Ga naar inhoud

Arcis

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Contact Methods

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Arcis's Achievements

  1. "Getipt door een fan" , heeft Luc gisteravond contact met me opgenomen en hij was erg content met de nieuwe site. De deadline van het Nero album was inderdaad de oorzaak voor niet eerder contact kunnen opnemen.
  2. Luc heeft me al vanaf het begin voorzien van materiaal voor mijn vorige Taco Zip site. Deze versie kent hij nog niet. Ik heb hem de afgelopen maanden verschillende keren via verschillende kanalen daarover proberen te benaderen, maar helaas geen enkele reactie. Als ik z'n Instagram zo bekijk, is hij waarschijnlijk te druk met het tekenen van het nieuwe Nero album.
  3. Cool, die was ik nog niet tegengekomen! Bezwaren ertegen dat ik deze en evt ook de bovenstaande Vantilt tzt op de site zet?
  4. Dank je wel! Ik probeer alle TZ stroken chronologisch op het bloggedeelte te posten (inclusief waar mogelijk concepten, originele stroken, remakes en die in Spirou zijn verschenen). Ik vrees wel dat het een meerjarenproject wordt
  5. Taco Zip natuurlijk, maar ik ben natuurlijk wel enigszins bevooroordeeld omdat ik net - in het kader van het 35-jarig jubileum van de strip deze maand - mijn (superverouderde) Taco Zip pagina in een geheel nieuw jasje heb gestoken en voorzien van allerhande oud en nieuw materiaal en wetenswaardigheden. tacozip.blog
×
×
  • Nieuwe aanmaken...