Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

spock

Members
 • Aantal items

  13.475
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door spock

 1. spock

  Nieuwste Manga Aanwinst

  Ja, alhoewel niet helemaal te begrijpen, is ABARA een prachtstrip. Alleen al die tekeningen...
 2. spock

  Nieuwste Manga Aanwinst

  zit NOiSE ook in die bundels van BLAME!? Hoe noemt die nieuwe reeks?
 3. Yep. Trekt op niet veel. De eerste twee comics bevatten nog een verhaal, de volgende drie...? Je zou het nog als art book kunnen beschouwen, ware het niet dat de inkleuring spuuglelijk is. Maar ja, hij staat mooi naast mijn 300 in de kast
 4. ça valait bien la peine: het was de moeite waard. Niet zou. Dus de vertaler kan er een vraag van maken, de betekenis (met een knipoog) blijft.
 5. spock

  Nieuwste Manga Aanwinst

  GitS is nog steeds niks voor mij. Ook weer verkocht. Ondertussen bezig met alle delen van Battle Angel Alita (Last Order en Mars Chronicle) te kopen, niet alles is momenteel via de WEC te krijgen, dus tinternet moet helpen, en natuurlijk ook Vinland Saga. Er is een nieuwe uitgave van Knights of Sidonia aangekondigd (groter formaat, 2,5 tankobon per deel). Is dat de moeite? Ik vond Abara, zie vorige blz van deze thread, alleszins zeer goed. 1ste Sidonia dan ook maar besteld.
 6. spock

  Pokemon GO

  De meeste Pokémon zitten aan stops en gyms, er zijn slechts enkele plaatsen waar ze ook zonder die stops voorkomen. Je kan zoveel ballen gooien als je wil, maar je moet er natuurlijk hebben. Die krijg je door aan stops te draaien. En het spel is nu inderdaad veel uitgebreider dan twee jaar geleden. Alleen irl goed uit te leggen. Het leukste aan het spel is, dat ik er een hoop mensen heb door leren kennen. Dankzij de raids, en de community days.
 7. spock

  Vinland Saga

  Deel 1 zéér graag gelezen. Tweede deel is ondertussen ook al binnen.
 8. spock

  Urasawa

  Van't weekend ga ik laatste deel van Monster lezen. Heb het wat uitgesteld, omdat het daarna gedaan is natuurlijk... Zeer goed!
 9. spock

  Nieuwste Manga Aanwinst

  Ubel Blatt ken ik niet, maar Die Wergelder is zéér goed. Vandaag Vinland Saga vol. 1 HC gekocht.
 10. Prachtig! Ondertussen begonnen aan The Deuce S1. Vier afleveringen ver, zeer goed. Deadly Class ben ik mee gestopt. De comics zijn voldoende. Het werkt ook beter in de comics. Ergens tussendoor ook naar Sharp Objects gekeken (of schreef ik dat hier al). Ook prachtig (maar minder het einde ). Het is de reis die telt, de bestemming iets minder.
 11. En wat een rol! Een hele acteerprestatie. Ik was al fan, nu nog meer. Ik zeg bewust niks meer dan dat ik het prachtig vond, om niks prijs te geven. Het is een mooie ontdekkingstocht dit S3, een prachtige puzzel.
 12. True Detective S3 is prachtig. Zéér goed.
 13. spock

  Nieuwste Manga Aanwinst

  In WEC staan de boeken van Ito steeds in de winkel. Via de site moet dat ook lukken https://www.worldsendcomics.com/en Tomie begint wat aarzelend, de eerste hoofdstukken zijn het eerste werk van Ito, maar het wordt al snel zeer goed. Ik kocht de laatste weken Monster volledig, Die Wergelder 2, Abara, en (uit nostalgie) Ghost in the Shell, de drie Deluxe HC's. Twintig jaar geleden begreep ik daar niet veel van, van GitS, hopelijk gaat het nu beter
 14. Tis graag gedaan. And let's not forget Bonte
 15. spock

  Terry Moore

  http://www.multiversitycomics.com/news/five-years-terryverse-crossover/
 16. Het is zover: kleine finale: http://www.getekendereep.com/topic/5150-kleine-finale-achtercover-8-vs-achtercover-59/ finale: http://www.getekendereep.com/topic/5149-grote-finale-achtercover-23-vs-achtercover-10
 17. spock

  Urasawa

  Aan't genieten van Monster.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...