Jump to content

Nzaadr

Members
 • Posts

  64
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nzaadr's Achievements

 1. Het naampje is blijkbaar belangrijk en de feitelijke situatie niet. Dat is het punt. Ik ben comicfan en dus staat de handel wel aan. Het over de koppen heenlopen in volgestopte hallen is geen optie voor mij. En of hallen vol zullen stromen al vanaf het EB moment en tegen de ongewijzigde prijzen moeten we natuurlijk afwachten. Blijft jammer, ook voor het vele werk van de mannen en vrouwen.
 2. Ik begrijp dat om geld te verdienen het effect op de gezondheid minder belangrijk is als er een gaatje in de wet zit. Ik hoop dat de handel massaal annuleert nu de aantrekkingskracht voor de bezoekers zwaar onder de maat zal zijn.
 3. Zo heet het ook al jaren niet meer.
 4. Klinkt als 'wijze ' gemeente. Wanneer wordt duidelijk of Brussel en Gent net zo wijs zijn? Of toch maar al hotel boeken?
 5. Ik waardeer van Linthout en gun hem alle succes. Elke keer als een nieuwe editie doorblader heb ik weer het beeld van Urbanus theatershows. Héél lang geleden had hij succes maar dat was snel voorbij toen zijn ' nieuwe ' show 2 jaar later 90% herhaling bleek. Bij een signeersessie bleek hij de chagrijnigste ooit (en dat is niet overtroffen, hoewel Freek de Jonge een bijna gelukte poging deed). Het blijft bij doorbladeren van elk nieuwe en niet kopen. Is het mijn ervaring met de man of gewoon omdat Vlaamse strips ( zie ook de Kampioenen) niet beklijven.
 6. Waar blijven Batman, Superman, Spiderman, de Hulk, captain America, WonderWoman?? Natuurlijk shit voor de verzamelaar maar is er echt geen logica achter het besluit?
 7. Eigen strips Eerst.. (Vrij naar Trump, VB en andere engerds)
 8. Helder, maar ik gaf al aan. Dit is de Amerikaanse manier van denken. Ook hier zien we steeds meer dat geld bepalend is en doen we Angelsaksische feestjes na. Gelukkig zijn er ook Europese strips en die zijn zeker niet slechter.
 9. Ik begrijp dat het even verwarrend kan zijn maar om nu terug te grijpen op iets wat 30 jaar geleden (90ter jaren) niet goed van de grond kwam lijkt wel op een ontkennen van de ontwikkelingen sedertdien. Comicswereld is blijkbaar nogal conservatief.
 10. Niet piepen. Dit is onderdeel van de door jullie zo gekoesterde US cultuur. Gewoon business.
 11. Het is heel vervelend en jammer. Ook verstandig vindt ik. Hopelijk wordt je harde werk volgend jaar beloond.
 12. Het zal me niet verrassen als de fanatici voor hun eigen liefhebberij de ogen sluiten. Het Brussels stripfeest is zeer toegankelijk, facts heeft geen dranghekken nodig en Geraardsbergen is elk jaar zo strak geregisseerd dat iedereen precies weet wat te doen.
 13. Zelden zoveel zotten op een hoop gezien.
×
×
 • Create New...