Jump to content

WVlieg

Members
 • Posts

  234
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

751 profile views

WVlieg's Achievements

 1. WVlieg

  Team Marie

  Intussen bijna aan strook 10 met hertekenen. Hier enkele fragmenten:
 2. WVlieg

  Team Marie

  @Hamirubi:Nieuwsgierig hoe het verder gaat? Het heeft opnieuw een tijdje stil gelegen om diverse redenen en momenteel ben ik de 1ste pagina's aan het hertekenen. Hieronder al een voorproefje. De oude en de nieuwe versie.
 3. WVlieg

  Team Marie

  Intrede van de trolletjes Brik en Brak (nevenfiguren in dit eerste album).Weldra meer...
 4. WVlieg

  Team Marie

  Intussen bij deel 11 aanbeland. Een pagina waarin wat dingen moesten uitgelegd worden.
 5. Ben benieuwd om deel 2 te lezen,want het 1ste deel heb ik met veel plezier gelezen. Indien je nog wat zkt voor een derde deel zou ik eventueel graag een interviewke doen of wat reclame maken voor Team Marie album 1 die als alles goed gaat ergens februari-maart 2021 zou moeten uitkomen.
 6. WVlieg

  Team Marie

  En het vervolg moest nog een kleurtje krijgen en dat is bij deze gebeurd. Hier is het:
 7. WVlieg

  Team Marie

  Na een afwezigheid van 3 maanden de draad van dit verhaal terug opgestart. Hier het vervolg:
 8. Bedankt voor de reacties. @Yncke: Bedankt,binnenkort meer paarden @dirk: Idd, ben terug begonnen met digitale inkleuring en heb de markers even aan de kant gelegd. @Kristof Berte : Ja, is idd de bedoeling om de middeleeuws sfeer ook wat door te trekken naar het lettertype en daarom voor dit font gekozen. Denk dat de grote en leesbaarheid in het uiteindelijke boek wel zal meevallen, want de stroken die ik hier plaats zijn halve paginas, maar hier worden ze precies nog wat kleiner weergegeven dan de werkelijke halve pagina. Hier het vervolg:
 9. Alweer iets nieuws van zijn hand zullen jullie vast denken Maar inderdaad... sinds ik half augustus enkele figuurtjes tekende en na een babbel met Ralph Dikmans (bekend van oa. Anders-man) ontstond het idee voor Ridder, Schild en Vrind. Ralph zal het scenario verzorgen van dit eerste album. En er is nog meer goed nieuws, want dit zal ook het eerste album zijn dat ik niet in eigen beheer ga uitgeven . De u wel gekende uitgeverij Bonte zal wanneer dit 1ste album klaar is dit via hen uitbrengen. Joepie! Wat mag je verwachten? Zonder veel te verklappen dit wordt een familiestrip die zich in de Middeleeuwen afspeelt. Vleugje actie, vleugje drama, ridders, prinsen en prinsessen, koningen en koninginnen, vleugje romantiek, vleugjes veel meer. Ik zal hier regelmatig een stukje posten, net zoals op de facebookpagina en via mijn eigen instagrampagina. Er is geen termijn waarop het album zal gelanceerd worden, maar we hopen dit tegen eind 2020-begin 2021 voor mekaar te krijgen. Hopelijk dan enkele stripbeurzen in 2021 waar ik dit 1ste album (van hopelijk een echte reeks voor mij) kan gaan promoten (organisatoren van Stripbeurzen mogen zeker contact met mij opnemen). En nu genoeg vertelt, hierbij een tekening van het hoofdpersonage Floriaan, een schildknaap en meteen ook de eerste afgewerkte strook.
×
×
 • Create New...