Mario

Members
 • Aantal items

  879
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Mario

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

105 profielweergaven
 1. Nero stopt er blijkbaar al mee na 3 delen...
 2. Je kunt het misschien eens navragen bij Nonkel Fons?
 3. Vroeger hadden ze een hele kelder vol met alle nummers die niet verdeeld waren. Dat was nog een hele voorraad: buiten nummer 1 hadden ze nog voldoende back-up steken. Misschien kan je Wouter Adriaensen eens contacteren? Die heeft er nog connecties.
 4. Ah, dat is een speciale Kidsuitgave n.a.v. de Stripgidsdagen van dat jaar. Die zal wat moeilijker te vinden zijn, vrees ik.
 5. Kan het zijn dat je je vergist? Het is nummer 16 dat een zwarte titelband heeft. http://stripgids.org/stripgids/inhoud-stripgids-16-30/ Dat heb ik eventueel wel dubbel!
 6. Olafur Arnalds en Balmorhea kunnen bij mij sowieso niet veel verkeerd doen...
 7. Hihi... Er zijn nog mensen die dat kennen...
 8. De topverkoop van Strip2000 zat blijkbaar bij de strips van Charel Cambré (Albert en co, Filip van België). En aangezien die vorig jaar de overstap naar Ballon heeft gemaakt... Ik vind het in elk geval ook zeer jammer dat ze de handdoek in de ring moeten gooien. Er zat voor mijn smaak toch genoeg koren tussen het kaf.
 9. Heb just gefund!
 10. Heb daar ook al enkele leuke zaken gescoord. Mijn Frans is nogal roestig, maar schijnbaar nog goed genoeg voor Le chat qui n'aimait pas des croquettes en Mardi maudit.
 11. Ik ben zeker geen Jeromkenner, maar ik herinner me dat de reeks in 1982 een doorstart kreeg onder de titel 'De wonderbare reizen van...'. Jerom is hier idd geen Gouden Stuntman meer en maakte 'normale' avonturen mee. Volgens https://stripinfo.be/reeks/index/1892_Jerom zijn er zo 7 albums verschenen en dan kreeg de reeks weer een make-over. De nummering bleef wel gewoon verderlopen.
 12. Jommeke (tja) zit ook nog in Bobbejaanland (album 88), in het Zilvermeer (album 270) en in Bellewaerde (album 281).
 13. Dit is een gevolg van de Engelse spelling die bij de bezitsvorm wel een apostrof plaatst. Het zal wsch niet lang duren vooraleer dat ook hier volledig ingeburgerd is.
 14. Volgens DM van vandaag (9/11) zijn de subsidies volledig weggevallen.
 15. Probeer voor de aardigheid eens een afspraak te maken met het documentatiecentrum. Ik wens je veel succes...! Het is geen geheim dat de huidige leiding zich het liefst concentreert op het maken van een degelijk striptijdschrift en de rest als een noodzakelijk kwaad ziet. Daarbij komt nog dat de Vlaamse Cultuurprijs in het vervolg nog maar om de drie jaar uitgereikt zal worden en de koppeling beurs/prijs niet meer vol te houden is. Er is serieus gesnoeid in de culturele budgetten en je hebt natuurlijk centen nodig om een degelijke beurs te organiseren. Toch vraag ik me in dit geval af of het gebrek aan financiën de hoofdreden is om de handdoek in de ring te gooien...