Jump to content

Jeroen46

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jeroen46's Achievements

  1. Het ging mij meer om het jeugdsentiment. Ik heb bijna alle stripboeken uit mij jeugd nog steeds maar deze was ik kwijtgeraakt. Andere strips die ik heb zijn o.a. Suske en Wiske, Klepzeiker (alle delen), Dick van Bil, Donald duck (complete lecturama editie) Aantal Asterix en Obelix , Gusst flater, Storm. Om te antwoorden wanneer ik kind was, Ik ben van 1974.
  2. Bedankt mensen! Ik heb gevonden wat ik zocht. Het was "Wat 'n klotedag!" Ik heb hem inmiddels al aangeschaft. Blij dat jullie mij zo goed hebben geholpen!
  3. Hallo. Mijn naam is Jeroen. Toen ik een kind was kreeg ik een stripboek dat ging over de eerste wereldoorlog. Het was een komisch stripboek waarin alles mis ging met de soldaten. Altijd vlogen de lichaamsdelen door de lucht. Helaas ben ik deze jaren geleden al kwijtgeraakt. Ik weet niet meer de naam en ik vind ook niets met google. Weet iemand misschien hoe die strip heet? Dan kan ik gerichter zoeken. Of misschien heeft iemand die strip? Ik zou het leuk vinden om die weer te bezitten. Bij voorbaat dank.
×
×
  • Create New...