Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

De Wortel

Members
 • Aantal items

  128
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over De Wortel

 • Verjaardag 14-08-1989

Profile Information

 • Locatie
  Amsterdam
 • Interesses
  Mooie verhalen.
 • Geslacht
  Mannelijk

Contact Methods

 • MSN
  olivierwortel@hotmail.com

Recente bezoekers van dit profiel

643 profielweergaven
 1. De Wortel

  Volledige series + oneshots

  Matteo toegevoegd en prijzen aangepast.
 2. De Wortel

  Geflopte en gestopte reeksen

  Falco en Donjon! Best aardig, leuk getekend. De delen van Hanco Kolk en Uco Egmond zijn nog goed verkrijgbaar.
 3. De bundelingen zijn in nieuwstaat! Verzending vanuit Nederland of ophalen in Amsterdam. Ultimate Collection: The Amazing Spider-Man Volume 1 (v2 #30-45) Ultimate Collection: The Amazing Spider-Man Volume 2 (v2 #46-58) The Amazing Spider-Man 7 - The Book of Ezekiel (v2 #503-508) Hoewel de nummering anders doet vermoeden betreft het hier één doorlopende run, met de volledige samenwerking van J. Michael Straczynski & John Romita Jr. Vraagprijs voor het geheel is 35 euro.
 4. De Wortel

  Michael Turner's Fathom

  Het gaat om de volgende bundelingen: Fathom: War Beneath the Waves (Fathom vol. 1 #0-6) Fathom: Child of Two Worlds (Fathom vol. 1 #7-12) Fathom, Vol. 2: Into the Deep (Fathom Beginnings; Fathom vol. 2, #0–11) Fathom, Vol. 3: Worlds at War (Fathom Prelude; Fathom vol. 3, #0–10) De bundelingen met volume 1 zijn in prima staat, maar hebben wat lichte gebruikssporen. De rest is als nieuw. Vraagprijs is € 30 voor het geheel. Verzending vanuit Nederland of ophalen in Amsterdam.
 5. De volledige series Harbinger en Imperium, die samen een doorlopend verhaal vormen. Harbinger Deluxe Edition 1 HC (# 0 - 14) Harbinger TPB 4/5/6 (# 15 - 25 + Harbinger: Omega # 1 - 3 + Harbinger: Bleeding Monk) Harbinger Wars TPB (Harbinger Wars # 1 - 4) Imperium TPB 1/2/3/4 (# 1 - 16) De bundelingen zijn allemaal zo goed als nieuw. Vraagprijs is € 50 voor het geheel. Verzending vanuit Nederland of ophalen in Amsterdam.
 6. De Wortel

  Engelstalige TPB's Image

  Volgens mij zal dat zowel met PostNl als DPD rond de negen euro verzendkosten worden.
 7. De Wortel

  Engelstalige TPB's Image

  In theorie altijd open om te ruilen, al gaan de tpb's wel weg in verband met ruimtetekort. Dat wordt er met ruilen niet beter op ;) Heb gekeken, maar zag er niet direct iets tussen staan wat ik op dit moment zoek.
 8. De Wortel

  Volledige series + oneshots

  Prijzen aangepast + vakantiekorting toegevoegd: Bij aanschaf van meer dan 30 euro - 20% korting. Bij aanschaf van meer dan 50 euro - 30% korting.
 9. De Wortel

  Engelstalige TPB's Image

  Prijzen aangepast. Tegenvoorstel ook welkom!
 10. De Wortel

  Originele plaat Eddy Ryssack

  Tijdens de zomeropruiming moeten er helaas niet alleen albums het veld ruimen. Ook aan de muren is er sprake van ruimtegebrek... Voor de liefhebbers hier te vinden!
 11. De Wortel

  Originele plaat Eddy Ryssack

  Tijdens de zomeropruiming moeten er helaas niet alleen albums het veld ruimen. Ook aan de muren is er sprake van ruimtegebrek... Voor de liefhebbers hier te vinden: https://veiling.catawiki.nl/kavels/19741875-ryssack-eddy-originele-pagina-p-3-brammetje-bram-4-het-monster-van-drumnadrochit-1979.
 12. De Wortel

  Volledige series + oneshots

  Prijzen wat aangepast en nieuwe toevoegingen: Ekhö, Solo, Vliegenkoning & XIII Mystery.
 13. De Wortel

  Beverpatroelje deel 1 t/m 22 (Arboris + Dupuis)

  Verkocht, mag een slotje op!
 14. De Wortel

  Beverpatroelje deel 1 t/m 22 (Arboris + Dupuis)

  De precieze reden weet ik niet, al vermoed ik dat dit met drukte te maken heeft gehad. Charlier schreef in die periode volgens mij ook veel voor de Franse tv, maar pin me er niet op vast. Hij had in elk geval nog een jaar of tien te leven :)
 15. De Wortel

  Vliegenkoning (Mezzo & Pirus)

  Het gaat om de volledige trilogie, ze mogen samen weg voor 45 euro. Deel 1: Hallorave Deel 2: Oorsprong van de wereld Deel 3: Volgende glimlach Deel 1 heeft wat schade bovenaan de rug, deel drie heeft een plekje op de achterkant.
×