Jump to content

cartoonesk

Members
 • Posts

  1,690
 • Joined

Everything posted by cartoonesk

 1. Er was eens een stripblad dat maar 1 nummer heeft bestaan.
 2. Dat begrijp en begreep ik maar ik dacht dat het wel kon omdat ik er geen geld mee verdiende. Zie het als een kunstproject, een experiment, een "kijken hoe ver ik kan gaan totdat iemand kritiek geeft", een eerbetoon aan een prachtig verhaal. Het heeft jarenlang zonder problemen op stripster gestaan. Ik had ook altijd een strip willen maken van Wachten op Godot maar dat zal ik dan maar laten.
 3. Twee personen die op het forum van stripster (waar ik deze strip publiceerde) hooghartig commentaar hadden gegeven. Dat ik geen recht had deze strip te maken. Maar daar wil ik het verder niet over hebben... Later weer een nieuw verhaaltje. groetjes.
 4. Slaapt vast niet zo fijn als achterstallige post!
 5. Hoofdstuk 3. (daarna is het aan jullie om de roman te lezen als je wil weten hoe het verder gaat )
 6. Zoals gezegd dus niet afgemaakt. Er volgt nog een gedeelte van hoofdstuk 3. Aan de ene kant jammer dat ik het niet heb afgemaakt, aan de andere kant, dan had ik wel een paar wrede scenes moeten tekenen!
 7. Lijkt een beetje op deze Citroën maar dat is 'm niet.
 8. Bedankt voor je reactie. Ik ken het boek niet maar de titel zegt me wel iets.
 9. Bedankt voor de uitleg, cinco! Ik heb echter niet zoveel verstand van computers en instellingen e.d. Het gebeurt ook in oudere topics dat ik soms afbeeldingen niet kan zien maar ik veronderstelde dan dat die verdwenen waren.
 10. De poppenanimatie is minder goed dan ik me herinner maar het liedje blijft leuk.
 11. Raar, ik zie er op de computer maar twee. Als het aan mijn computer ligt, heb ik niets gezegd. (edit : op mijn mobiel, zie ik er ook vier, dus ik weet het niet hoe dat kan)
 12. Dat was inderdaad de oorspronkelijke opzet van het topic. Behalve die van K. Schippers ken ik er geen. De reactie van @Niquicho komt in de buurt en ik heb ook zijn gedicht in de eerste Maxix gelezen.
 13. Een paar afbeeldingen zijn niet te zien, @TDPB. Behalve de Kapoentjes van Sleen en Hurey heb ik ook die van Jo gekend (zie afbeelding) (uit de Jommekeskrant?).
 14. Heer de vliegen. Deze verstripping van de bekende roman was een project dat helaas onder invloed van kritiek werd afgebroken. Ik toon het toch omdat ik vooral het eerste hoofdstuk toch mooi gelukt vind. Wordt vervolgd...
 15. Ik heb een aparte smaak (zie maar mijn topics over Mandryka en Crumb, die niet zoveel reacties kregen), dus het komt niet zoveel voor maar dankzij het forum in combinatie met stripspeciaalzaak.be, De Stripvlogger e.a. ben ik toch op de hoogte van de nieuwigheden op stripgebied en daar kunnen altijd interessante dingen tussen zitten.
 16. De korte tekenfilms van Disney vind ik ook nog altijd de moeite waard : Mickey Mouse, Donald Duck, Silly Symphonies... In zwart-wit of in kleur, dat maakt me niet uit.
 17. (vervolg) 7. Fan. 8. Watch. 9. Pressure. 10. Pick. 11. Sour.
×
×
 • Create New...