Ga naar inhoud

Lük Bey

Members
 • Aantal items

  340
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.lukbey.blogspot.com

Profile Information

 • Locatie
  Boekarest
 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

740 profielweergaven
 1. Niet Paul Geerts of George Lucas, al komen ze allebei wel voor in het boek. Paul Geerts hadden we een paar psts geleden al.
 2. Oho, 'Jommekes Bij De Vleet'. Daar sta ik ook in met een bijdrage. Daar ga ik van profiteren om mijn Crowdfunding nog eens te pluggen in dit populaire draadje: https://www.ulule.com/het-abc-van-de-strip/
 3. Haha, ben ik nu een drama queen? Bon het zal mij leren, ik had beter moeten weten. Ciao
 4. Dat stoort u het ergste? Een hekel hebben aan 'politiekers' (of in dit geval ex-politiekers) is zo'n typische dooddoener. Ze moeten echt niet allemaal met die pandemie bezig zijn, hij doet precies wat je van een LGBT-activist zou mogen verwachten.
 5. Ik zou daar gevat op kunnen antwoorden maar dat zou zo 1984 zijn van mij.
 6. Nog een drama queen. 1984 eigenlijk ooit gelezen? Want ik betwijfel dat.
 7. Ha ja, schapen, dat was te denken dat iemand daar nog mee af ging komen. Die hele Zwarte Piet-hetze is een goed voorbeeld. Toen daar voor het eerst kritische stemmen op kwamen, hebben velen in plaats van dat ernstig te nemen dat persoonlijk opgevat. Zo van 'ik ben geen racist en als 't u niet aanstaat ga terug naar uw eigen land' (ik parafraseer). Het was nochtans een goeie gelegenheid om van Zwarte Piet een zeldzaam zwart rolmodel te maken. In plaats daarvan hebben krampachtige reacties ertoe geleid dat die discussie helemaal ontspoord is en Zwarte Piet 'verbrand' is.
 8. Niemand doet Jommeke 'in de ban' zeveraar. En er 'mag nog' vanalles. Het is juist gezond om erop te wijzen dat dingen die we allemaal altijd normaal gevonden hebben, dat niet per se meer zijn. Dat er daar soms in overdreven wordt, is zeker waar. Maar verkrampte reacties (voor wie 'correct' en 'politiek correct' hetzelfde zijn) als deze bewijzen wat mij betreft dat het nodig is.
 9. Schijnt te werken. Niemand een idee voor die laatste twee?
 10. Ik bedoelde 'goedkoop' in een meer letterlijke betekenis. Ik kan me ook niet inbeelden dat veel mensen 6x hetzelfde album willen kopen, die optie is er alleen maar omdat Ulule aandrong. Als het bedrag gehaald wordt, houd ik daar al bij al niet zo veel aan over als je rekent dat ik dan een extra boekje beloofd heb e en al die albums per post moet versturen. Dus ik reken vooral op opties 1 & 2, als een paar honderd mensen het album kopen (nu nog maar een 120-tal) ben ik er en houd ik er genoeg aan over om die extra tijd erin te steken. En je weet nooit, als ik er boven ga, kan i
 11. Wel, ik weet het niet. Toen ik het startte, vertelden ze me dat ik eerst zelf 30% moest halen voordat de pagina publiek ging, maar hij staat er inderdaad tussen (als je wat zoekt). Misschien gaan ze dan wat meer promoten, ik kom er hopelijk nog achter. 30% is bijna bereikt.
 12. Bedankt! Bijna de 30% bereikt, ik weet niet wat er dan gebeurt maar Ulule zei dat ik daar zelf voor moet zorgen. Misschien gaan ze dan promotoen of zo; gene idee.
 13. Alweer goed en mijn zelfvertrouwen toch weer wat hersteld. En bedankt om het boek te steunen. Ik zal nog eens wat pagina's moeten gaan tekenen want ik zit weer bijna zonder kopjes om te herkennen. Nog eens twee ineens:
 14. He he dat was snel. Ben ik toch weer wat gerustgesteld. Nog eens een tussenstandje: Suske behoudt een gezonde voorpsrong maar ik heb even nageteld hoeveel ik er nog moet doen en ik denk dat er wel een kans is om dat nog in te halen. Chimichanga - 6 Waldorf - 1 Suske - 17 Tom B - 3 Hamirubi - 3 Kool Thing - 1 Kameraad Mauser – 2 Linthout – 1 Alexjodo – 5 Yncke- 4 Aleksandr – 1 Hier zijn er ineens twee:
×
×
 • Nieuwe aanmaken...