Ga naar inhoud

simba

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

simba's Achievements

  1. Dag iedereen, Ik vroeg mij af wat het grote verschil is betrekt de inhoud tussen deze twee reeksen? Is er iets wat hen van elkaar onderscheid buiten gewoon andere grappen? Alvast bedankt voor enige informatie.
  2. Bedankt, op deze website was ik ook uitgekomen. Nu ik heb de volgende op de kop kunnen tikken: https://frankpe.com/image-bdd/portfolio/item/4240-les-quatre-saisons Ga deze nu in 4 mooie kaders doen en ophangen
  3. Dag iedereen, Heeft iemand enig idee waar ik de oorspronkelijke afbeelding kan terugvinden van deze afbeelding. Dit is slechts een slechte screenshot van het internet. En ik vroeg me af waar ik deze kan vinden in een betere resolutie. Zoals msch de oorspronkelijke art book of ex libris of weet ik veel? Ik zou deze namelijk graag op een of andere vorm in een kader willen voor op te hangen. Alle informatie is welkom.
  4. Jim? Linkje? Alsook de sokjes van de miekes geven me geen zoekresultaat xD.
  5. Ik ben op zoek naar meer recentere goede erotische/expliciete stripboeken. Iedereen kent manara wel, maar ik ben eerder op zoek naar andere opties. Dark Dragon Books heeft al wat geholpen hierbij. Alvast bedankt voor de mogelijke tips! Laatste wat ik gekocht heb is 'het nevelvolk'.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...