Jump to content

Greep I en II Crowfunding


Olimax

Recommended Posts

Eind maart 2021 brengt de Franse scenarist en tekenaar Jean-Marc Zakine deel 2 van GREEP uit. ABA Academy heeft de eer en het genoegen u dit adembenemende thrillertweeluik in het Nederlands te mogen voorstellen. Maar om dit album te realiseren hebben wij uw steun nodig.

ABA Academy is een jonge uitgeverij en vereniging zonder winstoogmerk die zich tot doel heeft gesteld kunstenaars en hun werk in alle solidariteit te promoten door een brug te vormen tussen hen en hun publiek.

Alvast bedankt om verder te lezen! https://nl.ulule.com/lemprise2/

Het verhaal – In deel 1, Eerste contact, leidt Sam Baumann een rustig leventje, tot hij wordt ontvoerd door een geheime wetenschappelijke organisatie en een injectie krijgt met een experimenteel virus om vervolgens weer in vrijheid te worden gesteld. Van alle besmette individuen is hij de enige die weerstaat aan het virus. De schimmige wetenschappers doen er dan ook alles aan om hem weer gevangen te nemen en te achterhalen waarom hij anders reageert. Sam moet dus proberen uit de klauwen van zijn ontvoerders te blijven én het virus uit zijn bloed zien te krijgen.

In deel 2, De confrontatie, komt Sam Baumann willens nillens terecht in een conflict tussen twee buitenaardse clans. Voor de enen is hij een troef, voor de anderen een bedreiging.

quinn novak.jpg

couv-coul.mn1PyeTrqd.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...