Jump to content

S&W signeersessie Gentse Sint-Michielsgilde

Bonte
Comic Fairs

Event details

2013 is een echt feestjaar voor de Gentse Sint-Michielsgilde: zij wordt 400 jaar!!!! Om deze verjaardag feestelijk te vieren worden verschillende activiteiten georganiseerd, en natuurlijk vergeten wij de jeugd niet! Het nieuwste Suske en Wiske album "Het Ijzeren Duel" (nummer 321) verwijst meermaals naar de scherm Gilde en veel tekeningen werden geïnspireerd op de schermzaal en de schermsport. Op 15 februari 2013 was het trouwens 100 jaar geleden dat Willy Vandersteen - de geestelijke vader van Suske en Wiske - werd geboren.

 

Naar aanleiding van de release van het nieuwe album (op 13/03/2013) organiseert de Gentse Sint-Michielsgilde een heuse signeersessie met Peter Van Gucht en Luc Morjaeu (hoofd tekenteam). Deze zal plaatsvinden in de historische Lakenhalle in het Belfort van Gent, waar de schermzalen van de gilde zijn gevestigd.

 

Graag nodigen wij u uit om deze signeersessie op 13 maart 2013 om 15u30 uur bij te wonen en jouw nieuwe album "Het Ijzeren Duel" te laten signeren. Koop jouw exemplaar in je vertrouwde boekhandel en breng het mee naar de signeersessie.


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...