Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

De Wortel

Members
 • Aantal items

  114
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over De Wortel

 • Verjaardag 14-08-1989

Profile Information

 • Locatie
  Amsterdam
 • Interesses
  Mooie verhalen.
 • Geslacht
  Mannelijk

Contact Methods

 • MSN
  olivierwortel@hotmail.com

Recente bezoekers van dit profiel

530 profielweergaven
 1. De Wortel

  Vliegenkoning (Mezzo & Pirus)

  Het gaat om de volledige trilogie, ze mogen samen weg voor 45 euro. Deel 1: Hallorave Deel 2: Oorsprong van de wereld Deel 3: Volgende glimlach Deel 1 heeft wat schade bovenaan de rug, deel drie heeft een plekje op de achterkant.
 2. Het gaat om deel 1 t/m 4 van de integrale bundelingen van Arboris (bundelen albums 1 t/m 12) + de albums 13 t/m 22 in de Dupuis-uitgave. Hierna stopte Charlier met het schrijven van de serie. Voor de bundelingen van Arboris vraag ik 60 euro, die zijn zo goed als nieuw. De albums van Dupuis mogen weg voor 25 euro, die zijn in goede staat voor hun leeftijd. Voor de serie in één keer vraag ik 70 euro.
 3. De Wortel

  Chick Bill - Panda uitgaven (gereserveerd)

  Veel leesplezier! @moderators, mag een slotje op :)
 4. De Wortel

  B of C series

  Dank voor de duiding. Je hoort mij niets anders beweren... Neem mijn leeservaringen gerust met een korreltje zout en doe er je voordeel mee. Of niet, ook goed!
 5. De Wortel

  B of C series

  Mijn persoonlijke recente meevallers (naar believen in te delen in A / B / C- categorie): Jonathan (Cosey) - Had ik in mijn jongere stripjaren nooit zo'n trek in, leek me zweverig hippie-geneuzel met een sullig hoofdpersonage. Ondertussen wel geprobeerd, en hoewel mijn verwachtingen wel enigszins klopten heb ik me er toch goed mee vermaakt. Cosey heeft duidelijk een zwak voor de door hem bezochte gebieden (in de vroege albums is dat regio Nepal) en dat uit zich in prachtige platen van de ruige natuurlandschappen. Verhalen van wisselend niveau, maar na de eerste paar albums komt het best een beetje op stoom. De latere delen (niet voorgepubliceerd in Kuifje Weekblad) heb ik nog niet geprobeerd. Sam (Bosschaert & Legendre) - Leek me altijd een kinderachtig stripje. Recent de eerste acht delen tweedehands aangekocht en dat waren best vermakelijke avonturen met mooie tekeningen. Aansluitend de twee reclame-albums gekocht, die waren ook lang niet gek (och nog twee keer dertig pagina's volwaardige strip...). De recentere delen 9 t/m 11 vielen tegen, heb ik weggedaan. Zwarte Olijven (Sfar & Guibert) - Nooit geprobeerd, omdat ik vreesde voor een ietwat stichtelijk verhaal over de Joodse historie. Viel me in alle opzichten mee! Historische setting, speelt zich af in het Israel onder de Romeinse bezetters. Joodse cultuur wordt mooi in beeld gebracht, zonder dat het zeurderig wordt. Helaas eindigt album 3 met een cliffhanger waar nooit meer een vervolg op zal komen, maar als je ze voor een zacht prijsje kan krijgen is het een poging waard.
 6. De Wortel

  B of C series

  Dit topic gaat volgens mij niet om de discussie óf iets een A, B of C-serie is. Eerder om tips over onverwachte meevallers... En dat vind ik dan wel weer een onderwerp van de A-categorie Takuan lang geleden gelezen, in mijn herinnering viel dat reuze mee. Vooral de delen van TaDuc / Le Tendre waren echt wel prima dacht ik. Al begint het eerste deel van die andere tekenaar ook wel sfeervol, met zo'n godsdienstfanaticus.
 7. De Wortel

