Ga naar inhoud

Helstar

Members
  • Aantal items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Helstar

  1. All Star Superman van Grant Morrison

    Hellboy van Mike Mignola

    Black Hammer van Jeff Lemire

    Vision van Tom King

    Sandman van Neil Gaiman

    Batman The Black Mirror van Zack Snyder

    Sin City van Frank Miller

    Parker van Darwyn Cook

     

    en natuurlijk Watchmen van Alan Moore want die mag in geen enkele lijst ontbreken hoe cliché ook

     

    En last but not least omdat het zo'n mooie reeks is met goed verhaal en prachtige tekeningen

    Harrow County van Cullen Bunn

    image-14.jpeg

    6b28f96958478824f2d514654d25aa7c_L.jpg

    Gruesome-Banner-HarrowCounty.jpg

  2. 5 uren geleden, Waldorf zei:

    Bleekwater (Joris Mertens)

    François is chauffeur bij een droogkuis. Dagelijks brengt hij de propere was naar klanten in de stad. François heeft een geordend leven: op tijd een pintje en een sigaret, een praatje met Maryvonne van de krantenwinkel, steeds dezelfde combinatie van cijfers op de lotto. Maar als François plots een nieuwe collega krijgt verandert alles. 

    Vorig jaar debuteerde Mertens met het bijzonder sfeervolle Beatrice, dat tekstloos was. Bleekwater bevat wel tekst en zo mogelijk nog meer sfeer dan Beatrice: de sfeer van een grootstad op het snijpunt van Parijs en Brussel rond 1980. Stadskernverfraaiing is nog een verre droom, overal rijden auto's en schreeuwt neonreclame om aandacht. Als een geslagen hond loopt François door de gutsende regen, en van bladzijde 1 weet je dat het niet goed komt. Als u materiaal zoekt om uw top 10 van 2022 te stofferen bent u aan het goede adres. Zeer goed.

     

    1e5a81ba-bb33-11ec-8856-4f9c5dbd0ae2.jpg

    Heb deze onlangs ook gelezen en vind hem heel erg goed (beste van 2022 tot nu toe). De tekeningen van de stad zijn ontzettend mooi en sfeervol, gezichten vind ik minder geslaagd, zeker tov van die fantastische sfeervolle stadsbeelden. Beatrice heb ik ook gekocht maar die is in alle opzichten minder goed (maar nog steeds de moeite waard).

     

  3. Ben op dit moment bezig met Dracula van George Bess (Duitse uitvoering). Wat een prachtig uitgevoerd boek en schitterende zwart wit tekeningen zeg, echt jammer dat dit niet in het Nederlands te krijgen is. Ondanks dat Duits zware kost is met al zijn volzinnen en bewoordingen leest dit boek toch makkelijk weg. Er komt in juni George Bess's Frankenstein uit, die komt er zeker ook!Ebqu3tEXsAE9pnZ.thumb.jpeg.063c81eb1544130ce8101a7dd36e3485.jpegEbqu5XQXYAAikXw.thumb.jpeg.d5c354d1358aa6be6e92c1c532f93fa3.jpeg

  4. 8 uren geleden, kbellon zei:

    Via waar koop jij uitgaves van Magnetic Press?

    Ik heb aar ook wel interesse in :D 

    Ik had deze ordinair bij bol besteld (ja ik weet het...)

     

    Neat stuff in Den Bosch heeft ook best veel van Magnetic Press. Heb daar al wat werk van Tony Sandoval (ao watersnakes, 10000 storms en doomboy) en ander spul gekocht.

  5. Vandaag binnen gekregen:

     

    Carbon & Silicon (in het Engels van Magnetic Press)

     

    Wow wat een enorm mooie uitgave is dat zeg (alles van Magnetic Press is mooi maar deze vind ik wel heel sjiek). Er zit zelfs een geil rood leeslint ingebonden, erg fraai. 

     

    Ben benieuwd naar het verhaal, Shangri La was super, verwacht ik van deze ook

    81s95BRsUHS.jpg

  6. 6 uren geleden, TDPB zei:

    Is dat recent werk? Of oude verhalen? Ik ben gestopt de reeks te volgen toen JH Williams ze niet meer tekende en heb hem sindsdien nergens meer als tekenaar zien opduiken. (zijn catawiki pagina vermeldt niets meer na 2015)

     

    De omni bevat deze delen:

    Detective Comics #854-863, Batwoman #0 (New 52), Batwoman #0-24, and Batwoman Annual #1

     

     

  7. Ik ben nu bezig met de Batwoman Omnibus van J.H. Williams III

     

    Leest lekker weg, niet vergelijkbaar met Batman, meer bovennatuurlijk met geesten en weerwolven etc. Maar ook al vind je Batwoman of de verhalen helemaal niks, dan nog is het haast verplichte kost vanwege de adembenemende art van JH Williams, mijn god wat is die gast fantastisch goed. Enige wat een beetje jammer is, is dat de binding nogal strak is waardoor de vele splashpages niet volledig tot hun recht komen.

     

    Maar die art, wauw in het kwadraat

    450a1d5cb73dc033-600x338.jpg

  8. Na Eddie Gein nu iets compleets anders in alle opzichten;

     

    Shangri La van Mathieu Bablet 

     

    Nog maar net in begonnen dus over het verhaal nog niks te melden maar wat een tekeningen en die kleuren, holy fuck. Overigens is deze nog niet in het Nederlands dus heb ik de Duitse versie aangeschaft in een prachtige hardcover (de Franse taal ben ik niet machtig helaas)

    .notWebP

  9. Hoi Tim,

     

    Het is een longshot maar wellicht heb je geluk, ik ben begin juni in Goes geweest en daar heb je een boekenwinkel De Koperen Tuin. Het verbaasde me toen dat ze daar nog een exemplaar van Blacksad integraal hadden liggen. Misschien is ie nog niet verkocht, je zou eens kunnen proberen. Succes ermee!

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...