Ga naar inhoud

NielsVV

Members
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door NielsVV

  1. Geachte enthousiastelingen,

     

    Ik ben eens benieuwd naar wie zijn strips in van die plastic zakjes steekt om te bewaren en te beschermen tegen krassen, stof, etc. Dit zowel bij hc als sc. Bij comics zie ik dat vaak. 

    Wat zijn de ervaringen met deze? 

     

    Niels

  2. Gung ho 1.

     

    Na de vele positieve reacties gelezen te hebben, mij afgelopen week het voordeel pakket aangeschaft met de delen 1 - 3. Het leest als een film. Is een genre die ik anders zeker links zou hebben laten liggen, blij dat ik dit niet gedaan heb. Deze komt nog in mijn top-10 van 2019.

     

    Aanrader!!

  3. Het zijn misschien moeilijke tijden voor tekenaars, maar voor de liefhebbers en verzamelaars zijn het hoogdagen met zoveel nieuw werk er uit komt. Ik heb tot op heden nog nergens gemerkt dat de verkoop achteruit gaat. Zijn nog heel wat stripwinkels, de beursagenda is goed gevuld, wekelijkse nieuwe uitgaven, ...zelf de stripafdeling in mijn plaatselijke carrefour is enorm. Mij, als liefhebber hoor je niet klagen. 

    Al begrijp ik de tekenaars natuurlijk ook door het overaanbod.

     

    Mijn vroegere hobby waren modeltreinen en daar zie je de hobby jaar na jaar achteruit gaan. De jeugd speelt niet meer met treintjes en de weinige winkeliers die er nog zijn, gaan steeds vaker enkel op bestelling werken. Ze produceren enkel het materiaal dat er voorbesteld is, zodat ze geen enkel financieel risico lopen.

  4. 17 uren geleden, Kameraad Mauser zei:

    Hoog Heavy Metal-gehalte.

    Is die metalen plaat een speciale editie origineel komende van Glenat? Of iets dat ooit door een hevige fan van dergelijke strips op een metalen plaat werd uitgevoerd?

    Is volgens mij een originele van Glenat. Staat onderaan in het klein op 'Niet bestemd voor verkoop' etc.

  5. Inkopen gedaan voor mijn vaste ssz met vakantie gaat. Deze gaan trouwens ook allemaal mee als ik in verlof ga. Niets leuker dan strips te lezen in vakantie stemming. In mijn geval dan, te midden in de natuur op de camping in de ardennen.

    20190629_151213.jpg

  6. Hallo,

     

    Ik ga komend weekend de eerste keer naar een stripbeurs (Gent). Hier kan je oa. je strips laten signeren. Ik ben iemand die zeer veel zorg draagt voor mijn strips. controleer elke strip die ik wens te kopen zorgvuldig op krassen, scheuren etc. Vrienden vinden dat ik overdrijf, maar zo zit ik nu eenmaal in elkaar.

    Maar soit, als je een strip laar signeren, wat doet dit dan met de waarde van die strip op de 2dehands markt?

     

    Groetjes,

    Niels

×
×
  • Nieuwe aanmaken...