Jump to content

Tentoonstelling 25 Jaar Largo Winch (Autoworld Brussel)


Frodo

Recommended Posts

In 2015 bestaat Largo Winch 25 jaar en dat wordt gevierd in het museum AUTOWORLD in Brussel. Van 22 oktober tot 22 november 2015 stap je er binnen in de wereld van de beroemde miljardair van de hand van striptekenaar Philippe Francq en scenarist Jean Van Hamme.

De retrospectieve Largo Winch bestrijkt een oppervlakte van 600 m2 en omvat een honderdtal originele tekeningen, verzamelobjecten en maquettes van Philippe Francq. In avant-première is er ook een selectie prenten en schetsen te bewonderen van het gloednieuwe album "20 seconden", dat op 20 november verschijnt.

De expo is bovendien de ideale gelegenheid om de mythische auto's te ontdekken waarin Largo tijdens zijn avonturen te zien is.

Exclusief voor de bezoekers van de expo is er ook een collector's edition te koop. In dit "work in progress", met een oplage van slechts 1700 genummerde exemplaren, zie je stap per stap hoe album 20 tot stand is gekomen, via prenten in kleur en zwart-wit, een onuitgegeven cover, schetsen en een gesigneerd ex-libris. Deze uitgave is alleen in het frans,maar de catalogus is in het frans en nederlands.

Philippe Francq zal aanwezig zijn op 24 en 25 oktober.

 

En in het volgende magazine van Brabant Strip Magazine,is een uitgebreid interview te lezen met Jean Van Hamme (over 25 jaar Largo Winch)!!!

post-88-0-52058500-1443859358_thumb.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...