Ga naar inhoud

Pollock

Members
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Pollock

  1. Hallo,

     

    Heeft er hier iemand zicht op welke maanden het beste zijn om te verkopen op Catawiki? Ik neem aan dat wanneer ze een actie doen als 'lever 5 kavels in en krijg een voucher voor 25 euro' de markt wat laag is en je dus beter niet verkoopt?

  2. Op 15/5/2021 om 07:28, Aleksandr zei:

    originelen doneren aan een museum ofzo, daar dacht ik eerst ook aan, maar...

     

    in America was er zo iemand die Microcars verzamelde, kleine autootjes, van een meter of 2-3 lang

    hij kreeg er zo een 400 bij elkaar, meestal gratis, voor in zijn museum, en dat museumpje had veel succes, maar op een dag besloot die man alles te verkopen, kreeg er via een veiling 60 miljoen Dollar voor, hij rijk natuurlijk!

     

    maar al die gulle schenkers, die dachten dat hun verzamelstuk voor eeuwig ten toon gesteld zou worden voor het nageslacht, lekker beetgenomen, ze hadden het gratis uitgeleend.

     

    ik ken mensen die hun schaalmodellenverzameling aan een speelgoedmuseum hadden geschonken en daar werd, na enige tijd, ook alles weer doorverkocht,

    ze <hadden plaatsgebrek>

    kassakassa ja! 

     

     

     

    Als je schenkt aan een museum, kan je altijd laten stipuleren wat er met je schenking moet gebeuren. Altijd zichtbaar, niet doorverkopen, etc. etc. Als het museum niet akkoord wil gaan met deze voorwaarden, kan je altijd een ander museum proberen of de gewone verkoop, maar dit lijkt me een broodje aap verhaal, ofwel een onzorgvuldige schenker. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...