Ga naar inhoud

SouthEast Comics

Members
  • Aantal items

    121
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door SouthEast Comics

  1. Op 4/12/2021 om 15:13, Hamirubi zei:

    Een jaar later: hoe vlotten de werkzaamheden @SouthEast Comics?

    Gaat goed hoor. Bedankt voor het vragen en de interesse @Hamirubi

     

    Hier een update:

     

    SQUARE ONE

    Inmiddels laat ik mijn comic Square One omzetten naar het Webtoon format. De bedoeling is om daar iig 16 episodes te maken.

     

    Ik zit nu op 9 episodes, en omdat ff uit te leggen.

    Comic book format issue 1 bestaat uit webtoon episodes 1 t/m 5.

    Comic book format issue 2 bestaat uit webtoon episodes 6 t/m 9.

    De artist is nu bezig met de pagina's voor comic book format issue 3, zodat dat uiteindelijk omgezet kan worden naar webtoon episodes.

     

    Als alles af is, gooi ik het wekelijks op Webtoon Canvas. Dan kan iedereen het lekker gratis lezen in het nieuwe jaar...ergens in 2022, maar wanneer weet ik nog niet! :) Ik zal sowieso dan wekelijks hier een update plaatsen met een link. 

     

    ALFA 

    Na 3 jaar (inks waren al af in 2018, kleur duurde nou eenmaal wat langer) heb ik samen met het team eindelijk het laatste nummer afgekregen, en is de serie tot een einde gekomen! Het 28 pagina tellende comic is te koop op de southeastcomics.com website

     

    *Ik krijg geen updates via mail, dus vandaar dat ik dit bericht nu pas lees. Sorry!

  2. Hey, ik heb net mijn surveys doorgegeven via Kickstarter. Ik zou graag mijn fysieke comic willen doneren aan iemand hier. Door de hele corona pandemie lijkt het me leuk om wat leuks te doen voor een ander. Dus als je iemand weet, Richard, dan mag je mijn kopie doorsturen naar een andere fan in NL of BE. 

     

    Thanks! 

  3. Is al weer bijna een half jaar geleden dat ik hier iets geplaatst hebt. Maar hier is weer een update.

     

    Supergaaf dat ik issue 2 van Go SouthEast (anthology series) binnen een maand af heb kunnen krijgen, met een stel creators. (zie cover) Het idee was/is om het volgende maand op Comixology te plaatsen. Duurt helaas nu een stuk langer. Wachttijd is minimaal drie maanden, voorheen 1 maand. Dus anyway, terwijl ik daar op ga wachten, zal ik het ook eens via andere digitale kanalen proberen te verkopen.

     

    Printversies zal in Januari komen. Ik heb het al die tijd tegengehouden, geen zin om 500 comics in NL te kopen of POD comics te laten shippen vanuit Amerika. Maar nu heb ik toch een goede POD service gevonden in Engeland.

    issue art.jpg

  4. Voor wie ComiXology gebruikt.  Go SouthEast anthology

     

    6 korte verhalen, 6 verschillende teams, 1 thema. Post-apocalyptic, in de breedste zin van het woord. Elk verhaal heeft de woorden "Go Southeast" verwerkt. Duurde best wel lang om het af te krijgen, maar ik vond het superleuk om te doen. 

     

    Zelf heb ik 2 kort verhalen erin gezet. Eentje van 3 pagina's waar ik nooit meer iets mee deed. Het was oorspronkelijk bedoeld als een 22 pagina one-shot, dus nu heb ik toch een creatieve manier moeten bedenken om het binnen 3 pagina's af te ronden. Ik vond het zonde om die pagina's niet te gebruiken, vooral omdat de inkleuring is gedaan door Apri Kusbiantoro.

     

    Mijn andere verhaal heb ik weleens eerder uitgebracht, jaren geleden, maar nu dus de tekst aangepast.  Het verhaal eindigt nu niet met een cliffhanger, maar heeft een definitieve einde gekregen.

  5. 2 minuten geleden, boomvavavoom zei:

    yup.

    Ik was aan het praten met deze artiest en van het een kwam het ander.

    Ik ga ook een crossover doen met zijn Midnight Witch karakter waarbij ik de Kickstarter ga runnen.
    En ik heb hem toestemming gegeveven de Sisterhood in Brazilie te gebruiken.

     

     

    👍Goed bezig!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...