Jump to content

Yncke

Moderator
 • Posts

  10,288
 • Joined

Everything posted by Yncke

 1. @Tanuki Het zelfde ging op voor de testrit (nee, niet voor mij, mee met iemand anders, maar da's een kans die je niet kunt laten liggen ) met de Audi e-tron. Het weegt als een olifant, maar heeft een knappe wegligging. Vandaar dat die Tesla dubbel teleurstelde. Het is meer een iPad op wielen dan een auto. En inderdaad, @Comicoos, ik wil er niet aan denken hoe de brandweer die deurklinken open moet krijgen moest 't nodig zijn.
 2. "De orde van de drakenridders" zou ik wel volgen als 't een softcover was.
 3. Je leest mijn gedachten! Zalig stukje, @Theodoor XD
 4. @dirk (monsieur toupet) Wow, die teek is beklijvend... O.o @Daan Beter, die trui.
 5. Ook niet in het Nederlands? O:-)
 6. @sjaakie Dank je wel! @dirk (monsieur toupet) Als je 't mij vraagt: je doet vierkant met de prompts wat je zelf wilt.
 7. Lekker Kulderzipken-sfeertje in die tekening. (En nu ga ik even opzoeken waar "Karel ende Elegast" weer over ging. )
 8. Het lijkt erop dat mijn ik-heb-geen-inspiratie-subroutine van dezelfde makelij is als die van @dirk (monsieur toupet).
 9. Ja, die olifant mocht groter. En de slagtand is ook niet juist ingeplant... :s
 10. @dirk (monsieur toupet) De buik van die fan is zo mooi gelukt!
 11. Merho wordt geïnterviewd Boektopia in Kortrijk. En 't wordt ook gratis live gestreamd.
 12. Yncke

  Dit of dat?

  Nog niet met een Polestar gereden dus die krijgt het voordeel van de twijfel. (Ooit een proefrit gedaan met een Tesla, en dat ding heeft de wegligging van een yoghurtpot.) Een mooie stijlvolle old timer of een nagelnieuwe flitsende sportkar?
 13. Het is een stripreeks die ik heel graag las in mijn kindertijd, dus 't zit wel behoorlijk stevig in mijn visueel geheugen. Tip 1. Tip 2. Tip 3.
 14. Ik ga in oktober de updates even stoppen. Ik zit zonder buffer (al sinds eind augustus, eigenlijk) en wil die eerst wat opbouwen. (En aan de inktober meedoen.) Sorry voor de onderbreking. :s
 15. Jep: Ik vind dat eigenlijk een heel plezant ding om mee te tekenen...
 16. Elke dag een tekeningetje maken is 1 ding, dat elke dag inscannen een ander... @cartoonesk Hele toffe knoop! @Daan Een heel verhaal? Ik ben benieuwd. @dirk (monsieur toupet) Mooie sfeer in die 'Suit' tekening. Toffe strepen ook. @Wouter Goudswaard Die 'vessel'! XD
×
×
 • Create New...