Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

mig el pig

Members
 • Aantal items

  681
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

596 profielweergaven
 1. Die verwarring zal waarschijnlijk van "het erf" komen. Vraag me wel af hoe landelijk je woont als je courrant akker en roedel hoort. Hier int stad gebruikten we wel soms deliveroedel om een zwerm van deliveroo fietsers te omschrijven.
 2. T-shirt Taalkundig gezien is het: het t shirt maar in spreektaal wisselen we constant tussen de en het naargelang de omstandigheden. Is zover ik weet het enigste woord dat zo ambigue is.
 3. Meer Rudy is altijd welkom!
 4. Na trump en brexit dit ook nog? Is 34 de normale leeftijd om weltschmerz te voelen?
 5. Sinds de battle of the bastards heb ik de hoop op strategie en tactiek al volledig opgegeven. Grafisch mooi dat wel maar compleet idiote scenes wat dat inderdaad jammer is voor een fantasy reeks die realistisch wil zijn. Battle of Blackwater Bay was wel zeer goed, jammer dat ze die regisseur niet opnieuw in dienst namen.
 6. Gisterennacht voordeur laten openstaan (ik woon volgens sommige mensen in een onveilige wijk te Gent) dus het was ijskoud toen ik beneden kwam vanochtend. Gelukkig niets verdwenen, of misschien wel maar dan hebben ze tablet, fototoestel (van maat) en portefeuille laten liggen.
 7. mig el pig

  Vinland Saga

  Inderdaad, merci voor de melding. Volg manga niet echt meer, ondanks nog enkele pogingen, maar Vinland blijft wel boeien.
 8. mig el pig

  Berserk

  Denk het niet aangezien het demonische vanaf halfweg de reeks steeds meer de bovenhand neemt. Ikzelf ben wel ook afgehaakt na deel 32/33 dus hoe het daarna verder loopt weet ik niet.
 9. Wat me een homosexuele jongere die opgevoed wordt door strikte evangelistische ouders?
 10. Goh, het referendum had wel wat meer opties mogen gebruiken dan 2.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...