Ga naar inhoud

nobody

Members
 • Aantal items

  13.601
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door nobody

 1. @SPeeDy Ik vond Black Science leuk beginnen, maar het minderde vlug, verkocht. Ik heb Low ook verkocht, so you know. Ik lees Deadly Class, Fear Agent of Strange Girl veel liever. Bijvoorbeeld. @Boris Valeo Damn die Descender HC's zijn ook weer mooi. Daarnet Ascender vol. 2 gelezen. Ik vreesde dat me dat niet ging liggen, wegens fantasy ipv de epische SF van Descender. Maar hey, Ascender is even episch en even goed
 2. https://www.standaarduitgeverij.be/start/yieha-wordt-izneo/
 3. Zie ook mijn vorige post. Drifting Dragons wordt steeds beter. Ik durf dit aan te raden. Deel vijf net gepreordered uit de nieuwe previews via WEC site.
 4. Heb nog maar het eerste deel gelezen. Met veel plezier. Het gaat over de bemanning van een drakenboot, ze jagen op draken in de wolken. Speelt zich af in een wereld die pre-WWI lijkt, maar het is gelukkig geen steam punk (of toch niet echt). Het zijn slices of life: de jacht, het verwerken van de draken, verkopen in de dorpen, piraten, ontluikende liefde,... en koken. Het is zelfs gedeeltelijk een drakenkookboek kreeg er honger van. Ik vind het mooi getekend. https://kodanshacomics.com/series/drifting-dragons/
 5. Ik bied nooit. Ik heb die bij een Brusselse stripwinkel gekocht, via eBay (zonder bieden dus). Aangezien dat deel niet in de integralen zit en mijn ouwe SC's allemaal moeten vervangen worden heb ik die dan maar in't Frans gekocht. Tis geen beste strip, en het begin van een nieuwe cyclus, dus geen einde. En zonder Franz... Die winkel had er twee, maar gezien de schappelijke prijs zullen die nu wel weg zijn. Ik vind toch geen goedkope meer op eBay.
 6. Gisteren besteld via de webshop van De Poort Gent, vandaag reeds ontvangen, zoals steeds uitstekend verpakt. https://depoort.com/nl
 7. Op 6 maart heb ik mijn enkel gebroken, dus ik was al een week eerder in quarantaine. Die dag heb ik nog Joe Gollem vol. 4 The Conjurors HC gekocht in WEC (waar ik ook mijn enkel brak, tja). Sindsdien via de site van WEC, de winkel is natuurlijk ook gesloten, volgende boeken al gekocht, more on the way: https://www.worldsendcomics.com/en
 8. nobody

  Integrales

  Ik zou die ouwe, beduimelde albums toch graag door mooie Integrales vervangen. Tot album 24 of zo. daarna ist nie meer nodig.
 9. Ah, hoeveel reeksen zijn er niet waar ik SC's en HC's en PF's van heb. Ik wou vroeger ook alles liever in hetzelfde formaat, maar ik lig daar nu niet meer van wakker. Als ik het maar heb Ik weet niet of er ooit SC's zullen komen van die twee boekjes.
 10. Welke oneshots bedoel je dan? Ik heb nl twee HC's met oneshots. De reeks heb ik ook in SC, maar die twee zijn enkel in HC uit. (zie foto op vorige pagina). Ondertussen drie afleveringen gezien, en ik zie het graag. edit, even de link wezen halen op de vorige blz:
 11. Duke 4 HC Gipsy Integraal 1 & 2
 12. Mooi boek. Ik heb de trades, en heb die nooit vervangen door deze. Veel plezier ermee. Gekocht: ook nog wat manga, zie ander subforum daarvoor.
 13. Ik had het nog niet, en volume 2 is out of print. Wat raar is, want volume 1 is wel herdrukt, maar ja, bij Dark Horse kom je dat wel meer tegen Zag ze beide op't net en heb niet getwijfeld.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...