Ga naar inhoud

BenjaminC

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

BenjaminC's Achievements

  1. Ja, kan natuurlijk een beetje anders getekend zijn, en zat ik daardoor op een verkeerd spoor. Ik zat indertijd ook al wat te twijfelen over die rechtse, over Jack Diamond of Ray Ringo. Dan hou ik het voorlopig bij uw suggesties, tenzij er iemand nog met een betere lookalike afkomt Bedankt voor de info.
  2. Jack Diamond had inderdaad een witte hoed, maar droeg ook telkens een rood hemd, het zou natuurlijk kunnen dat de rechtse figuur Jack Diamond is, die had ook zo'n schaaltje. Maar de figuur naast Howard Flynn lijkt me geen cowboy hoed en cowboy kledij te dragen. De zijkanten van de hoed hebben 2 punten vooraan die omhoog staan, dat is niet echt een cowboyhoed lijkt mij. Of vergis ik me?
  3. hierbij nog een foto van het middenste stuk, ik dacht dus dat de cowboy aan de rechterkant Ringo was, ook al heeft die dan ook weer een bruine cowboyhoed
  4. Dat had iemand anders ook al gesuggereerd, maar Ringo heeft bruin haar en een witte cowboyhoed, als ik het goed voorheb. Deze heeft wit haar, en wat eerder lijkt op een zeerovershoed, ipv een cowboyhoed, en ook de kledij is niet echt die van een cowboy lijkt me. Ik dacht dat Ringo degene was die ietsje meer naar rechts staat op de poster, tussen Michel Vaillant en Clifton.
  5. Even wat context verschaffen. Dit komt van de Poster La Grande Parade des 30 ans! uit het Kuifje weekblad, editie uit 1976. Het is dus een figuur uit de periode 1946 - 1976. De figuur staat ongeveer in het midden, tussen Howard Flynn en Dientje. De figuren staan een beetje chronologisch van boven naar beneden, dus ik neem aan dat het uit de periode 1960 - 1970 zal zijn.
  6. Is er iemand die deze stripfiguur herkent? Ik heb me al suf gezocht.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...