Ga naar inhoud

Martin

Members
 • Aantal items

  1.449
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Sinnekloas
 • Geslacht
  Mannelijk

Contact Methods

 • Yahoo
  lancelotbuzzzADyahoo.co.uk

Recente bezoekers van dit profiel

1.629 profielweergaven
 1. Ik ga de vunzige reactie op de vorige pagina, over de Rode Ridder door Ambreville - ik ken die pipo niet eens - hier niet herhalen. Maar ik vind bijvoorbeeld reeksen als Robbedoes en Alex sullig. Moet ik mij daarom tot zijn niveau verlagen en zeggen dat Robbedoes en Alex elkaar hevig liggen te neuken op een mesthoop in het aandringende gezelschap van geile wrattenvarkens? Dat is van hetzelfde lage niveau, hoor. Dergelijke uitlatingen van hem zijn illustrerend voor de kwaal van dit forum. En dat heb ik ook al van anderen gehoord. Leuke aanzetten worden versmacht onder onnozele reactie
 2. Daar valt iets voor te zeggen. Het voor de zoveelste keer herhalen van de pakweg eerste vijftig albums is iets waar alleen de Rode Ridder fans voor gaan, indien ze het kunnen betalen. Dus het is de vraag of dat lonend is, alhoewel ik vernomen heb dat de vier tot nu toe uitgegeven omnibussen goed verkopen, en er een vevolg in zit... lees: het brengt goed op, dus we plannen er nog een paar. Waarom dit huidige succes? Dat is volgens mij alleen te verklaren door de prachtige uitleg en besprekingen die voorin de bladzijden innemen. Stel je voor dat alléén allemaal die besprekingen in een uitga
 3. En... hoe zit het met het derde album van de Groene ridder?
 4. Twee, Pascal. De Vedelaar van Sint-Pauwels en Het Vervloekte Testament. Aan dat eerste album hangt een heel verhaal vast. Misschien maak ik daar ooit een vlog over. Het tweede album was voor zowel Robert als mezelf een verrassing. We werden pas ingelicht toen de tekeningen al gemaakt waren.
 5. Indien er veel eerste drukken in goede staat bij zijn, dan is dit een koopje!
 6. Die rijden nu in Italië. België heeft zijn geld teruggekregen. Nederland, de initiatiefnemer van het Fyra project, heeft er serieus zijn broek aan gescheurd.
 7. Bedankt, esteban². Nu ben ik toch wat geruster. En leuk, die affiniteit van jouw hond voor de vroegere eindtune van Thuis!
 8. Ik denk eerder dat er bij deze versie van Johan geen kapper aan te pas komt.
 9. Hier is de zojuist gefilmde video over het album en de cameo´s, waarbij ik mezelf ook eens in het zonnetje zet, mag het even?
 10. Jij refereert naar album 249 op scenario van Peter De Gucht. Nee, die verhaallijn werd niet opgepikt, en het is de vraag of dat er ooit nog van komt.
 11. Vandaag is het zover! Album 263 De Vervloekte Talisman ligt in de winkels. Een letterlijk en figuurlijk donker album, waarin we een shockerend feit over Johan te weten komen. Ik post er nog een video over, naar aanleiding van de rolletjes die Robert Harbers en ikzelf kregen.
 12. Elke keer wanneer ik met Tank hier voorbijwandel, springt hij in de beek en begint hij eindeloos tegen een paar grote keien te blaffen...
 13. Dat was ik. Ingelogd op een oude pc en per vergissing nickname van jaren geleden.
 14. Ik was iets aan het nakijken in de instellingen van mijn Nokia 6.1 en heb blijkbaar per vergissing iets aangeklikt waardoor Whatsapp "verbonden is met mijn sms" of zoiets. Want ik kreeg een bericht dat ik vanaf nu kosten kan hebben, en dat ik dat in de instellingen moet aanpassen. Even later was dat bericht verdwenen, maar dat kan ook door mijn nervositeit geweest zijn, dat ik het per ongeluk verwijderd heb. Ik heb nu meermaals alle instellingen nagekeken, en vind nergens waar ik Whats app terug op gratis kan instellen. Weet iemand raad?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...