Jump to content

IvoVWS

Members
 • Posts

  1,940
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Groot Hertogdom Dystopia
 • Interesses
  AAA MOEIER!
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Fluit flieren.

Recent Profile Visitors

1,696 profile views

IvoVWS's Achievements

 1. Sterker nog, ik kan zelf pindasaus maken en die is een stuk beter dan al die zoete BBQ-sausjes of mayonaisederivaten.
 2. Ligt Nederland dan naast Indonesië, Aruba, Suriname of Antwerpen?
 3. Zou het vanuit mercantiel standpunt niet interessanter zijn om België te verpatsen aan China? En waarom klinkt dat als iets dat ik al eens ergens gezegd heb?
 4. Soms lijkt het allemaal snel te gaan. Ik herinner me nog hoe metal-groep Slipknot vanuit het niets naar headliner-status werd gekatapulteerd en nu is na bassist Paul Gray een tweede lid overleden (nu ja, ex-lid maar hij deed wel mee op de beste platen) : drummer Joey Jordison. 46 jaar nog maar. Had ik iets met Slipknot en Jordison's andere groepen? Niet veel maar hij was een gerespecteerde drummer, een grote naam, een merk zelfs, dat er opeens niet meer is.
 5. Is het beter dan "Tiny drukt op die grote, rode knop met gekke tekens in reactor 4"?
 6. Hoe, geen zeemansgraf in de grachten?
 7. Is er dan niemand die zich de openingsverzen van "Origineel Amsterdams" herinnert?
 8. ZusVWS en ik doen zelfs geen moeite meer om met de auto tot in Hasselt of Maastricht te geraken. Auto parkeren waar een trein of bus stopt en daarna geen kopzorgen meer. Antwerpen met d'n otto, daarvoor is alleen PaVWS zot genoeg.
 9. Ik denk dat ik eens koude, gekruide kip gekocht heb van dat merk. 't Rook een beetje naar mijn lockdown-t-shirt en heel wat slechter dan de pizza die ik daarna had besteld.
 10. Vandaag heb ik ontdekt dat /r/leuven bestaat. De heetste topics gingen over fruitvliegjes, muizenvallen en een kerel die op de parking van de Delhaize aan het pissen was.
 11. Misschien eens een bos intrekken?
 12. Het zou me heel, héél erg moeten spijten maar nope, Morrowind memes best memes.
×
×
 • Create New...