Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

globetrotter

Members
 • Aantal items

  409
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over globetrotter

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk
 1. Vers Aangekondigd

  Waar is die Elno mee vergelijkbaar? Is het iets uit de oude doos of nog redelijk actueel?
 2. Rw Uitgeverij

  Je zou bijna gaan denken dat ze deze post hadden gelezen en toen op de knop " send email" hebben geklikt
 3. Rw Uitgeverij

  Die Justice League heb ik dan gemist. Zijn er wel aankondigingen in het verschiet voor zover jullie weten? RW had een tijd lang mooie uitgaven maar de laatste tijd is het wel rustig aan het comic front. ook hier op het forum laten ze niets meer van zich horen, vandaar mijn bericht.
 4. Rw Uitgeverij

  Is alweer 2 maanden gelden dat we een levensteken van RW hebben gelezen. De aankondigingen op de site ww. stripspeciaalzaak.be is weg. Gaan er nog nieuwe uitgaven verschijnen?
 5. Wat moet er nog verschijnen / vertaald worden?

  Voor zover ik weet is Zoeloeland niet compleet uitgegeven. Het is uiteraard whishful thinking maar een integrale uitgave staat zeker op mijn lijst.
 6. Wat moet er nog verschijnen / vertaald worden?

  Laatste deel van Wanted (prima western van Talent) laatste deel van Schipbreuk in de tijd (sci-fi van Paul Gillon) Heruitgave van Zoeloeland
 7. De beste erotische strip

  Zeker al 15 jaar oud of nog langer geleden. De Playboy strips van Horatio Altuna. Zijn ook in aantal NL talige albums verschenen. Niet plat maar zeker erotisch. En Sombrero heeft toch een erotische reeks?
 8. Vers Aangekondigd

  Alweer een nieuwe tekenaar voor Carthago?
 9. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Master of the ass is de bijnaam van Serpieri
 10. Strip Van De Dag

  Alex Senator 5: De schreeuw van Cybele Het vorige album was vrij zwak maar dit keer is het weer hard, ruw en heftig. Khephren, de zoon van Enak, wil per se een godin bezoeken in haar tempel. Maar de prijs die hij voor het bezoek betaalt is erg hoog...... Waar de reguliere reeks afzakt naar een bedenkelijk niveau, zijn de oude jaren van Alex een stuk beter.
 11. Strip Van De Dag

  Alex 35: het goud van Saturnus Pff wat een saaie bedoeling was dit. Verhaal was onduidelijk en boeide geen moment.
 12. Strip Van De Dag

  Bararacuda 6:Bevrijding Met het talent van Jeremy had deze reeks alles in zich om een blijvertje te worden in het piratengenre. Dufaux moet echter weer zijn hocus pocus kaart trekken en voert personages op waar de toegevoegde waarde van ontbreekt. Nu is het een gemiste kans. **
 13. Strip Van De Dag

  Wolvin 6: De koningin van de zwarte Alfen Wat mij betreft wordt het tijd dat aan deze spin-off een einde gaat komen. Verhaallijn kan niet echt boeien en er worden diverse nevenpersonages met de haren bijgehaald. Nu weer de uitgerangeerde sleutelbewaarster. Begint nu echt op uitmelken te lijken. **
 14. Strip Van De Dag

  Alfa Eerste wapenfeiten 3: Meestal kunnen de spin-offs van series als Thorgal en Xlll mij prima bekoren. Maar na 3 delen Alfa ben ik de draad kwijt van de verhaallijn. Nodeloos ingewikkeld en het kan me maar matig bekoren.
 15. Integrales

  Hoop nog op integrale van Schipbreukelingen in de tijd van Paul Gillon. Laatste deel nooit in NL uitgegeven.
×