Jump to content

bates

Members
 • Posts

  92
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

761 profile views

bates's Achievements

 1. Ik denk dat je de strip eerst dient te lezen en dan je mening vormen. Nu krijg je van links en rechts allerlei bits en bobs te lezen die je mening indirect bepalen.
 2. ik dacht dat je van Aspe ook een stripreeks had die zich logischerwijze in Brugge afspeelde.
 3. Ik was niet op de hoogte dat het tweede album ook was aangekondigd. Ben benieuwd
 4. Ik vond dat de eerste gelekte schetsen van Fanny, Moemoe en Marcel me wel nieuwsgierig maakten en wil graag het verhaal lezen. Tot nu kan de nieuwe tekenstijl me wel bekoren. Ben wel benieuwd of ze het tempo van x aantal nieuwe strips per jaar gaan kunnen bijhouden/ volhouden?
 5. Een fijn mix van de twee. Ik heb ze toen voordelig op de kop kunnen tikken en vond/ vind ze wel leuk lees materiaal.
 6. Hoy, Dit weekend even bij de ouders gepasseerd en half verscholen nog enkele nummers gevonden van de Oishinbo reeks. Een prachtige culinaire manage reeks die me wel wist te bekoren. Deze week bij de lokale stripboer passeren en zien of ik de ontbrekende delen nog op de kop kan tikken of bestellen. Weet er iemand mss een stripboer die deze mogelijk nog op stock heeft, regio Leuven? Thanks
 7. Fijn, mijn zoontje heeft interesse in deze te lezen maar ik vreesde ook voor een giga stapel manga a la DBZ
 8. Ik denk ook dat de tijdsgeest, dewelke is gebruikt om de verhaallijn op te baseren, een grote rol speelt in speciale heruitgaven of zelfs een verder zetting van een reeks. Je kan een reeks tot op een bepaald punt moderniseren maar dan stuit het op het achterliggende doel van de scenarist en/of tekenaar. Dit heeft ook indirect zijn impact op het aantrekken van een nieuw / jonger publiek daar bepaalde knipoogjes naar de actualiteit of zekere humor niet correct begrepen worden.
 9. Bij ons worden die doorgegeven aan de kids en kleinkinderen
 10. bates

  Animé van de dag

  op de Franse tv hebben we de nieuwe reeks van Cities of Gold via de Digibox opgenomen. Niet zo leuk als het origineel maar de kids vinden het leuk
 11. Mijn opa zaliger werkte voor Kuifje en we hebben thuis alle jaargangen van 88 tot en met 93 ingebundeld liggen. Ik herinner me de reclame van films en voornamelijk McDonalds en hun Happy Meals. Het klinkt misschien onozel maar het gaf indirect wel mee vorm aan de zorgeloze jeugd van de 90's
 12. Die beeldjes zijn massa productie, een beetje in het verlengde van Altya en hun formule. Bij sommige krantenkiosks kun je ze los kopen en de eerste twee delen voor een symbolische euro.
 13. In mijn collectie als volledig reeks: Asterix De Blauwbloezen De Brokkenmakers Soda Vagabond Miyamoto Mushasi
 14. Wordt dit als 1 verhaal gereleased of over meerdere delen. Wind in de Wilgen blijft een van mijn favoriete jeugdboeken.
×
×
 • Create New...