Ga naar inhoud

Strip97

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Strip97's Achievements

  1. Dat embleem verwijst naar een historische VRT-reeks met Tom Waes die in het voorjaar van 2023 op televisie komt. De reeks heet 'Het verhaal van Vlaanderen'.
  2. Het blijft inderdaad spannend, en dan hebben ze nog geluk dat de Vlaamse bibliotheken een bestelling van 500 sets geplaatst hebben. Anders vrees ik dat het doel niet gehaald zou zijn. SU kondigt in de komende dagen wel nog een extraatje aan heb ik gelezen, dus misschien trekt dat nog heel wat mensen over de streep.
  3. Dat vond ik ook grappig toen ik dat las. Ik zou wel eens willen weten van waar dat groot order vandaan komt.
  4. Het is dan ook moeilijk om in te schatten of die crowdfunding al dan niet gaat slagen. Tot op heden is er enkel nog maar reclame voor gemaakt via specifieke verzamelgroepen op Facebook. Bij Jommeke is het ook pas ‘hard’ gegaan nadat er reclamebanners op verschillende nieuwssites (zoals HLN.be) getoond werden. De Verzamelaarscollectie stelt tot op heden wel maar weinig voor. Als men het zou halen betaal je dertig (!) euro extra voor ocharme 3 art-prints. Men gaat toch met meer extra’s op de proppen moeten komen om die meerprijs te rechtvaardigen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...