Ga naar inhoud

Renegade

Members
  • Aantal items

    353
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Renegade

  1. Op 29/5/2021 om 17:08, Ambreville zei:

    Jammer genoeg?

    Dat was wel Hermann in zijn absolute piek-periode. Zwart-wit is zeker zo goed als kleur.

     

    image.thumb.png.2780455ea968bc4be81373fbf3d5e3b2.png

     

    image.png.8ae657675f3dad7a0cebbde9018ada64.png

    Ja nogal. Hermann heeft in zijn strips altijd het element van een vijandige natuur. Dat komt het best tot zijn recht in kleur. Bij zwart-wit vervaagd dat. Beetje goedkoop ook. Onder de vlag van kijk-ons-eens-artistiek-doen bespaart men op inkleuren. Beetje droevig.

  2. Het ging om de Glenat softcovers. 15 delen voor 80 euro in zeer goede tot nieuwstaat. Ik heb het gekocht. Vindt dat een mooie serie en die integrale jammer genoeg in zwart- wit anders had ik die gekocht.

  3. Maar even terug naar het onderwerp strips en piraterij. Ik koop af en toe wel eens een strip online. Meestal iets wat ik niet goed genoeg vindt om in boekvorm te kopen zoals bv Comanche. Maar ik ga dat niet aan anderen geven of delen. Ik ga niet betalen en een ander het voor niks geven en ook niet verkopen want dat mag niet. Geen zin in gezeur...

  4. Ok wat is een eerste druk?

    Dat de strip voor het eerst uitkomt? Of elke eerste uitgave van bv een bundeling? Of beiden? Ik heb bv de Blueberry integraal nummer 9 en daar staat eerste druk in.

  5. 11 uren geleden, Rik zei:

    Gezien wel. Ik vind het wel veel geld voor een tekststrip. 

    Dat vond ik ook wel toen ik het zag. Had wel begrepen dat het in kleur is en alle andere uitgaven zijn zwart-wit.

    Ik heb ooit in een grijs verleden de Tango uitgaven gekocht bij plaatjesboek in Hilversum ( bestaat helaas niet meer) voor nu omgerekend 80 eurocent per boek.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...