Ga naar inhoud

Rik WInch

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Rik WInch's Achievements

  1. Wow, dank iedereen voor de uitgebreide reacties. Hier ga ik me eens goed in verdiepen. Ik woon toevallig nabij de stripwinkel die hierboven genoemd is, dus die zal ik zeker eens bezoeken.
  2. Ah interessant. Is dat omdat er in die periode een verminderde interesse in strips was, of kan dat ook andere redenen hebben? Ik vind het in die zin bijzonder dat het om enkele nummers gaat, en niet alle nummers in die periode.
  3. Hallo allen, Ik ben reeds 36 jaar oud, maar ben me eigenlijk pas in de afgelopen kerstvakantie gaan realiseren hoe leuk ik stripboeken vind. Ik ben momenteel een collectie aan het opbouwen van Largo Winch, Rik Ringers, Blake en Mortimer, Jeremiah, etc, maar over specifiek Rik Ringers heb ik een vraag waar ik via zoeken op google eigenlijk geen antwoord op kan vinden. Het valt me op dat in advertenties (met name) deel 68, 71 en 77 voor zeer hoge prijzen worden aangeboden. Is hier een speciale reden voor? Bijvoorbeeld beperkte uitgave, speciale content, of iets dergelijks? Het is ook weer niet dat deze specifieke delen enorm oud zijn, dus dit fenomeen heeft mijn nieuwsgierigheid gewekt. Oh ja, nu ik toch bezig ben: ik sta altijd open voor nieuwe interessante reeksen, mochten jullie me nog op iets willen attenderen. Liefst op (jong)volwassenen gericht.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...