Jump to content

De Maier-Files – Gratis Prequel Nu Ook Online Te Lezen (01/09/2014)


ottomaier

Recommended Posts

We lieten u vorige week al weten dat Pat & Dorn, twee nieuwelingen in de stripwereld, een stripserie gelanceerd hebben: De Maier-Files. Voor alle uitleg daaromtrent verwijzen we u graag door naar de persmededeling op onze website (http://maier-files.com/NL/pers.php).

 

Alle begin is echter moeilijk, ook voor ons. We leerden dus in de voorbije week dat potentiële lezers (onder andere hier op De getekende Reep) het wel fijn vinden de prequel tot onze serie – waarvan het eerstvolgende album nog dit jaar te verwachten valt – gratis te kunnen lezen, maar afkerig staan tegenover het daartoe verstrekken van hun e-mailadres.

 

Omdat we het belangrijk vinden dat mensen die prequel lezen en op die manier kennis kunnen maken met het verhaal, hebben we dan ook besloten de prequel nu gratis online ter beschikking te stellen. Via “Lees prequel” bovenaan links op onze pagina kan iedere geïnteresseerde nu dus boek 0, “De erfenis”, doorbladeren: http://maier-files.com/NL/.

 

We hopen uiteraard nog wel dat mensen die de prequel graag gelezen hebben gebruik gaan maken van de mogelijkheid zich in te schrijven op onze gratis nieuwsbrief – waardoor ze ook de pdf van boek 0 kunnen downloaden -, zodat we geïnteresseerden op de hoogte kunnen houden van onze vorderingen en het verschijnen van het volgende album.

 

Vragen ? Voorstellen ? Een gesprekje met de auteurs ? Contacteer ons via otto @ maier-files.com, wij beantwoorden uw mail met de grootste spoed.

 

Veel leesgenot toegewenst vanwege,

 

Pat & Dorn

Auteurs van The Maier-Files

www.maier-files.com

 

the_maier_files___full_page_by_maier_fil

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...