Ga naar inhoud

Drei86

Members
  • Aantal items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Drei86

  1. 36 minuten geleden, kbellon zei:

    Het voorval dat wordt aangehaald is wel het enige grote incident dat ik heb zien passeren in het half jaar dat ik er op zit. Maar inderdaad, het gebeurt soms dat reacties meteen wat scherper zijn dan zou hoeven. 

    Zo lang je daar zelf niet aan mee doet, ga je denk ik geen problemen ondervinden. En geen zorgen, er zijn veel aangename gesprekken en onderwerpen hoor :D 

    Mooi! 

  2. 4 uren geleden, Gilles zei:

    Och, dat stelt helemaal niets voor hoor. We hebben wel andere dingen zien voorbij komen de laatste week (of weken). :D

    Had ik er misschien toch beter aan gedaan om enkel te blijven (mee)lezen. Ik heb een deel van de discussies gevolgd maar had gehoopt dat dat een incident was. De reacties hierboven zijn al direct erg fel vind ik.

  3. 35 minuten geleden, Hamirubi zei:

    Welkom, Bart,

    Je haalt enkele interessante zaken aan.

     

    Op dit forum is veel te doen geweest over een verkeerde rug van de Guust Flater-integrales (waarop je achteraf een sticker kon kleven).

     

    Als je specifieker over bepaalde fouten en slordigheden wil praten, geef ik alvast enkele links naar bestaande onderwerpen:

     

    01 | over de kwaliteit bij SU

     

     

    02 | over vertalingen

     

     

    03 | over de inhoud

     

     

    Hoi Hamirubi,

     

    Dank voor de moeite.

    Ik was benieuwd of dit anderen ook was opgevallen, maar het blijkt van wel.

     

  4. Hallo allen,

     

    Als kersvers lid vroeg ik mij af hoe een ieder hier de kwaliteit van de huidige stripuitgaven ervaart?

     

    Door de jaren heen zie ik als verzamelaar behoorlijk wat zaken fout gaan.

    Van het niet afronden van lopende series tot recent de "slordige" fouten zoals de vertalingen in Blueberry, een Franse rug op een Guust integraal, een paar missende paginas in Robin Hoed van Uitgeverij Arcadia of een misdruk op de rug van Govert Suurbier.

     

    De geboden oplossingen (stickers, een kleine folder met de missende pagina's of zelfs helemaal niets) doet voor mij niet af aan de beeldvorming dat het allemaal nogal gehaast / amateuristisch in elkaar wordt gezet en de kopers dit blijkbaar accepteren.

     

    Zijn dit uitzonderingen of komt het simpelweg door de kleinere organisaties die dit allemaal zelf in elkaar moeten zetten en fouten om de hoek loeren?

     

    Ik ben benieuwd hoe jullie dat zien.

     

    Groeten Bart.

     

  5. 5 uren geleden, JPAR zei:

    Merci. Waarom ben je geen fan? Allen doordat het one-shots en verschillende tekenaars zijn of zijn de verhalen ook ondermaats, slechte aansluiting op elkaar of.......?

    Een mix van beiden. Het is qua verhaal allemaal losstaand werk, de aansluiting is er zeker niet met een groter geheel. Ik zou het enkel aan superfans van de serie aanbevelen.

  6. Op 27/12/2020 om 00:45, Lamme Goedzak zei:

    Iemand al de integrales van Roodbaard gelezen? Ik zit nu aan deel 5 en raak steeds moeilijker door de dossiers: een droge opdreuning van zaken zonder nergens echt iets over te zeggen met veel van de hak op de tak springen. Gelukkig zijn de verhalen nog zo goed als ik mij herinner.

    De dossiers zijn ironisch genoeg vaak een argument om de integralen te kopen, maar in dit geval zijn ze inderdaad niet sterk. 

  7. Op 26/12/2020 om 22:21, JPAR zei:

    Misschien? Maar dan laat je alles wel afhangen van de Franse markt. Wat daar populair is is dat niet per se hier ook en andersom. 

     

    Dat er zat in integrales uit te geven is staat buiten kijf. Ik geef trouwens liever 30 euro uit aan een mooie integrale met 4 of 5 albums erin dan aan 3 sc.

    Helemaal mee eens. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...