Ga naar inhoud

Hamirubi

Members
 • Aantal items

  2.883
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.714 profielweergaven
 1. Laat @Tanuki zich nu vangen aan de clickbait van @Kameraad Mauser? Nu wordt het wel heel meta.
 2. Dat klopt, want Humo heeft een fout gemaakt bij de berekening: deze reeks had 60,00 euro moeten kosten: nl. 8 x 7,5 euro (verbeter mij wanneer ik me vergis). @Ron P: gelukzak! Toen ik ze vandaag wilde bestellen, was een eerdere bestellink niet meer beschikbaar (https://shop.humo.be/suske-wiske-blauwe-reeks-kopieren).
 3. Mille grazie. Ik was wat te snel bij het aanmaken van een nieuwe topic.
 4. @Yncke: wil je deze topic doen samensmelten met de bestaande (sorry voor de rompslomp):
 5. Hamirubi

  Integrales

  In de maak voor de nieuwe website:
 6. De cover van Wolf uit 2010: Een plaatje uit een te verschijnen opvolger van Wolf (december 2020): (afbeeldingen uit De Standaard)
 7. Hamirubi

  In memoriam

  Vlaamse stripauteur-dagbladtekenaar-graphic novellist Ward Zwart is overleden: https://www.demorgen.be/tv-cultuur/stripauteur-en-illustrator-ward-zwart-overleden~bae5eb078/
 8. Jammer van de aanhalingstekens, anders was deze quote helemaal top!
 9. Toen Waakwater, Stuvio en Dennis als dieven in de nacht van het forum verdwenen, werd ook de quotes-topic gewist. Bij deze, een herkansing.
 10. Allez: ik vraag na hoe het specifiek zit met het Cesar-bier - dat wil ik doen voor jullie, en hier indien nodig een rechtzetting zetten . Maar noem deze zytholoog geen willekeurige bezoeker (uiteraard wordt dit niet aan bezoekers diets gemaakt). Het gaat om Van Steenberge, hé. Niet gehinderd door enige bierliefde. Ze hebben geen tien basisbrouwsels, en het is geen standaard huurbrouwerij.
 11. En @Chia, hoe bevalt het werk? Op deze manier heb je ook directe en eerste toegang tot de tweedehands strips!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...