Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

globetrotter

Members
 • Aantal items

  435
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over globetrotter

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

110 profielweergaven
 1. Vers Aangekondigd

  Is dit dat een heruitgave van eerdere Franka verhalen? Welk album was dan Franka Grand Adventure 1?
 2. Strip Van De Dag

  Wat meer realistische kleuren bij met name de achtergrond. Als voorbeeld blz 39. Roze wolken en Erik zit opgesloten in een boot van rood hout? Geen kritiek verder maar het komt in mijn ogen gedateerd over. Maar nu hebben al 2 mensen reactie gegeven over mijn inkleuring opmerking. Ik hoor liever wat andere mensen van hun strip vonden.
 3. Strip Van De Dag

  Kan zijn maar dan nog is het soms gedateerd.
 4. Strip Van De Dag

  IRS 18: Kate's Hell Hier slaat Desberg toch behoorlijk de plank mis. Wil veel te veel vertellen in 2 albums. Wat leidt tot warrige verhaallijn en Desberg had er met de tekeningen beduidend minder zin in. De volgende cyclus staat aangekondigd maar als het zo doorgaat..... Rani 6: Veroordeelde Dit vind ik een van de beste reeksen van het moment. Verhaal is heerlijk met avontuur, bedrog en verraad. Valles levert vakwerk af met zijn tekeningen en de inkleuring is soms echt genieten. Nog 2 delen en het is helaas weer voorbij. Roodbaard Integraal 9: Oud en gedateerd qua inkleuring maar nog steeds o zo goed. Op zoek naar een verborgen schat in de binnenlanden van Mexico. Indianen, piraten, Spanjaarden, iedereen is van de partij. Spannend tot het einde. Jammer dat er geen nieuwe delen van Roodbaard meer verschijnen.
 5. Waar online Marvel strips kopen?

  Nu Standard gaat stoppen met de Marvel vertalingen van Spiderman wil ik ze in het Engels kopen. Ik wil geen losse comics maar softcover TB bundelingen per 4 a 5 comics of gebundeld per verhaallijn. Waar kan ik deze online het beste krijgen?
 6. De Marcel en DC verfilmingen vliegen je om de oren met een geweldige marketing. Maar NL talige coming uitgaven raken sinds Junior Press niet meer van de grond. Toch jammer want het potentieel is er zeker.
 7. Tanguy en Laverdure classic zou in maart verschijnen, staat nog steeds nergens aangekondigd. Alleen met hun Tanguy integrale zijn ze wel op schema. Zal ook wel liggen aan de verkoopresultaten van de series. Wat dat betreft is Ballon Media de meest professionele uitgeverij, hoewel ook daar nog dingen beter kunnen. Bij het kopen van strips houd ik al jarenlang rekening wie de uitgeverij is. Zo staan Arboris en Sylvester niet hoog op mijn aankoop lijst. Neem bijvoorbeeld een reeks als Centaurus, lijkt me leuk maar hier wacht ik echt mee tot ze compleet is. Heb wat dat betreft geleerd van Millennium. Heb daar 4 delen van die zijn verschenen bij 3 uitgeverijen....
 8. Vers Aangekondigd

  Waar is die Elno mee vergelijkbaar? Is het iets uit de oude doos of nog redelijk actueel?
 9. Rw Uitgeverij

  Je zou bijna gaan denken dat ze deze post hadden gelezen en toen op de knop " send email" hebben geklikt
 10. Rw Uitgeverij

  Die Justice League heb ik dan gemist. Zijn er wel aankondigingen in het verschiet voor zover jullie weten? RW had een tijd lang mooie uitgaven maar de laatste tijd is het wel rustig aan het comic front. ook hier op het forum laten ze niets meer van zich horen, vandaar mijn bericht.
 11. Rw Uitgeverij

  Is alweer 2 maanden gelden dat we een levensteken van RW hebben gelezen. De aankondigingen op de site ww. stripspeciaalzaak.be is weg. Gaan er nog nieuwe uitgaven verschijnen?
 12. Wat moet er nog verschijnen / vertaald worden?

  Voor zover ik weet is Zoeloeland niet compleet uitgegeven. Het is uiteraard whishful thinking maar een integrale uitgave staat zeker op mijn lijst.
 13. Wat moet er nog verschijnen / vertaald worden?

  Laatste deel van Wanted (prima western van Talent) laatste deel van Schipbreuk in de tijd (sci-fi van Paul Gillon) Heruitgave van Zoeloeland
 14. De beste erotische strip

  Zeker al 15 jaar oud of nog langer geleden. De Playboy strips van Horatio Altuna. Zijn ook in aantal NL talige albums verschenen. Niet plat maar zeker erotisch. En Sombrero heeft toch een erotische reeks?
 15. Vers Aangekondigd

  Alweer een nieuwe tekenaar voor Carthago?
×