Jump to content

Hamirubi

Members
 • Posts

  3,556
 • Joined

 • Last visited

About Hamirubi

Recent Profile Visitors

2,990 profile views

Hamirubi's Achievements

 1. Onder de rubriek 'Stel eens een vraag': Moeten we deze topictitel niet veranderen naar Club van 2k?
 2. Het valt mij vooral op dat die helden van vroeger - uit de nu metal-tijd - niet veel ouder blijken te zijn dan ikzelf. Mijn Slipknot-favoriet:
 3. Hamirubi

  Team Marie

  Work in progress is zo leuk om zien. Graag meer van dat: schetsen, inkten, inkleuren, eindresultaat!
 4. In mijn studententijd heb ik opvallende leugens, hele onwaarheden, grappen en grollen op wikipedia gepubliceerd. Jaren na datum zijn de meeste blijven staan. Opvallend genoeg: journalisten nemen mijn onzin zonder verpinken over - onlangs nog op de sporza-website.
 5. @Ikke zonder Weilie stelde dit weekend een interessante vraag, die in het zoekertjesforum misschien ondergesneeuwd geraakt. Daarom ook hier eens posten.
 6. De wereld staat niet stil, Peter. Tegenwoordig schrijven studenten papers en ook academici durven wel eens een call for papers te beantwoorden. In het eerste voorbeeld gaat het om een taak of opdracht, in het tweede om een tekst die wordt voorgesteld op een conferentie (en kan worden beschouwd als een artikel-in-wording). Bon, ik wacht op Bermonds werkstuk.
 7. Dan wel graag een puntentelling from scratch. Lük heeft het ons ook eens gelapt, en toen moest ik nog alle zeilen bijzetten om uiteindelijk nipt de duimen te leggen (@Lük Bey @Yncke).
 8. Aaarhg, te laat. Die molens kende ik stuk voor stuk. Maar die boeken... pfff!
 9. Laat het ons dan maar bij de Grote Drie houden (tenzij Bob De Moor ook op de foto mag, of Buth).
 10. Die komt hier nog op de thee. 't Is toch zo'n sweetheart!
 11. Wat is er gebeurd met de topic van de student die striptitels zocht over de Europese Commissie (ik denk toch dat dit de topic was)? Benieuwd wat er uiteindelijk van die taak geworden is. De student had - uiteraard naar eigen zeggen - zelf veel onderzoek ondernomen, alvorens hier titels te komen inzamelen. Evidemment.
 12. Bwah. Vlees leeft, hé. Mijn verpakkingen mogen bol staan.
×
×
 • Create New...