Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

mig el pig

Members
 • Aantal items

  681
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

668 profielweergaven
 1. Die verwarring zal waarschijnlijk van "het erf" komen. Vraag me wel af hoe landelijk je woont als je courrant akker en roedel hoort. Hier int stad gebruikten we wel soms deliveroedel om een zwerm van deliveroo fietsers te omschrijven.
 2. T-shirt Taalkundig gezien is het: het t shirt maar in spreektaal wisselen we constant tussen de en het naargelang de omstandigheden. Is zover ik weet het enigste woord dat zo ambigue is.
 3. Meer Rudy is altijd welkom!
 4. Na trump en brexit dit ook nog? Is 34 de normale leeftijd om weltschmerz te voelen?
 5. Sinds de battle of the bastards heb ik de hoop op strategie en tactiek al volledig opgegeven. Grafisch mooi dat wel maar compleet idiote scenes wat dat inderdaad jammer is voor een fantasy reeks die realistisch wil zijn. Battle of Blackwater Bay was wel zeer goed, jammer dat ze die regisseur niet opnieuw in dienst namen.
 6. Gisterennacht voordeur laten openstaan (ik woon volgens sommige mensen in een onveilige wijk te Gent) dus het was ijskoud toen ik beneden kwam vanochtend. Gelukkig niets verdwenen, of misschien wel maar dan hebben ze tablet, fototoestel (van maat) en portefeuille laten liggen.
 7. Wat me een homosexuele jongere die opgevoed wordt door strikte evangelistische ouders?
 8. Goh, het referendum had wel wat meer opties mogen gebruiken dan 2.
 9. Jammer om te horen, ondertussen de schoolbanken al meer dan een decennia verlaten maar bij ons viel dat goed mee qua aanvaarding. In mijn jaar was er, voorzover ik het wist, 1 jongen en 1 meisje anders geaard. Ik had gehoopt dat het ondertussen (10 jaar later) veel meer genormaliseerd was maar jammer voor je zoon dat het niet zo is. 2 jaar lager zat er wel een jongen die redelijk gepest/lastig gevallen is geweest maar hij zag er dan ook 100% uit zoals een meisje (niet dat dit iets rechtvaardigd, in tegendeel, ieder zijn ding maar het zorgde wel voor extra reacties). Nu die jongen (weet zelfs niet eens of hij homosexueel, transgender of travestiet was) is redelijk goed terecht gekomen denk ik, paar jaar terug interview met hem gelezen en hij was op dat moment 1 van de succesvollere mannelijke modellen op internationaal niveau. De jongen van mijn jaar deed wel standaard mee met de meisjes tijdens de les lichamelijke opvoeding. (had ik pas door na 2 jaar, vond ik wel een beetje maf maar voor de meisjes noch de leerkrachten was dit een probleem dus ging mij niet echt iets aan) Enigste dat ik kan zeggen is, sterkte, doorbijten en binnen 2 jaar is hij er (grotendeels) vanaf. Maak tijd voor degene die uw echte vrienden zijn en de rest is de moeite niet waard. Gezellig is natuurlijk anders.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...