Jump to content

Prologtec

Members
 • Posts

  41
 • Joined

 • Last visited

About Prologtec

 • Birthday 08/27/1985

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.2dgalleries.com/profile/KimSt

Profile Information

 • Locatie
  Brugge
 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

871 profile views

Prologtec's Achievements

 1. Inderdaad! Mooie creatieve inzending, niks is wat het lijkt
 2. De rode ridder - Horst ( ik zoek nog een passende tekening ).
 3. Hartelijk dank voor de stemmen. Complimenten ook voor de prima organisatie!
 4. Valt wel mee: Vooral in de Ardennen zijn er heel wat streekgerechten rond everzwijn. Woinic: het grootste everzwijn ter wereld: Als er één selfie is die je niet mag missen, dan is het deze wel. https://www.ardennes.com/nl/de-bestemming/het-culturele-erfgoed-dat-u-gezien-moet-hebben/winic/ Waarschijnlijk staat alles op tafel, wat er toen voor handen was ten tijde van Asterix.
 5. Nero ondertussen op voorsprong. Lijkt me toch maar een koude feestmaaltijd. Nergens een spoor van damp.
 6. Deze lijkt me een prima kandidaat. La grande traversée 1975 p.44
 7. https://boekenbalie.nl/sweet-tooth-deluxe-edition-book-one/843900568
 8. https://www.lastdodo.nl/nl/items/99650-de-vrouwen-van-de-rode-ridder
 9. Op de stripbeurs in Brugge deze knappe tekening van Miel Vandepitte ( stripdebuut Centralia ) op de kop getikt. Erg knap!
 10. NFT-technologie (non fungible token of unieke en authentieke digitale kopieën) gebruiken om de restauratie van emblematische stukken van ons erfgoed te financieren: dat is het project van de Belgische start-up Artts. De Koning Boudewijnstichting steunt dit project door 13 platen van striptekenaar Didier Comès ter beschikking te stellen. Ze maken deel uit van het artistiek patrimonium van Comès, dat in 2013 aan de Stichting toevertrouwd werd. Elke plaat is goed voor 10 NFT, waarvan de opbrengst dient om de restauratie van de originele platen te financieren. Een innovatief project, dat nieuwe mogelijkheden verkent voor de filantropie. Vernieuwing, filantropie en algemeen belang: drie dimensies die de Koning Boudewijnstichting deden beslissen om het project van de start-up Artts(link is external) te steunen. Anne De Breuck, verantwoordelijk voor het programma Erfgoed en Cultuur van de Koning Boudewijnstichting: “NFT zijn een manier om een nieuw publiek aan te boren en ons erfgoed ruimere bekendheid te geven. Dat past in een van de opdrachten van de Koning Boudewijnstichting: emblematische werken van het Belgisch erfgoed valoriseren. NFT kunnen ook gebruikt worden om goede doelen te steunen, zoals projecten om erfgoedstukken te restaureren. Deze filantropische dimensie is het DNA van de Stichting, die ook verandering wil teweegbrengen in de samenleving.” François Toussaint, CEO Artts: “Met dit project willen we tonen dat de NFT-technologie kan ingezet worden om waarde te creëren in de echte wereld, niet alleen in de virtuele wereld.” Elke originele plaat van Didier Comès, die de Koning Boudewijnstichting ter beschikking stelt, is goed voor 10 NFT. Aan de verkoop van de 130 NFT werken grote namen mee, zoals François Schuiten en Thierry Bellefroid, die hun kijk op het werk van deze kunstenaar zullen geven. Een mooie gelegenheid om een nieuw publiek het werk van een van de grote tekenaars van de Belgische strip te laten (her)ontdekken. Met de opbrengst van de verkoop kan de restauratie van 13 originele platen gefinancierd worden. Die worden nadien opnieuw gedigitaliseerd. De digitale kopieën krijgen een authenticiteitsverklaring dankzij blockchaintechnologie. Elke NFT geeft de koper ook recht op een fysieke authentieke en genummerde kopie, op ware grootte. Link -> https://artts.net/gallery/0
 11. Prologtec

  XIII mystery

  https://www.lastdodo.nl/nl/items/7281097-alan-smith
 12. Puur uit jeugdsentiment voor dit landschap van Damme gekozen van Karel Biddeloo.
×
×
 • Create New...