worden, daar jammer genoeg bezoekers zijn die dit steeds proberen te omzeilen. Hou er rekening mee dat een stripbeurs organiseren een investering met zich meebrengt.
 7. Eric De Rop signeert naast Suske en Wiske, ook Jommeke, Bas en de belhamels en Kapoen. Paul Geerts signeert enkel zijn eigen reeks Mo en Jade en de preutse prinses. Er wordt enkel gesigneerd in ter plaatse aangekochte strips. Indien het weer het toelaat wordt er buiten gesigneerd.
 8. neen, stripfestival Knokke gaat nog altijd door, wel een heleboel regels
 9. zal beschikbaar zijn op het stripfestival op 12 september 2021
×
×
 • Create New...