Ga naar inhoud

IvoVWS

Members
 • Aantal items

  1.863
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Groot Hertogdom Dystopia
 • Interesses
  AAA MOEIER!
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Fluit flieren.

Recente bezoekers van dit profiel

1.576 profielweergaven
 1. Wow, dat werd hier opeens een stuk interessanter! En @Hamirubi, dat wordt dan "Get Down" van Prince. Dat nummer beschrijft niet alleen de orgie maar meer dan waarschijnlijk ook waar ik naartoe ga.
 2. Martine Tanghe gaat op pensioen. Een voortreffelijke nieuwslezeres met een onberispelijke dictie maar ook een beetje een karikatuur van zich en de verpersoonlijking van "de VRT als rood bastion". Nutteloos want ik pik het nieuws op via het abonnement van mijn ouders op De Tijd en de gratis artikels van HLN. De VRT, de commerciële zender die er niet voor mag uitkomen, heeft hier al jaren niet meer opgestaan.
 3. Net begonnen aan het laatste deel van de "Witcher"-reeks. Het begon leuk maar nu is het wel tijd om het te laten aflopen. Sapkowski is geen groot schrijver (of de vertalingen zijn het toch dat niet) en als hij zich waagt aan "echte" literatuur, dan verloopt dat stroef en stuntelig. Ik heb ook de indruk dat hij "luier" was geworden of een ghost writer had ingehuurd die het de kunst van "een verhaal vertellen" voornamelijk geleerd heeft van televisie.
 4. A-griep. Dat was van lang voor mijn tijd en die van Marc "POWURR BONURR" Van Ranst. Corona of Cara?
 5. Geef me eens je account door op 2dehands, dan geef ik je op alles een vermindering van -200 euro.
 6. Ik huiver bij het idee van mijn begrafenis. De ene helft gaat van pure vreugde een orgie organiseren met champagne en coke, de andere gaat alle beschamende verhalen nog eens herhalen.
 7. Ik vraag me soms af of de prijs van het verkochte item er ook iets mee te maken heeft. Als ik voor iets duurs ga, zoals een versterker of een high end-basgitaar, dan valt dat nog erg goed mee maar fuck me sideways wanneer ik iets wil (ver)kopen voor 70 euro of minder. Dan komen de gierige boeren naar buiten dan nog proberen af te pingelen, de trutten die dreigen de verkoop op te blazen als ik het item niet kom leveren, de nozems die denken dat ze hardcore gangsters uit een hip hop video zijn... En ze brengen allemaal taalfouten mee.
 8. "Say So" van Doja Cat vond ik een zalige single. Lekker laidback jaren '70 discogevoel, catchy en die geweldige flair waarmee ze "ass 'n' tiddies" zegt in haar rap. En nu heeft ze voor MTV ook nog eens rock-versie van het nummer gebracht!
 9. Ik heb altijd gezegd dat er strip moet komen over Florida Man en tot iemand het maakt (niet moi want ik heb geen zin meer om een tekenaar te zoeken), moet ik het doen met dit nummer.
 10. Lichtjes technofobe ZusVWS had een opdrachtje voor mij; een beetje fotobewerking en haar dienst veranderen in de hoofdpersonages van een populaire feuilleton. Jochei... Ik krijg de foto's. NATUURLIJK zijn het allemaal JPEG's met verschillende resoluties en belichtingen, NATUURLIJK krijg ik er niets voor en NATUURLIJK ben ik te koppig om de opdracht terug in het gezicht van ZusVWS te gooien. Maar, zoals Cruijff al zei, elk nadeel hebt zijn voordeel en ik heb op een zestal uur tijd enorm veel bijgeleerd; maskers, selecties, kleuren en vormgeving in het algemeen. Ik heb ook ondervo
 11. Vandaag in de winkel gezien; Pringles met kebabsmaak. Jawel. Kebab. Op zich niets mis met ne kebab. Zelfs het samengeperst slachtafval dat je bij ons vindt, kan smaken bij momenten. Momenten die al eens voorvallen na drie uur 's nachts en met één Duvel teveel op. Het idee echter van chips met de smaak van ajuin, rauwe kool, slecht vlees en looksaus (zoals een echte kebabzaak is Pringles de pepertjes vergeten) geeft me een existentiële crisis.
 12. Wel, ik heb twee punten. De eerste is vrij kort; ik heb me inderdaad vergist met de naam en je hebt me terecht gewezen. Het tweede punt, over wat ik zei over racisme als subplot, is dan weer tyfuslang maar hou even vol en je gaat mijn standpunt beter begrijpen. Klaar? Daar gaan we dan. Er is één punt in de film dat ik even specifiek wil aanhalen en dat gebeurt ergens in de tweede helft. Het hoofdpersonage Chris is vastgebonden in een zetel en praat met de kerel die zijn lichaam gaat overnemen. Wanneer Chris vraagt waarom "why us", waarom enkel zwarten gekidnapt worden, antwoordt de Evil W
 13. "Get Out" Kijk, ik ga gewoon het rechtuit zeggen; Jordan Lee heeft zijn eigen film om zeep geholpen. Jammer want bij momenten viel hier sublieme suspense te beleven en Lee gaat erg slim om met zijn shots. Maar niet alleen wou Lee per se het script schrijven -en oh man, het heild minder steek dan het Vlaams coronabeleid- maar hij moest en zou nog Iets Zinnigs zeggen over, haal nu even diep adem, RACISME. Althans, dat was zijn plan. Het eindresultaat is een zelfgenoegzame subplot dat teveel probeert, over zichzelf struikelt en uiteindelijk, zonder het te willen, net het tegenove
 14. "Dirty Harry" Vreemd genoeg op Netflix. Op technisch vlak heeft de film de tand des tijds vrij behoorlijk weerstaan. Er waren maar een paar momenten dat de film gedateerd overkwam. Inhoudelijk is het een ander paar mouwen; een hoofdpersonage dat iedereen haat behalve zichzelf, politiegeweld... "February" Amerikaanse slasher-film die erg origineel en verfrissend verteld werd. Jammer genoeg was het verhaal aan de erg magere kant. Jammer. "The Barn" Een zombiefilm die, net zoals "Maggie" met Ahnuld, het over andere, menselijke boeg probeert te go
×
×
 • Nieuwe aanmaken...