Jump to content

Lük Bey

Members
 • Posts

  950
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Spanje
 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recent Profile Visitors

2,133 profile views

Lük Bey's Achievements

 1. Nee, nog eens een ouderwetse middeleeuwse humorstrip. Niet-definitieve personagestudie:
 2. Ik ben inmiddels al sinds juli op de baan, en het duurt nog enkele weken voordat ik weer thuis kom. Momenteel zit ik een maand in de Provence in een huis zonder internet (aan een nieuwe strip begonnen!), dus online kom ik maar sporadisch. Maar het 'ABC van de Strip' ligt intussen al bijna twee maanden in de winkel, en er is zowaar een (tamelijk positieve) recensie van verschenen op de Stripspeciaalzaak.
 3. Bij het grote publiek bekender geworden nadat Beyoncé zich erdoor liet 'inspireren'.
 4. Lük Bey

  regen

  Wat is dat sfeervol in beeld gebracht, ondanks het ultraklassieke keurslijf. Tillieux opende ook af en toe met een doetreffend kijkplaatje.
 5. Jazeker, goed gezien! Best creatief van die Engelse vertaler. Die Nederlandse versie, tja. Die is een beetje pwa pwa pwaa.
 6. Nieuwe mashup, ik heb het iets simpeler gehouden deze keer:
 7. Ik moest meteen aan deze denken (maar die is het natuurlijk niet)
 8. Haha, oei, ik wist niet dat dat album in het Engels zo vertaald werd. Het is eigenlijk deze: ... maar dat is dus dezelfde strip. Ghost (Patrick Swayze) - spook GOOOLD (Goldmember) - goud geweer - cover The Lost Dutchman's mine is een legende uit de Superstition Mountains, waar het verhaal op gebaseerd is (en het is ook dat landschap). Dus ja, puntje voor Flashman.
 9. Ik ben aan een nieuwe mashup bezig. De vorige (gepubliceerd n.a.v. de 'Friends'-reunie) is intussen blijven steken op een goeie 1300 views, hier is ie nog eens voor wie het interesseert:
 10. De opgave kan niet op veel enthousiasme rekenen, Swayze ten spijt. Twee tips zijn voor de titel, eentje voor de cover.
 11. Nu we toch aan een reeks stripwinkels zijn, even zeggen dat die "MOLIERE" daar (zonder nummer, iets boven nr 13) allicht ook niet zomaar staat. Molière is een grote boekenwinkel in Charleroi.
×
×
 • Create New...