  Chick Bill - Panda uitgaven (gereserveerd)

  Gereserveerd Wegens aanschaf van de Saga-integrales heb ik een aantal softcovers van Panda in de aanbieding. Het gaat om de volgende titels: 2: De kat zit in de zak 3: Doorbraak naar het westen 4: Kid Ordinn komt in opstand 5: De zonderlinge Casy Moto 7: De pijpekop 8: Ko-Klox-Klan 9: Het geheim van de grot 10: Het monster van het meer De delen zijn allemaal zo goed als nieuw, behalve 'De kat zit in de zak'. Daar loopt een witte kras van zo'n 7 centimeter over de cover, rechtsonder. Zelf dacht ik aan 10 euro per stuk, behalve uiteraard voor het beschadigde deel. Die mag wat mij betreft voor de helft weg. Koop je ze allemaal in één keer, dan mogen ze voor 50 euro mee. Stuur bij twijfel gerust een berichtje!
 8. De Wortel

  Volledige series + oneshots

  Konvooi en Orakel van de Maan toegevoegd, verder wat opgeschoond!
 9. De Wortel

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  Dat is droevig nieuws. Als jonge puber was ik groot fan van Bruno Brazil en als oudere puber heb ik met veel plezier XIII gelezen. Tijd om weer eens te herlezen! Daarnaast grijp ik dit nieuwe topic graag aan om een enorme pluim te geven aan Kontiki en zijn compagnons van de ssz. Ook jullie volg ik al sinds mijn puberteit, terwijl ik ondertussen toch voorzichtig de 30 begin te naderen. Ongelooflijk dat jullie al zo lang zo veel mooie berichtjes brengen. Keep up the good work
 10. De Wortel

  Volledige series + oneshots

  Sektor 1-4 toegevoegd.
 11. De Wortel

  Volledige series + oneshots

  Vito, Drakenorde 0 en Lokroep van de Roots toegevoegd.
 12. De Wortel

  Volledige series + oneshots

  Prijzen verlaagd!
 13. In vrijwel nieuwstaat, tenzij anders aangegeven! Verzending vanuit Nederland. Image Empty Zone 1-2 TPB, Jason Shawn Alexander - 6 euro per deel Green Valley HC, Landis & Camuncoli - 12 euro Phonogram 1-3 TPB, Gillen & McKelvie - 6 euro per deel Rat Queens 1-2 TPB, Wiebe, Upchurch & Sejic - 6 euro per deel (deel 2 licht butsje onderaan rug) Ravine 1 TPB, Marz & Sejic - 5 euro (kaft 'krult' open) Sex Criminals 1-2 TPB, Fraction & Zdarsky - 6 euro per deel Zero volume 1-4 TPB, Ales Kot - 5 euro per deel Dark Horse Hellboy in Hell 1-2 TPB, Mignola & Stewart - 6 euro per deel (wat inkt weggesleten, net naast de ruggetjes) DC Comics Batman - The War of Jokes and Riddles, King & Janin - 7,50 euro Batman Detective Comics 2-3 TPB, Tynion IV, Martinez, Barrows & Bakara - 6 euro per deel Flintstones 1-2 TPB, Russel & Pugh - 6 euro per deel
 14. De Wortel

  De Grote Dode 1-7 HC (verkocht)

  Verkocht, mag een slotje op.
 15. De Wortel

  De Grote Dode 1-7 HC (verkocht)

  Het gaat om de volledige 7-delige reeks in 1e druk: 1 Bijentranen 2007 2 Pauline 2008 3 Blanche 2011 4 Somber 2012 5 Paniek 2015 6 De bres 2016 7 Laatste migraties 2017 De albums zijn zo goed als nieuw. Alleen deel twee heeft lichte schade (zie foto voor details). Vraagprijs voor de volledige reeks: 90 euro. Verzending vanuit Nederland. Heb je een andere prijs in gedachten, stuur gerust een berichtje.
×