Jump to content

Artur Bex

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Artur Bex's Achievements

  1. Thx, heb ondertussen op FB al van verschillende mensen bevestiging gekregen dat er 38 zijn. Evenveel als ik heb dus. Fijn dat ik compleet ben wat dit betreft. Merci voor de link mpmmvm
  2. Goed voorstel Tweetie maar deze zet had ik al gemaakt vóór ik hier iets postte. Ondertussen kreeg ik op FB al bericht van iemand die zegt dat hij ze allemaal heeft en er 38 telt. In dat geval heb ik ze ook compleet. Ze begonnen met André Geerts en de laatste was van Yves Swolfs. Zo gaat de reeks ook bij mij.
  3. Ik heb even een vraagje. 'Lang' geleden heeft Stripwinkel Wonderland/Halfvier productions een reeks vervolgkaarten gemaakt die gebruikt werden om een speciale gelegenheid te benadrukken. Dat kon Pasen zijn, Kerst, Valentijn of wat er op dat moment goed uitkwam. De kaarten werden telkens door een andere tekenaar gemaakt en de tweede kaart sloot tekeningsgewijs aan op de eerste, de derde op de tweede enzoverder. Vaak zie je de creativiteit van de tekenaars en soms zie je ook wel eens mensen zonder inspiratie. Nu vraag ik me af of er nog mensen zijn die deze verzameld hebben en of iemand weet hoeveel verschillende kaarten hiervan zijn. Ik vermoed dat de reeks begon rond 1992 en eindigde rond 1997. Benieuwd of ik veel kaarten ontbreek...ik heb er zelf 38.
×
×
  • Create New...