Jump to content

$tripofiel

Members
 • Posts

  135
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

712 profile views

$tripofiel's Achievements

 1. Had ik nog nooit op gelet, maar bij deze mooiere achtergrond en kleuren ingesteld! Een plezier om naar te kijken.
 2. Zou het deze reeks zijn? https://www.marktplaats.nl/a/boeken/stripboeken/m1706411311-donald-duck-carl-barks-alle-klassieke-verhalen-1e-druk-nieuw.html?previousPage=lr
 3. Ik heb me aangemeld maar of ik ze zal aanschaffen hangt van de prijs af, lijkt me onwaarschijnlijk omdat ik toch al bijna alles ervan heb.
 4. Als ik het uitreken wat ik nodig heb van die Billy kasten om hetzelfde te doen dan kan ik zo'n drie kasten laten maken. Wat de kwaliteit betreft ben ik wel tevreden over, heb in mijne zoon zijn kamer een kastje laten maken die er perfect tussen de twee muren past voor net geen €50 (moest zelf nog die plastiekje kopen om de planken op te leggen want dat hadden ze niet).
 5. In melamine platen van 18mm. Die tekening wordt upgeload in de computergestuurde CNC-machine, je legt uw platen op (die je ook in de computer moet ingeven) en hij berekend waar en wat hij moet boren. Als het klaar is heb je net een Ikea-pakket die je moet samen steken.
 6. Ook al meerdere keren iets besteld en snelle verzending EN zeer goed verpakt!!! Uitermate tevredenen ...
 7. Ik heb een stuk van de zolder samen opgemeten en laat die maken op school bij ons. Zou er zo uitzien:
 8. Geen idee, ik heb er mijn plezier aan gehad om ze te verzamelen wat er na mij mee gebeurd maakt me niet veel uit. Als iemand ze wil opkopen zal hij wel een (lichte) vrachtwagen nodig hebben om ze allemaal in 1x op te halen.
 9. Niet laten ontmoedigen, procedure opstarten anders gaat het blijven knagen. Dat die scheurtjes er niet opstaan kan moedwillig gebeurt zijn om de uiteindelijke prijs niet te drukken.
 10. Het pakket vandaag ongeschonden ontvangen, met veel plezier gelezen en af en toe eens goed gelachen! Bedankt voor uw noeste arbeid.
 11. Inderdaad, maar dat blijft terugkomen wat heel vervelend is.
 12. Zelf gelezen, maar heeft me niet gestoord. Bij het herlezen zal ik je opmerking in mijn achterhoofd houden.
×
×
 • Create New...