Ga naar inhoud

Drei86

Members
  • Aantal items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Drei86

  1. Drei86

    ... een kus

    Uit welk verhaal komt die 2e strook?
  2. Had ik er misschien toch beter aan gedaan om enkel te blijven (mee)lezen. Ik heb een deel van de discussies gevolgd maar had gehoopt dat dat een incident was. De reacties hierboven zijn al direct erg fel vind ik.
  3. Hoi Hamirubi, Dank voor de moeite. Ik was benieuwd of dit anderen ook was opgevallen, maar het blijkt van wel.
  4. Hallo allen, Als kersvers lid vroeg ik mij af hoe een ieder hier de kwaliteit van de huidige stripuitgaven ervaart? Door de jaren heen zie ik als verzamelaar behoorlijk wat zaken fout gaan. Van het niet afronden van lopende series tot recent de "slordige" fouten zoals de vertalingen in Blueberry, een Franse rug op een Guust integraal, een paar missende paginas in Robin Hoed van Uitgeverij Arcadia of een misdruk op de rug van Govert Suurbier. De geboden oplossingen (stickers, een kleine folder met de missende pagina's of zelfs helemaal niets) doet voor mij niet af aan de beeldvorming dat het allemaal nogal gehaast / amateuristisch in elkaar wordt gezet en de kopers dit blijkbaar accepteren. Zijn dit uitzonderingen of komt het simpelweg door de kleinere organisaties die dit allemaal zelf in elkaar moeten zetten en fouten om de hoek loeren? Ik ben benieuwd hoe jullie dat zien. Groeten Bart.
  5. Een mix van beiden. Het is qua verhaal allemaal losstaand werk, de aansluiting is er zeker niet met een groter geheel. Ik zou het enkel aan superfans van de serie aanbevelen.
  6. Jazeker, voor fans van de serie/film is het aardig. Veel, incluis ik, zijn geen groot fan van de reeks. Het zijn veel one-shots, verschillende tekenaars etc.
  7. Drei86

    Integrales

    De dossiers zijn ironisch genoeg vaak een argument om de integralen te kopen, maar in dit geval zijn ze inderdaad niet sterk.
  8. Drei86

    Integrales

    Helemaal mee eens.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...