Ga naar inhoud

Hamirubi

Members
 • Aantal items

  3.313
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Hamirubi

Recente bezoekers van dit profiel

2.497 profielweergaven
 1. Hamirubi

  Chimi Art

  Precies 6 jaar actief hier (en intussen geen tiener meer): heel prettig om jouw evolutie als tekenaar te zien. Zeer benieuwd ook naar een eerste stripverhaal!
 2. Vandaag en vanavond leef ik op smallband (niet de juiste term, maar soit). Afgelopen maand was er veel wielrennen op de buis, en we kwamen net niet toe met ons maandelijkse internetvolume. Morgen Amstel Gold Race, en gelukkig komt met volgende nacht ook een nieuwe aanrekeningsperiode. Maar het is wel maandelijks opletten!
 3. Gast Kontiki, Gast Kameraad Mauser, Gast Natte Aap en Gast Waakwater?
 4. Bedankt, Esteban en Tanuki. Jullie verhalen houden steek. Op zich is het voor mijn moeder geen ramp, natuurlijk: ze komt wel aan de beurt. Ze is eind de vijftig, krijgt binnen enkele weken/maand dan wel automatisch een uitnodiging, en zal ook met vaccinatie verlamd blijven van angst voor het virus (en dus nog wel enkele maanden in quarantaine leven). Maar dat uitgerekend zij niet op de voorrangslijst staat, vind ik weer heel treffend voor de hele knullige en schizofrene situatie. Ik had het alleen nooit durven bevroeden. Het maakt mij dus kwaad, en ik wil weten waarom.
 5. Mijn ma leeft al jaren op medicatie en van een ziekenfondsuitkering. Ze is +66% invalide en wordt tijdens deze corona-pandemie terecht beschouwd als risicopati├źnte (door huisdokter, door Christelijke Mutualiteit, en simpelweg door de eigen omgeving). Maar ze staat niet op de voorrangslijst voor vaccinatie. Nu zien hoe de fout kan worden rechtgezet (de huisdokter wijst gemakshalve naar een systeemfout in het overheidsplatform, quoi).
 6. Ik heb het al vaker gezegd maar: spreek voor jezelf!
 7. Ah, viel hij niet van de trap, maar van een ladder?
 8. Ook in 1971 al had de beste man er iets zinnigs over te zeggen. Ik herontdek tegenwoordige vele interviews op YouTube met Herg├ę, Vandersteen, e.a. waar ik het bestaan niet van af wist.
 9. Steven KATES, Classical Economic Theory and the Modern Economy Een reviewer over het boek: "[It is a] rant about Keynesian macro economics and the perniciously wrong *modern economy*."
×
×
 • Nieuwe aanmaken...