Jump to content

3De Grote Stripbeurs Sint-Pauwels 13 Sept.


vik

Recommended Posts

Naar aanleiding van De kermis organiseert stripwinkel “Het Gebroken Zwaard” ism het Feestcomité van Sint-Pauwels voor de 3de keer een grote stripbeurs te Sint-Pauwels, dit op zondag 13 sept van 10 tot 17 u.

 

De vorige editie was een schot in de roos en ook nu werd alles uit de kast gehaald om deze editie nog interessanter te maken, zowel voor de doorwinterde stripliefhebber/verzamelaar als voor de kids die gewoon graag strips lezen…

 

SIGNEERSESSIES

 

“DE KAMPIOENEN” komen naar Sint-Pauwels !!

 

Striptekenaar Wim Swerts, tekenaar van “Fc de kampioenen presenteren : “Vertongen en co” Komt in de namiddag signeren op de beurs.

Een unieke gelegenheid om “Markske” of “Bieke” te laten tekenen in jouw album !

 

"DOOMDAY 2"

Verder kom ook Mario Boon zijn 2de “Doomsday” album voorstellen & signeren. Deze Vlaamse comic begint bij het opblazen van de kerncentrale van Doel en stevent af op het einde vd wereld!

 

KLEURWEDSTRIJD

Speciaal voor de beurs & de Kermis heeft Swerts een mooie Kermis “Vertongen en co” kleurplaat gemaakt voor kinderen vd lagere school.

Deze wordt verspreid in de gemeenteschool van St-Pauwels en in groot sint-gillis waas via de bibliotheken en de plaatselijke handelaars. De prijsuitreiking is om 15 u, er zijn mooie stripprijzen te winnen!

 

LAMBIK LUXE BOX

Ook aan de stripverzamelaar werd gedacht :

Naar aanleiding van de stripbeurs in Sint-Pauwels brengt “Het Gebroken Zwaard” op 14 september een unieke luxe box uit van “De Grappen van Lambik”.

Deze box bevat 2 luxe albums met “de grappen van Lambik”. De klassieke gagreeks adh Vandersteen liep in de jaren 50 & 60 oa in “de Bond”.Deze box bundelt alle ontbrekende gags die tot nu niet werden uitgegeven als luxe. . De box/luxe wordt uitgebracht op 300 genummerde expl. waarvan 150 voor Belgie & 150 voor NL. De prijs ism de Standaard Uitgeverij werd vastgelegd op 120 euro.

 

Verder is heel de zaal gevuld met standhouders uit Belgie en Nederland. DE gelegenheid om uw stripcollectie te vervolledigen (of te beginnen) !

 

 

http://www.hetgebrokenzwaard.be of mail info@hetgebrokenzwaard.be

event pagina Facebook :

https://www.facebook.com/events/1433965336911074/

Link to comment
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...